راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگی!

آقا من میخوام کنسولی که به زودی میگیرم نه داغ کنه، نه سه چراغ شه و ... چه وسایلی باید بخرم؟

شما یه اینترکولر از این سری جدید های که NextGen داره بخر.قدرت خیلی بالایی داره و خنک کنندگی خوبی داره.من برای پسر داییم یک دونه سفارش دادم واقعا کیفیت خوبی داره.
در ضمن سعی کن محیطی که کنسول رو می خوای اونجا بذاری و بازی کنی رطوبتی نباشه و همچنین محیط سعی کن خنک باشه... ;)

من میخوام 360 رو بزارم توی میز TV رطوبت که نداره. اما این اینترکولر ها قیمتش چنده؟

بعدم چه ریجنی رو پیشنهاد میکنید؟ (نگید این یا این یکی رو قطعی بگید)

راستی، کسی یورو08 رو بازی کرده؟!!! محشره!!!

من میخوام 360 رو بزارم توی میز TV رطوبت که نداره. اما این اینترکولر ها قیمتش چنده؟

بعدم چه ریجنی رو پیشنهاد میکنید؟ (نگید این یا این یکی رو قطعی بگید)

راستی، کسی یورو08 رو بازی کرده؟!!! محشره!!!

خوب سعی کن محیط دورش بسته نباشه که داغ نکنه کنسولت.یعنی محیط اطرافش باز باشه که گرما محیط اطرافش رو احاطه نکنه.
قیمت این اینترکولر ها هم بین 30 تا 45 هزار تومان باید باشه

من PAL رو پیشنهاد می کنم چون یه مدتی هست که بازی ها اول برای این رجیون عرضه میشه... ;)

دوستان من میخوام 360 ارکید بگیرم فقط چندتا راهنمایی میخوام
به غیر از قیمت خود کنسول قیمت کابل اچ دی ام ای و اتصال به مانیتور و کپی خور کردن(شما حساب کنین کنسول میخواد از دبی بیاد) و خرید یک عدد شارژر و باتری معمولیه خوب و احیانا وسایل ضروری دیگه چقدر در میاد؟ به نظر شما بعد از خرید کنسول قبل از شروع کار باهاش برای اطمینان بیشتر بدم برای چه کارهایی روش بکنن تا خدایی نکرده سه چراغه نشه یا مشکلات دیگه بهم نزنه؟

دوستان من میخوام 360 ارکید بگیرم فقط چندتا راهنمایی میخوام
به غیر از قیمت خود کنسول قیمت کابل اچ دی ام ای و اتصال به مانیتور و کپی خور کردن(شما حساب کنین کنسول میخواد از دبی بیاد) و خرید یک عدد شارژر و باتری معمولیه خوب و احیانا وسایل ضروری دیگه چقدر در میاد؟ به نظر شما بعد از خرید کنسول قبل از شروع کار باهاش برای اطمینان بیشتر بدم برای چه کارهایی روش بکنن تا خدایی نکرده سه چراغه نشه یا مشکلات دیگه بهم نزنه؟

کابل HDMI : حدودا 20-25 هزار تومان
کابل VGA : حدودا 25 تا 35 هزار تومان
کپی خور کردن : در صورت این که درایو BenQ باشه 15 هزار تومان و در صورتی که Hitachi 0079 اشه 30تا 50 هزار تومان
باطری قلمی قابل شارژ + شارژر : حدودا 15 تا 25 هزار تومان جنس خوب
یه اینترکولر قوی بخر براش از نمونه ای که NextGen داره... ;)

110 تومن همه اینایی که گفتی+ اینتر کولر در تهران میشه لوازم جانبی در تهران. البته کپی خور کردنش به درایوت ربط داره.
پوله کنسولت هم خودت میدونی. اینجا که 420 هستش.
اینتر کولر 2 مدله:
1. که 38 تومنه
2. که 30 تونه.
فرقشون هم در 1 ال سی دی هست که روی اینتر کولر 30 تومنی نیست و اینتر کولر 38 تومنی بعد از خاموش شدن دستگاه روشن میمونه. ولی 30 تومنیه همزمان با دستگاه خاموش میشه.

bebakhshid ke inja ost midam va fontam englishe man ye pal daram too bazy hay paradise va pgr4 faransavy ama too baghye na chykar bayad bekonam komak

در تاپیک مشکلات کنسول بهتون پاسخ داده شده...

