راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
خدمت اساتید محترم یه چند تا سؤال داشتم
1.هنوزم قضیه ی بن شدن تو لایو ادامه داره؟

2.وقتی یه کنسول بن میشه,میشه از هاردش روی یه کنسول دیگه استفاده کرد و میشه با اون هارد لایو بازی کرد؟

3.به نظر شما وقتی elite با arcade این همه تفاوت قیمت دارن ولی در برد یکین بهتر نیست آدم یه arcade بگیره و یه هارد هم بزاره روش؟
410 arcade تومن
+
هارد 20 دسته دو 50 تومن
=
460
?:confused:

1.بله ممکنه هنوز ادامه داشته باشه...
2.بله میشه.
3.خوب خیلی ها الایت رو به خاطر رنگش میگیرن و این که کابل HDMI و تبدیل صداش که باهاش هست.خیلی ها هم مدل های دیگه رو دوست دارن.این طور که شما میگی هم به صرفه تر هست.
کلا به خودت بستگی داره که بخوای به چه شکلی ازش استفاده کنی.از من بپرسی میگم همون الایت رو بگیر خودت رو راحت کن.

آقا یک ترفند برای فهمیدن نوع درایو به مغازه دار بگو همینجا تستش کن:mad:بعد نگاه کن ببین نوع درایو چیه:-"

در پست قبلم هم گفتم به چه طریقی میشه تشخیص داد درایو چی هست... ;)

1.بله ممکنه هنوز ادامه داشته باشه...
2.بله میشه.
3.خوب خیلی ها الایت رو به خاطر رنگش میگیرن و این که کابل HDMI و تبدیل صداش که باهاش هست.خیلی ها هم مدل های دیگه رو دوست دارن.این طور که شما میگی هم به صرفه تر هست.
کلا به خودت بستگی داره که بخوای به چه شکلی ازش استفاده کنی.از من بپرسی میگم همون الایت رو بگیر خودت رو راحت کن.

یعنی با یک هارد دست دو که کنسولش بن شده میتونم رو یه کنسول دیگه بازی کنم؟
خب رنگ برام مهم نیست-فرقی نمیکنه چه رنگی باشه
راستی این تبدیل صدا که میگین چیه؟و اگه نباشه چی میشه؟و قیمتش چنده؟اگه میشه یه عکس بزار ازش:blushing:
راستی پدارم چند تا از دوستان میگن تنها کنسولی که فالکون هست arcade ـه,این حقیقت داره؟:confused:

یعنی با یک هارد دست دو که کنسولش بن شده میتونم رو یه کنسول دیگه بازی کنم؟
خب رنگ برام مهم نیست-فرقی نمیکنه چه رنگی باشه
راستی این تبدیل صدا که میگین چیه؟و اگه نباشه چی میشه؟و قیمتش چنده؟اگه میشه یه عکس بزار ازش:blushing:
راستی پدارم چند تا از دوستان میگن تنها کنسولی که فالکون هست arcade ـه,این حقیقت داره؟:confused:

بله با هاردی که دستگاهش بن شده بوده می تونی بدون هیچ مشکلی روی دستگاهی که بن نشده و نو هست بازی کنی.
این تبدیل صدا برای کابل HDMI هست.الان کسایی که روی مانیتور LCD می خوان بازی کنن با کابل HDMI To DVI دنبال این میگردن.قیمت تکیش رو هم ندارم.
اینم کابل HDMI و تبدیلش :

41lfHItkIVL.jpg

این 2 تا فقط توی مدل الایت همراه دستگاه هست.

هر کسی بهت گفته که فقط Arcade مادربوردش فالکون هست واسه خودش گفته.الان تاریخ جدید این کنسول هر مدلی که می خواد باشه...مادربوردشون فالکون هست.من خودم الان الایت دارم مادربوردش هم که فالکون هست.
این هارد 120 گیگابایتی بعدا به دردت می خوره بالاخره... ;)
اگر می خوای همه چیز تکمیل باشه پیشنهاد می کنم همین الایت رو بگیری. ;)

دوست عزیز باید می پرسیدید کنسول رو که می فروشن خودش کپی خور هست یا خیر... ;)
من که نمیخام از پرتو بخرم گفتم یه کنسول آکبند دارم هزینه کپی خورش چگده میشه گفت : انگده.
تازه اینو در جواب یکی از دوستان که گفته بود هیتاچیو 40 تومن باید بدی برا کپی خورش گفتم که ببره اونجا 30 تومن بده.
حالا بیخی.;)
یه سوال داشتم بازیهای آرکیدی که تو پک آرکید هست چیاس منظورم اون 5 تاش .اگرم فرق میکنه مثلا تا آلان چه بازیایی بوده؟
راستی چون اطلاعاتت در حد تیم ملیه میخاستم ببینم آمار کل بازیهای آرکیدو نداری آقا پدرام ؟ (اسمت همین بود دیگه ؟:blushing:)
امروز پولو دادم دوستم که از مدینه یه دون آرکید بگیره ولی دلم شور میزنه میگم این کثافتای ملخ خور که بنداز نیستن هان؟

