راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پدرام جان یه سوال دیگه داشتم میشه در مورد لایو بازی کردن به من یه توضیح کوچیک و کامل بگی تو تاپیک نمیخوام Forward ام کنی همینجا اگه میشه بگو ساده باشده و راحت متوجه بشم این اکانت لایو تو کجای جعبه ی کنسول قرار داره و چه شکلیه ؟
با تشکر

پدرام جان یه سوال دیگه داشتم میشه در مورد لایو بازی کردن به من یه توضیح کوچیک و کامل بگی تو تاپیک نمیخوام Forward ام کنی همینجا اگه میشه بگو ساده باشده و راحت متوجه بشم این اکانت لایو تو کجای جعبه ی کنسول قرار داره و چه شکلیه ؟
با تشکر

شما وقتی دستگاه میخری 1 ماه اکانت با دستگاه هست و قرار نیست جای تو جعبه باشه
اگر منظورت Microsoft point هست که باید بخری به این شکل هم هست
xlapoint.jpg

با تشکر

شما زمانی که وصل میشی اکانت Live داخل سیستم نرم افزاری کنسول هست و وقتی مراحل ثبت نام رو بگذرونی توی یکی از مراحل اکانت Silver انتخاب می کنی و بعد از اون زیر توضیحات این اکانت می نویسه که اکانت 1 ماه Gold که به صورت Trial هست هم فعال میشه.
بعدش هم یه بازی مثل Call Of Duty 4 میذاری توی دستگاه و از بخش مولتی پلیر بازی می کنی به صورت آنلاین.
در ضمن هر آپدیتی هم چه توی داشبورد اومد چه توی بازی ها انجام بده... ;)

از بچه های اهوازی اگه شماره ای از پاساژ نخل دارید که مغازه ای باشه که تو کار کپی خور کردن 360 باشه ممنون میشم بگید

فقط یه سوال دیگه هم داشتم : ایا الان به صرفه است که من HD-DVD Player بگیرم ؟ چون شنیدم دیگه فیلم براش نمیاد فقط فیلم Blu-ray میاد و یه سوال دیگه هم در مورد گذاشتن دستگاه هست . ایا بهتره که عمودی بزارمش دستگاه رو یا افقی ؟

یه سوال دیگمم در مورد وصل کردن به مانیتور : من مانیتور ام SONY 19'' و DVI +HDCP هم داره حالا میخوام ببینم اگه بخوام وصلش کنم کابلی باید بخرم یا با همین کابل های توی جعبه هم وصل میشه ؟

از بچه های اهوازی اگه شماره ای از پاساژ نخل دارید که مغازه ای باشه که تو کار کپی خور کردن 360 باشه ممنون میشم بگید

فقط یه سوال دیگه هم داشتم : ایا الان به صرفه است که من HD-DVD Player بگیرم ؟ چون شنیدم دیگه فیلم براش نمیاد فقط فیلم Blu-ray میاد و یه سوال دیگه هم در مورد گذاشتن دستگاه هست . ایا بهتره که عمودی بزارمش دستگاه رو یا افقی ؟

یه سوال دیگمم در مورد وصل کردن به مانیتور : من مانیتور ام SONY 19'' و DVI +HDCP هم داره حالا میخوام ببینم اگه بخوام وصلش کنم کابلی باید بخرم یا با همین کابل های توی جعبه هم وصل میشه ؟

اصلا HD-DVD Player نخر.دیگه از دور هم خارج شده.چند تا HD-DVD می خوای بگیری براش ؟ آخرش هم که فیلم هاش رو دیدی دیگه ارزشی نداره.بی خیالش بشی بهتره.
فرقی نمی کنه.عمودی گذاشتنش باعث میشه جریان هوا در اطراف دستگاه خیلی بهتر از زمانی باشه که دستگاه رو خوابیده میذاری.
اگر مدل الایت داری که پیشنهاد می کنم کابل HDMI To DVI بخری و از تبدیل صدای مربوط به کابل HDMI که همراه دستگاه هست می تونی استفاده کنی.
اگر نه می تونی از کابل VGA هم استفاده کنی.کلا تفاوت خاصی ندارن.قیمتشون بین 20 تا 25 هزار تومان هست این 2 کابل.

شباهنگ:06112211686
برادران امتحانی:06112220175

سلام،

بی صبرانه منتظر پایان این امتحانات لعنتم تا 360 بگیرم!

راستی این پرتو موقع خرید بازی مجانی نمیده؟

فکر نمی کنم بازی مجانی همینطوری بدن.حالا شما ازشون خوب خرید کن بگو اشانتیونش بازی بدید بهم... :biggrin1:

من تماس گرفتم با شرکت های Parto , West , Nextgen هیچ کدومشون نه فرمون ماکروسافت داشتن برای 360 نه هدست بیسیم اگه جایی رو سراغ دارید که ارزون بده من خریدارم .

من تماس گرفتم با شرکت های Parto , West , Nextgen هیچ کدومشون نه فرمون ماکروسافت داشتن برای 360 نه هدست بیسیم اگه جایی رو سراغ دارید که ارزون بده من خریدارم .

یا بگو یکی برات از دوبی بیاره این 2 تا رو یا این که به آقا پیام بگو توی سفر بعدیش این وسایل رو برات بیاره. ;)

آخه من یکی از دوستام رفته بود از یه مغازه تو جمهوری خریده بود رو هر دسته 1 شارژر اضافی دادن و 5 تا بازی مجانی!

اشکال نداره... خودم 6 7 تا میگیرم بغیشم دوستان هستند کش میریم...:laughing:

ببخشید اقا پدرام اگه ما یک tv فول اچ دی داشته باشیم و بخواهیم از طریق کابل hdmı
به الایت وصل کنیم ایا در تصویر حاصله از کابل کمپوننت با همان tv با سایز 32 تفاوت
زیادی هست وایا تمامی versıon کابلهای hdmı الایتها 1.2 است چون من تصمیم به
تعویض ار 81 با مدل LA32A550P1A فول اچ دی گرفتم و طبق گفته شما باید یه تبدیل
1.2به1.3 روبگیرم غیر از این راه دیگه ای هست و در صورت استفاده از hdmı از تبدیل
صدای الایت برای صدا میتونم استفاده کنم یا نه :blushing:ممنون

ببخشید اقا پدرام اگه ما یک tv فول اچ دی داشته باشیم و بخواهیم از طریق کابل hdmı
به الایت وصل کنیم ایا در تصویر حاصله از کابل کمپوننت با همان tv با سایز 32 تفاوت
زیادی هست وایا تمامی versıon کابلهای hdmı الایتها 1.2 است چون من تصمیم به
تعویض ار 81 با مدل LA32A550P1A فول اچ دی گرفتم و طبق گفته شما باید یه تبدیل
1.2به1.3 روبگیرم غیر از این راه دیگه ای هست و در صورت استفاده از hdmı از تبدیل
صدای الایت برای صدا میتونم استفاده کنم یا نه :blushing:ممنون

اگر بازی رزولوشن 1080 رو پشتیبانی کنه و روی این رزولوشن اجرا بشه مطمئنا کیفیتی که شما توی تلویزیون Full HD می بینی خیلی بهتر و شفاف تر از تصویری هست که توی تلویزیون 32 اینچ میگیری.
من نمی دونم توی سری های جدید تولید این کنسول هنوز کابل ورژن 1.2 هست یا نه.توی اینترنت که جستجو کردم مثل این که 1.2 هست.در این صورت باید تبدیل 1.2 به 1.3 بخری.اون تبدیل رو هم وصل می کنید و صدا رو از طریق اون می گیرید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or