راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال دیگه :

الایترو از دوبی گرفتم و الان ایران هستم میخواستم ببینم ایا الایت توش بازی هست ؟ لوازم جانبی اش چیه ؟

واسه کپی خور کردنش من تهران نیستم (اهواز هستم) میخواستم ببینم ایا میشه خودم کپی خورش کنم ؟ اگه تو اهواز جایه مطمینی رو میشناسید بهم بگید

یه سوال مهم کپی خور کردن کنسول چقدر زمان میبره فرضا همون موقع ببرمش میشه جلوی خودم انجام بده ؟ چون میگم چیزی از کنسولمو عوض نکنه !!

یه خبر جالب هم برای پدرام جان که خیلی زحمتش دادم توی این 2 هفته باید بگم کنسولم شانسی شانسی 2008 در اومد ماه دوم یا ماه سوم بود

با تشکر

با اجازه از از پدرام.داخ اهواز بهترین جا خیابان کاوه-پاساژ نخل هست که همش در مورد بازی هستش.
بستگی داره وقتشون آزاد باشه شاید جلو روت کپی خور کنن.
مبارکه هر چی تاریخ کنسول جلو تر بهتر;););)

دوستان کیفیت تصویر در 360 که 6کابلست ولی دکمه hdش رومیزنیم و 360 که کابل hdmi داره فرق میکنه.؟
یا به عبارتی برای راحتی کار اومدن hdmi دارش کردن؟ یا کیفیت پردازش تصویر فرق میکنه؟
گنگ سوالتو پرسیدی:eek:تو هم تو همه:eek:اما با اون چیزی که من از حرفات فهمیدم باید بگم بله فقط بعضی از مدل های 360 امکان کابل HDMI داره مثل الیت و پریموم ویت HDMI.برای راحتی کار که نه با تلویزیون های HD و کابل HDMI میتونی از حداکثر قدرت صوت و تصویر HD استفاده کنی.بله کیفیت تصویر خیلی فرق میکنه و با HDMI بهتره البته روی TV HD ها;)

asheghangta اقا میگم میشه از توی بچه های پاساژ نخل یه چند تا شماره بدی که زنگ بزنم ؟

فقط یه سوال دیگه الان قیمت این وسایل توی تهران چنده :؟
1.Headset Wireless
2.فرمون ماکروسافت برای 360
3. دسته بیسیم
4.Play And Charge kit
5. دسته ی Guitar hero
6. Account Gold 3 Month
من 360 UC خریدم میخواستم بدونم خوبه یا نه ؟
یه سوال دیگه در مورد انلاین بازی کردن من با مودم USB ، Symphony وصل میشم به اینترنت اگه بخوام 360 امو وصل کنم باید چی کار کنم ؟

ایا بهتره خودم 360 رو کپی خور کنم (با توجه به اموزشی که در سایت هست) یا بدم بیرون ؟
میخواستم ببینم ایا الایت توش بازی هست ؟ لوازم جانبی اش چیه ؟

در ادامه حرف های امید :

پیام کپی خور رو خودش انجام میده.

یه نکته رو باید بگم که الان اکثر کنسول های توی بازار که فروشگاه های معتبر از جمله پرتو،NextGen و ... می فروشن همگی مادربوردشون فالکون هست و نیازی نیست همینطور سوال کنید.همچنین کنسول هایی هم که آقا پیام میارن فالکون هستن.
روی کنسول های جدید خبری از درایو Hitachi 78 یا سامسونگ و کلا درایو های قدیمی نیست و الان درایو ها همه یا BenQ هستن یا Hitachi 0079.این 2 درایو هم اگر اشتباه نکنم تنها ورژن از فریمور IXtreme که براشون اومده 1.4 هست و این فریمور هم دیسک هایی که Stealth Patch نیستن رو اجرا نمی کنه.
در مورد گرم کردن دستگاه هم اگر می خوای بازی کنی من پیشنهاد می کنم هر 2 ساعت بازی کردن بینش 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت باشه.اما اگر می خواید Intercooler بخرید از اینترکولرهایی بخرید که فروشگاه NextGen داره و دما رو نشون میده.این فن ها سرعت خیلی بالایی دارن و تاثیرگذار هستن در دمای داخل کنسول.12 ولت کردن هم خوب هست ولی اگر برق رو از یک منبع خارج از کنسول مثل یک آداپتور بگیرید مشکلی از نظر بن شدن فکر نمی کنم داشته باشید.
همچنین در مورد درایو هم بگم که Hitachi 0079 از نظر سرعت و قدرت خیلی بهتر از BenQ هست و اگر واقعا توان پرداخت هزینه کپی خور درایو Hitachi 0079 رو بعد از خرید کنسول دارید سعی کنید کنسولتون این درایو رو داشته باشه.هزینه کپی خورش هم بین 40 تا 50 هزار تومان هست.