آخرین ویرایش:
پدرام راست میگه من خودم ارکید دارم من که میگم ارکید نخر چرا ؟ به این دلایل
1- یه هارد 120 روش داره
2- کابل hdmi و ... ( دقیق نمی دونم ولی 2 یا 3 تا از ارکید بیشتر کابل داره که همش به درد بخورن )
3- رنگ الایت خیلی توپه انصافا :cheesygri
4- اگه همه این ها رو بخوای جدا بخری از قیمت الایت بالاتر برات در میاد
به هر حال اگه مثله من فکر می کنی که به xbl وصل نمیشی و هارد به دردت نمی خوره و tv crt داری و hdmi به دردت نمی خوره اشتباه می کنی
اگه پولتون هم فقط به ارکید میرسه صبر کنین ( با اینکه درک می کنم خیلی سخته ) و پول جمع کنین و یه الایت بگیرین
خوب به هر حال من توصیه های لازم رو کردم بازم خودتون می دونید

راستی پدرام نصف شارز باتری مونده ولی چشمک میزنه ! ؟ مگه تموم شدنی نباید بزنه ؟
در ضمن یه باتری نمیشناسی که طوله عمرش زیاد باشه ؟ :cheesygri اخه ما که پولدار نیستیم باید باتری 200 تومنی بندازیم تو دسته 360

من که نمیخام از پرتو بخرم گفتم یه کنسول آکبند دارم هزینه کپی خورش چگده میشه گفت : انگده.
تازه اینو در جواب یکی از دوستان که گفته بود هیتاچیو 40 تومن باید بدی برا کپی خورش گفتم که ببره اونجا 30 تومن بده.
حالا بیخی.;)
یه سوال داشتم بازیهای آرکیدی که تو پک آرکید هست چیاس منظورم اون 5 تاش .اگرم فرق میکنه مثلا تا آلان چه بازیایی بوده؟
راستی چون اطلاعاتت در حد تیم ملیه میخاستم ببینم آمار کل بازیهای آرکیدو نداری آقا پدرام ؟ (اسمت همین بود دیگه ؟:blushing:)
امروز پولو دادم دوستم که از مدینه یه دون آرکید بگیره ولی دلم شور میزنه میگم این کثافتای ملخ خور که بنداز نیستن هان؟

5 تا بازی آرکید توی این DVD :

Pac Man
Uno
Luxor 2
Feeding Frenzy
Boom Boom Rocket

آمار کاملشونم والا اینقدر زیاده که باید یاداشت کرد و اینجا نوشت.

پدرام راست میگه من خودم ارکید دارم من که میگم ارکید نخر چرا ؟ به این دلایل
1- یه هارد 120 روش داره
2- کابل hdmi و ... ( دقیق نمی دونم ولی 2 یا 3 تا از ارکید بیشتر کابل داره که همش به درد بخورن )
3- رنگ الایت خیلی توپه انصافا :cheesygri
4- اگه همه این ها رو بخوای جدا بخری از قیمت الایت بالاتر برات در میاد
به هر حال اگه مثله من فکر می کنی که به xbl وصل نمیشی و هارد به دردت نمی خوره و tv crt داری و hdmi به دردت نمی خوره اشتباه می کنی
اگه پولتون هم فقط به ارکید میرسه صبر کنین ( با اینکه درک می کنم خیلی سخته ) و پول جمع کنین و یه الایت بگیرین
خوب به هر حال من توصیه های لازم رو کردم بازم خودتون می دونید

راستی پدرام نصف شارز باتری مونده ولی چشمک میزنه ! ؟ مگه تموم شدنی نباید بزنه ؟
در ضمن یه باتری نمیشناسی که طوله عمرش زیاد باشه ؟ :cheesygri اخه ما که پولدار نیستیم باید باتری 200 تومنی بندازیم تو دسته 360

من باطری های پاناسونیک استفاده می کنم خوبه...

اقا اگه کسی رو میشناسید واسه فرمون Microsoft با همون قیمتی که توی دوبی هست تا 10 یا 20 تومن گرون بگه هم میخرم

ببخشید میگم این بازی Test Drive ای که توی Elite هست اجرا نمیشه میزنم روش صفحه سیاه میمنونه چشه ؟

حالا بیخی.;)
بازی های ارکید اینان
pac man
uno
boom rocket که شبیه گیتار هیرو :cheesygri
luxor
feeding frenzy
و دو تا دمو که اسماش یادم نیست ولی بازم از این بازی ها بهترن
در ضمن برو از الان بازی بخر وگرنه اگه بخوای با این ها بگزونی فکر می کنی میکرو گرفتی :cheesygri ( من بدبخت چون شهرستانم 1 هفته اینا رو تحمل کردم :sick: )
این دوستت طریقه شناسایی فالکون رو بلد باشه تمومه دیگه نمی تونن بندازن ولی کاش الایت می گرفتی

اقا اگه کسی رو میشناسید واسه فرمون Microsoft با همون قیمتی که توی دوبی هست تا 10 یا 20 تومن گرون بگه هم میخرم

ببخشید میگم این بازی Test Drive ای که توی Elite هست اجرا نمیشه میزنم روش صفحه سیاه میمنونه چشه ؟

در مورد فرمون باید بهت بگم توی ایران دنبال قیمت نزدیک به قیمت دوبی نگرد.

