راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب 2 تا درایو مختلف هستن.در ضمن Hitachi 0079 از نظر قدرت و سرعت خیلی بهتر از BenQ هست.کلا Hitachi 0079 فعلا بهترین درایوی هست که روی کنسول عرضه شده... ;)

درايو hitachi اگه رو دستگاه باشه قيمت دستگاه مياد بالا و کپي خور شدنش فرق ميکنه ؟؟؟

درايو hitachi اگه رو دستگاه باشه قيمت دستگاه مياد بالا و کپي خور شدنش فرق ميکنه ؟؟؟

خیر توی قیمت دستگاه تغییری ایجاد نمیشه.فقط هزینه کپی خورش بالاتر هست.

اگر بنکیو باشه 15 تا 20 هزینه داره و Hitachi 0079 هم اگه باشه 40 تا 50 هزار تومان ;)

با اجازه پدرام
نه، قيمت كنسول همونه و قبل از خريد هم نميتوني متوجه بشي چه درايوي داري ولي قيمت كپي خور شدنش از 40تومن ميره به بالا.

من نمی فهمم مگه کنسولو میخرین کپی خور شده نیست یعنی من الان از پرتو بخرم تازه باید 20 تومن پول کپی خور بدم؟! 200 تومن میکشن روش تازه کپیخورم نمی کنن؟

من نمی فهمم مگه کنسولو میخرین کپی خور شده نیست یعنی من الان از پرتو بخرم تازه باید 20 تومن پول کپی خور بدم؟! 200 تومن میکشن روش تازه کپیخورم نمی کنن؟

کنسول هایی که پرتو می فروشه یا جاهای دیگه فکر می کنم کپی خور باشن.
کنسول هایی که آقا پیام میاره آکبند هست و کپی خور نشده... ;)
باید زنگ بزنی از پرتو و جاهای دیگه بپرسی...

خیر توی قیمت دستگاه تغییری ایجاد نمیشه.فقط هزینه کپی خورش بالاتر هست.

اگر بنکیو باشه 15 تا 20 هزینه داره و Hitachi 0079 هم اگه باشه 40 تا 50 هزار تومان ;)

خوب حالا اگه من بخوام دستگاه با درايو Hitachi 0079 بگيرم بايد چيکار کنم :blushing:

سلام
خدمت اساتید محترم یه چند تا سؤال داشتم
1.هنوزم قضیه ی بن شدن تو لایو ادامه داره؟

2.وقتی یه کنسول بن میشه,میشه از هاردش روی یه کنسول دیگه استفاده کرد و میشه با اون هارد لایو بازی کرد؟

3.به نظر شما وقتی elite با arcade این همه تفاوت قیمت دارن ولی در برد یکین بهتر نیست آدم یه arcade بگیره و یه هارد هم بزاره روش؟
410 arcade تومن
+
هارد 20 دسته دو 50 تومن
=
460
?:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or