سوالاتتون رو 1 جا مطرح کنید.در صورت تکرار گزارش داده میشه... ;)

خیلی ببخشید سوالاتم اگه تکراری بود ولی سریع به جواب سوالات احتیاج دارم میخوام الایت
بگیرم pal یاuc
1-دقیقا از کجای جعبه بفهمم سال ساخت کنسول چنده و مادربوردش فالکونه یا نه
2-از چه تاریخی به بعد همه الایتها با مادربورد فالکون عرضه شده
3-چه جوری میتونم بفهمم کنسول اکبنده یا دست دوم روشی هست
4-هر کدوم از دو ریجن رو بگیرم مشکلی از لحاظ فراوانی بازی که ندارم چه حالا جه بعدا
5-ایا در تصویری که از کابل کمپوننت و اچ دی ام ای میگیریم فرقی هست یا نه یکیه چه
فرقی دارن ایندو کابل
6-صدا رو چه جوری بگیرم تلویزیونم 32 اینچ ار 81 هست با چه کابلی
7-چه نوع دیسکی رو بگیرم که مشکلی با دستگاه نداشته باشه ونرم بخونه واجرا بشه
8-اخرین فریمور را از کجا بفهمم ریخته شده
9-از کجا پیشنهاد میدهید کنسول رو بگیرم چون من شهرستانم واینجا از خرید میترسم کلاه
سرم بره چون هر کسی یه قیمت میده
10-اگه فن از نکست جن بگیرم از فنای 38 تومنی برای خنک کردن کافیه یا جیز دیگه ای هم میخواد
از اقا پدرام و همگی بچه ها ممنونم:blushing:

خیلی ببخشید سوالاتم اگه تکراری بود ولی سریع به جواب سوالات احتیاج دارم میخوام الایت
بگیرم pal یاuc
4-هر کدوم از دو ریجن رو بگیرم مشکلی از لحاظ فراوانی بازی که ندارم چه حالا جه بعدا
فرقی دارن ایندو کابل
9-از کجا پیشنهاد میدهید کنسول رو بگیرم چون من شهرستانم واینجا از خرید میترسم کلاه
10-اگه فن از نکست جن بگیرم از فنای 38 تومنی برای خنک کردن کافیه یا جیز دیگه ای هم میخواد

من PAL رو به خاطر بازی هاش که جدیدا زود عرضه میشه و ارزونیش پیشنهاد می کنم
1. یه دریچه هست که درش رو که باز کنی پشت کنسول معلومه و تاریخ کنسول رو زده
2.از 7-8 سال 2007 به بعد فالکون توی مدل ها دیده شده.
3.هیچی دیگه باز نشده باشه جعبه.اگر می خوای آکبند بخری آقا پیام توی فروشگاه مجازی می فروشه الایت PAL با قیمت 500 هزار تومان.
4.خیر.امکان این که بعدا مشکل ایجاد بشه خیلی کمه.
5.فرقشون این هست که HDMI کیفیت بهتری رو میده البته این کیفیت متفاوت این دو کابل رو روی تلویزیون های LCD که Full HD هستن می تونید ببینید.
6.الایت که بخری تبدیل صدا داره برای کابل HDMI و شما که Full HD نیست تلویزیونتون بهتر هست از همون کابل Component استفاده کنید که فیش های صدا و تصویر رو داره.
7.مارک های TDK,Memorex,Verbatim,T-Gate,Aeon و امثالهم پیشنهاد میشه استفاده کنید.
8.درایو های جدید که BenQ و Hitachi 0079 هستن فقط براشون IXtreme 1.4 اومده پس نباید نگران این باشید که چه فریموری ریخته شده.
9. من پیشنهاد می کنم از آقا پیام بخری.قیمت هاش خیل خوبه.همونطور که گفتم الایت PAL رو داره میده 500 هزار تومان که با کپی خور و پست کردنش میشه 525 هزار تومان
10.همین فن رو بگیری کافیه.من کاراییش رو دیدم حرف نداره. ;)
آقا من پنکه گذاشتم بغل کنسول elite به نظر شما خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه چون اینجوری کنسول خیلی دیر گرم میکنه اونم خیلی کم.

خیر مشکلی ایجاد نمی کنه.

بگیرم pal یاuc
فرقی دارن ایندو کابل
شک نکن پال بگیر.... ارزون تر و بهتر.
1. پشت جعبه1 قسمت هست که نوشته: که این قسمت را فشار دهید. وقتی فشار دادی تاریخ رو میبینی. اگه تاریخ از 11/2007 به بعد بود.... و پشت جعبه نوشته بود 175 فالکونه.
3. اگه آک باشه چسب روی درایو کنده نشده.
4. پال بگیر
5. شفافیت hdmi بیشتره
6. با همون کابل کامپونت یا hdmi
7.verbatim/tdk
8.روی جدیدترین بازیی که هست آخرین آپدیت هم هست
9.از آقا پیام
10. بده فن فابریکشو عوض کن. بده به نکست جن این کارو میکنه.
آقا من پنکه گذاشتم بغل کنسول elite به نظر شما خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه چون اینجوری کنسول خیلی دیر گرم میکنه اونم خیلی کم.
بد نیست ولی اینتر کولر ها 1 چیز دیگه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or