اون بازی هم امکان داره خراب باشه.در ضمن اگر دستگاه رو خوابیده گذاشتی به صورت ایستاده بذار و بازی رو امتحان کن یا برعکس... ;)

سلام،

سوال منو هنوز جواب ندادید! لطفا جواب دقیق بدید:

آیا تا 28 یا 29 تیر که روزیه که من میخوام 360 بگیرم گرون میشه؟ من دقیقا 28 میگیرم!

لعدم آرکید چشه واسه کسی که تلویزیون hd نداره و پولش نمیرسه خوبه تازه هاردم بعدا میگیرم.

سلام،

سوال منو هنوز جواب ندادید! لطفا جواب دقیق بدید:

آیا تا 28 یا 29 تیر که روزیه که من میخوام 360 بگیرم گرون میشه؟ من دقیقا 28 میگیرم!

لعدم آرکید چشه واسه کسی که تلویزیون hd نداره و پولش نمیرسه خوبه تازه هاردم بعدا میگیرم.

توی این پست بهت پاسخ دادم :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=412869&postcount=12368

سعی کن همین 1-2 هفته اقدام کنی.

وقتی توان مالیش رو نداری به نظر من هم همین آرکید رو بگیر. ;)

بله با هاردی که دستگاهش بن شده بوده می تونی بدون هیچ مشکلی روی دستگاهی که بن نشده و نو هست بازی کنی.
این تبدیل صدا برای کابل HDMI هست.الان کسایی که روی مانیتور LCD می خوان بازی کنن با کابل HDMI To DVI دنبال این میگردن.قیمت تکیش رو هم ندارم.
اینم کابل HDMI و تبدیلش :

41lfHItkIVL.jpg

این 2 تا فقط توی مدل الایت همراه دستگاه هست.

هر کسی بهت گفته که فقط Arcade مادربوردش فالکون هست واسه خودش گفته.الان تاریخ جدید این کنسول هر مدلی که می خواد باشه...مادربوردشون فالکون هست.من خودم الان الایت دارم مادربوردش هم که فالکون هست.
این هارد 120 گیگابایتی بعدا به دردت می خوره بالاخره... ;)

پدارم جان بابت جواب ها فوق العاده ممنونم:love:
راستی چند تا سؤال دیگه
1.من مانیتور CRT دارم و یه مادگی هم دارم,دیگه چیا باید بگیرم برای وصل کردن به مانیتور(اگه برات ممکنه با عکس بگو:blushing:)
2.گفتی هارد بعدا" به دردت میخوره,میشه بگی به چه دردی؟احه میگن باید 120 گیگ رو ترشی بندازی:confused:

به احتمال قوی همون elite رو میگیرم,بلاخره کار خودت رو رکدی پدارم جون :دی
گیج شدم شدید,چقدر خرید این کنشول های نسل حاضر سخته:biggrin1:

پدارم جان بابت جواب ها فوق العاده ممنونم:love:
راستی چند تا سؤال دیگه
1.من مانیتور CRT دارم و یه مادگی هم دارم,دیگه چیا باید بگیرم برای وصل کردن به مانیتور(اگه برات ممکنه با عکس بگو:blushing:)
2.گفتی هارد بعدا" به دردت میخوره,میشه بگی به چه دردی؟احه میگن باید 120 گیگ رو ترشی بندازی:confused:

به احتمال قوی همون elite رو میگیرم,بلاخره کار خودت رو رکدی پدارم جون :دی
گیج شدم شدید,چقدر خرید این کنشول های نسل حاضر سخته:biggrin1:

1. باید کابل VGA هم بگیری :

xbox_360_vga_cable.jpg

2. هارد برای دانلود بازی های XBox 1 و فیلم و ... خوب هست.اگر هارد داشته باشی به راحتی آپدیت ها و سیو بازی ها و ... روش ذخیره میشه...

بدون برو برگرد Elite بگیر خودت رو راحت کن.حداقل به خاطر وسالی همراهش :biggrin1:

میخوام 360 رو وصل کنم به مانیتور باید با چه کابلی وصل کنم ایا تو جعبه ی 360 ام هست؟ (Elite دارم )

این اکانت 3 ماهرو تو کجای جعبه زده که بتونم استفاده کنم ؟

میخوام 360 رو وصل کنم به مانیتور باید با چه کابلی وصل کنم ایا تو جعبه ی 360 ام هست؟ (Elite دارم )

این اکانت 3 ماهرو تو کجای جعبه زده که بتونم استفاده کنم ؟

اگر CRT هست از کابل VGA و اگر LCD هست در صورتی که DVI رو پشتیبانی کنه می تونی هم از کابل HDMI To Dvi استفاده کنی هم از کابل VGA.

اکانتی که روی کنسول هست 1 ماهه هست و وقتی به XBox Live متصل بشید خودش پیغام میده که فعال شده... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or