پدرام جان یه سوال دیگه داشتم میشه در مورد لایو بازی کردن به من یه توضیح کوچیک و کامل بگی تو تاپیک نمیخوام Forward ام کنی همینجا اگه میشه بگو ساده باشده و راحت متوجه بشم این اکانت لایو تو کجای جعبه ی کنسول قرار داره و چه شکلیه ؟
با تشکر
پدرام جان یه سوال دیگه داشتم میشه در مورد لایو بازی کردن به من یه توضیح کوچیک و کامل بگی تو تاپیک نمیخوام Forward ام کنی همینجا اگه میشه بگو ساده باشده و راحت متوجه بشم این اکانت لایو تو کجای جعبه ی کنسول قرار داره و چه شکلیه ؟
با تشکر

از بچه های اهوازی اگه شماره ای از پاساژ نخل دارید که مغازه ای باشه که تو کار کپی خور کردن 360 باشه ممنون میشم بگید
فقط یه سوال دیگه هم داشتم : ایا الان به صرفه است که من HD-DVD Player بگیرم ؟ چون شنیدم دیگه فیلم براش نمیاد فقط فیلم Blu-ray میاد و یه سوال دیگه هم در مورد گذاشتن دستگاه هست . ایا بهتره که عمودی بزارمش دستگاه رو یا افقی ؟
یه سوال دیگمم در مورد وصل کردن به مانیتور : من مانیتور ام SONY 19'' و DVI +HDCP هم داره حالا میخوام ببینم اگه بخوام وصلش کنم کابلی باید بخرم یا با همین کابل های توی جعبه هم وصل میشه ؟
از بچه های اهوازی اگه شماره ای از پاساژ نخل دارید که مغازه ای باشه که تو کار کپی خور کردن 360 باشه ممنون میشم بگید
فقط یه سوال دیگه هم داشتم : ایا الان به صرفه است که من HD-DVD Player بگیرم ؟ چون شنیدم دیگه فیلم براش نمیاد فقط فیلم Blu-ray میاد و یه سوال دیگه هم در مورد گذاشتن دستگاه هست . ایا بهتره که عمودی بزارمش دستگاه رو یا افقی ؟
یه سوال دیگمم در مورد وصل کردن به مانیتور : من مانیتور ام SONY 19'' و DVI +HDCP هم داره حالا میخوام ببینم اگه بخوام وصلش کنم کابلی باید بخرم یا با همین کابل های توی جعبه هم وصل میشه ؟
خوب حالا در مورد اون جریان فنه این اقا پیام که تو کار 360 از این فن ها داره که Display داشته باشه ؟

سلام،
بی صبرانه منتظر پایان این امتحانات لعنتم تا 360 بگیرم!
راستی این پرتو موقع خرید بازی مجانی نمیده؟
من تماس گرفتم با شرکت های Parto , West , Nextgen هیچ کدومشون نه فرمون ماکروسافت داشتن برای 360 نه هدست بیسیم اگه جایی رو سراغ دارید که ارزون بده من خریدارم .

ببخشید اقا پدرام اگه ما یک tv فول اچ دی داشته باشیم و بخواهیم از طریق کابل hdmı
به الایت وصل کنیم ایا در تصویر حاصله از کابل کمپوننت با همان tv با سایز 32 تفاوت
زیادی هست وایا تمامی versıon کابلهای hdmı الایتها 1.2 است چون من تصمیم به
تعویض ار 81 با مدل LA32A550P1A فول اچ دی گرفتم و طبق گفته شما باید یه تبدیل
1.2به1.3 روبگیرم غیر از این راه دیگه ای هست و در صورت استفاده از hdmı از تبدیل
صدای الایت برای صدا میتونم استفاده کنم یا نه :blushing:ممنون