راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام،

سوال منو هنوز جواب ندادید! لطفا جواب دقیق بدید:

آیا تا 28 یا 29 تیر که روزیه که من میخوام 360 بگیرم گرون میشه؟ من دقیقا 28 میگیرم!

لعدم آرکید چشه واسه کسی که تلویزیون hd نداره و پولش نمیرسه خوبه تازه هاردم بعدا میگیرم.
احتمال زیاد به نظر من الان خیلی مفته بگیر حتی اگه شده قرض بگیر و خودتو خلاص کن چون خیلی سخته انتظار پایین اومدن قیمت ها
شما نمی دونم زمستون اینجا بودی یا نه ارکید رو 510 میدادن حتی بعضی از مغازه های توپ خونه 550 می دادن ولی الان الایت شده 500 !! و ارکید هم 350 !!!!:eek:
2- بله من هم همین فکر ها رو میکردم دقیقا اما وقتی انشاالله hdtv گرفتی چی ؟ به live نمی دونم می خوای وصل شی یا نه ولی وقتی انشاالله وصل شدی و خواستی یه چیزی dl کنی چی ؟ اصلا این ها به کنار اگه بخوای چیز هایی رو که الایت داره جدا بگیری قیمتش از الایتم میره بالا
1 هارد 120 و چند تا کابل و .... کیس سیاه و دسته سیاه (که البته زیاد مهم نیستن) به نظرت این ها 150 تومن نمی ارزه ؟

احتمال زیاد به نظر من الان خیلی مفته بگیر حتی اگه شده قرض بگیر و خودتو خلاص کن چون خیلی سخته انتظار پایین اومدن قیمت ها
شما نمی دونم زمستون اینجا بودی یا نه ارکید رو 510 میدادن حتی بعضی از مغازه های توپ خونه 550 می دادن ولی الان الایت شده 500 !! و ارکید هم 350 !!!!:eek:
2- بله من هم همین فکر ها رو میکردم دقیقا اما وقتی انشاالله hdtv گرفتی چی ؟ به live نمی دونم می خوای وصل شی یا نه ولی وقتی انشاالله وصل شدی و خواستی یه چیزی dl کنی چی ؟ اصلا این ها به کنار اگه بخوای چیز هایی رو که الایت داره جدا بگیری قیمتش از الایتم میره بالا
1 هارد 120 و چند تا کابل و .... کیس سیاه و دسته سیاه (که البته زیاد مهم نیستن) به نظرت این ها 150 تومن نمی ارزه ؟

قیمت هارد 120 گیگابایت فقط بالای 100 هزار تومان هست.
مطمئنا بالای 200 هزار تومان براشون آب می خوره... ;)

من قبلا قیمت کرده بودم 25-30 بود.الان هم همون قیمت ها باید باشه... ;)
چقد گرون برا یه کارت 8$
یه سواله دیگه،آیا فرق داره از کدوم کشور کارت بخری و رو چه رجیونی بذاری؟
یعنی ممکنه کد رو بدی و قبول نکنه به خاطر رجیون یا آدرسی که دادی؟

چقد گرون برا یه کارت 8$
یه سواله دیگه،آیا فرق داره از کدوم کشور کارت بخری و رو چه رجیونی بذاری؟
یعنی ممکنه کد رو بدی و قبول نکنه به خاطر رجیون یا آدرسی که دادی؟

اکانت های Gold مشکل منطقه ای ندارن و راحت می تونی از هر جایی خرید کنی اما Microsoft Point به منطقه کنسولت بستگی داره... ;)

سلام بچه ها 1 سوال داشتم من الان ارکید با 350 الی 370 از کجا میتونم بخرم اگر میتونم لطفا ادرس و یا شمار تلفن جایی که میفروشه رو بگید ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها 1 سوال داشتم من الان ارکید با 350 الی 370 از کجا میتونم بخرم اگر میتونم لطفا ادرس و یا شمار تلفن جایی که میفروشه رو بگید ممنون.

تنها کسی که با این قیمت میداد آقا پیام بود که موجودیش 10 عدد بود و تمام شد :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=102

باید صبر کنی سری بعد که آورد بخرید ازشون... ;)

بچه ها فرمون G25 ماله Logitech به 360 وصل نمیشه ؟ من G25 دارم

یه سوال دیگه برای وصل کردن کنسول به LCD میخواستم ببینم ایا کابلی باید تهیه کنم برای وصل کردنش یا توی جعبه ی Elite هست ؟

یه سوال دیگه برای وصل کردن کنسول به LCD میخواستم ببینم ایا کابلی باید تهیه کنم برای وصل کردنش یا توی جعبه ی Elite هست ؟
فکر میکنم فقط فرمون خود Microsoft توسط X360 ساپورت میشه

LCD TV یا مانیتور LCD ؟
خوب کابل Componentــی که توی جعبه کنسول هست برای تلویزیون LCD استفاده میشه .
اما اگه منظورتون مانیتور LCD هست باید از کابل VGA استفاده کنین که قیمتش حدود 25 دلار ( اینجا 30 تومن تقریبا" ) و باید جدا بخری :

xbox_360_vga_cable.jpg

فکر میکنم فقط فرمون خود Microsoft توسط X360 ساپورت میشه

LCD TV یا مانیتور LCD ؟
خوب کابل Componentــی که توی جعبه کنسول هست برای تلویزیون LCD استفاده میشه .
اما اگه منظورتون مانیتور LCD هست باید از کابل VGA استفاده کنین که قیمتش حدود 25 دلار ( اینجا 30 تومن تقریبا" ) و باید جدا بخری :

xbox_360_vga_cable.jpg

در صورتی که مانیتور LCD باشه و DVI هم داشته باشه میشه از کابل HDMI To DVI استفاده کرد و به کمک تبدیل صدای کابل HDMI که همراه الایت هست میشه صدا رو هم گرفت... ;)

ميشه تفاوت كابل REAL رو با مايكروسافت بگين؟ الان كابل REAL يكي از بچه ها دسته منه ولي اونطور كه ميگن Noise نداره و Grainy نيست.

توی کابل های Real شانسی خوب در میاد.اکثرا مشکل سایه انداختن داره و لرزش تصویر هم من تو 2-3 مورد دیدم داره.
کلا کابل Microsoft VGA که خود شرکت تولید کرده پیشنهاد میشه چون لوازم جانبی اصلی هست و خود مایکروسافت تولید و تایید کرده... ;)
ممکنه از 10 تا کابل Real VGA فقط 2-3 تا درست حسابی در بیاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or