من تماس گرفتم با NEXTGEN برای کپی خور کردن میگه 360 اتو بفرست ما تعمیرش میکنیم (اخه من اهوازم)
میگه 2 روز طول میکشه با پست بفرست برات کپی خور میکنیم میفرستیمش
میگم ممکنه چیزی از توی 360 ام در بیارن ؟ ممکنه مادربوردشو عوض کنن یه مادر بورد ی بزارن که فالکون نباشه ؟
نه الان یکی از دوستان گفت Parto Games نیم ساعته برات انجام میده و راحت هم کپی خور میشه ولی هیتاچی سخته یه کم و 4 ساعت طول میکشه
میدم پرتو

سلام.
لطفا هركي ميدونه كه تو تهران كجا X360 الايت ميفروشن با درايو هيتاچي بگه .(اگه پريميوم هم بود اشكالي نداره).لطفا نگيد كه درايو شانسيه و بايد شانست باشه.كسي ميدونه بگه.مرسي.

ذوست عزیز از من میشنوی کنسول را بده نکست جن و 1 اینتر کولر بگیر.واسه کنسولم باید 12 ولتش کنم ؟ االان توی یکی از تاپیک ها یکی از بچه ها گفته 360 ام فالکون Elite بوده از دوبی و 12 ولتشم نکرده و حالا 3 چراغ شده میخواستم ببینم ایا این به 12 ولت ربط داره ؟ من میخوام بدم پرتو بهش بگم 12 ولت کنه ؟ بهش بگم InterCooler بزاره ؟ اگه کارای دیگه ای هم که میتونم بکنم بگید
با تشکر
سلام كسي ميدونه كه مدل جديد كي مياد ميترسم بگيرم يه ماه بعد جديدش بياد به قول شاعر كه ميگه
ميون اين دوكنسول چيو انتخاب كنم
به كدوم بگم اره كدوميو جواب كنم
واسه کنسولم باید 12 ولتش کنم ؟ االان توی یکی از تاپیک ها یکی از بچه ها گفته 360 ام فالکون Elite بوده از دوبی و 12 ولتشم نکرده و حالا 3 چراغ شده میخواستم ببینم ایا این به 12 ولت ربط داره ؟ من میخوام بدم پرتو بهش بگم 12 ولت کنه ؟ بهش بگم InterCooler بزاره ؟ اگه کارای دیگه ای هم که میتونم بکنم بگید
با تشکر

واسه کنسولم باید 12 ولتش کنم ؟ االان توی یکی از تاپیک ها یکی از بچه ها گفته 360 ام فالکون Elite بوده از دوبی و 12 ولتشم نکرده و حالا 3 چراغ شده میخواستم ببینم ایا این به 12 ولت ربط داره ؟ من میخوام بدم پرتو بهش بگم 12 ولت کنه ؟ بهش بگم InterCooler بزاره ؟ اگه کارای دیگه ای هم که میتونم بکنم بگید
با تشکر

سلام كسي ميدونه كه مدل جديد كي مياد ميترسم بگيرم يه ماه بعد جديدش بياد به قول شاعر كه ميگه
ميون اين دوكنسول چيو انتخاب كنم
به كدوم بگم اره كدوميو جواب كنم

ذوست عزیز از من میشنوی کنسول را بده نکست جن و 1 اینتر کولر بگیر.
من دوستم این کار رو کرد با 360 2006 5 ساعت بازی کرد.
مدل اینتر کلر یادم نیست ولی چیزی که جالب هست اینه که وقتی دستگاه بیش از حد داغ میشه کنسول اوتوماتیک خاموش میشه....
این اینتر کولر با گارانتی 1 ساله 47 تومن در توپ خونه هستش.
1 سری 360 سال 2009 میاد که به بلو ری هم مجهزند.

سلام
بچه ها این که میگن ماکروسافت کنسول بن میکنه یعنی اینکه از لایو بنشون میکنه یا از بیخ کنسولو بن میکنه ؟
منظورم اینه که کنسولی که بن میشه دیگه نمیتونه انلاین بازی کنه و از خدمات لایو استفاده کنه یا کلا دیگه کنسولش کار نمیکنه و شب که رفته گر محله میاد باید کنسولو بده بهش خاکش کنن ؟
میگم پدرام تا چند سال دیگه بازی های 360 تامینه ؟
اگه میشه شماره تلفن اتو برام پیغام خصوصی کن در این زمینه ی کپی خور کردن راهنماییم کنی .