اگر بین رجیون ها هم می خوای یکی رو انتخاب کنی سعی کن از بین UC و PAL انتخاب کنی.چون این 2 بازی هاشون زودتر میاد و همچنین الان توی بازار هم بیشتر پیدا میشن.خوبی PAL هم نسبت به UC این هست که برقش 220 هست و نیازی ندارید که براش تبدیل 110 به 220 بگیرید اما برای UC دقیقا برعکس هست. ;)

اخه من خودم کمتر از سه ساعت نميشينم
بعد از من هم داداشم ميشينه که يه دوساعتي ميشه
بعدش دوباره من و الي اخر
حالا چي ميگي:cheesygri

بعدش دوباره من و الي اخر
ببین بطور کلی 360 یه دستگاه کاملا شانسی هست تقریبا . ممکنه 12 ساعت پشت سرهم بشینی هیچی هم نشه . اما ممکنه با نیم ساعت هم مشکل پیدا کنه . که البته این احتمال با مدل های جدید کمتر شده .

دوستان کیفیت تصویر در 360 که 6کابلست ولی دکمه hdش رومیزنیم و 360 که کابل hdmi داره فرق میکنه.؟
یا به عبارتی برای راحتی کار اومدن hdmi دارش کردن؟ یا کیفیت پردازش تصویر فرق میکنه؟

HDMI کیفیت 1080p میده فکر کنم و Component کمتر از این میده.تفاوت کیفیت رو روی تلویزیون های اینچ بزرگ می تونی تشخیص بدی.

یه سوال دیگه :

الایترو از دوبی گرفتم و الان ایران هستم میخواستم ببینم ایا الایت توش بازی هست ؟ لوازم جانبی اش چیه ؟

واسه کپی خور کردنش من تهران نیستم (اهواز هستم) میخواستم ببینم ایا میشه خودم کپی خورش کنم ؟ اگه تو اهواز جایه مطمینی رو میشناسید بهم بگید

یه سوال مهم کپی خور کردن کنسول چقدر زمان میبره فرضا همون موقع ببرمش میشه جلوی خودم انجام بده ؟ چون میگم چیزی از کنسولمو عوض نکنه !!

یه خبر جالب هم برای پدرام جان که خیلی زحمتش دادم توی این 2 هفته باید بگم کنسولم شانسی شانسی 2008 در اومد ماه دوم یا ماه سوم بود

با تشکر

توی الایت بازی نیست.البته اگر PAL باشه.چون من توی رجیون UC دیدم 2 تا بازی بوده.
لوازم جانبیش هم دسته،هدست،کابل Component،کابل HDMI،تبدیل صدای کابل HDMI،تبدیل تصویر مربوط به رجیون PAL و آداپتور
شما اولا باید ببینی درایو کنسولت چیه.ممکنه Hitachi 0079 باشه یا شاید هم BenQ.کپی خور هم سعی کن جلوی خودت انجام بدن.اگر BenQ باشه خودت راحت می تونی انجام بدی.

asheghangta اقا میگم میشه از توی بچه های پاساژ نخل یه چند تا شماره بدی که زنگ بزنم ؟

فقط یه سوال دیگه الان قیمت این وسایل توی تهران چنده :؟
1.Headset Wireless
2.فرمون ماکروسافت برای 360
3. دسته بیسیم
4.Play And Charge kit
5. دسته ی Guitar hero
6. Account Gold 3 Month
من 360 UC خریدم میخواستم بدونم خوبه یا نه ؟
یه سوال دیگه در مورد انلاین بازی کردن من با مودم USB ، Symphony وصل میشم به اینترنت اگه بخوام 360 امو وصل کنم باید چی کار کنم ؟

ایا بهتره خودم 360 رو کپی خور کنم (با توجه به اموزشی که در سایت هست) یا بدم بیرون ؟
میخواستم ببینم ایا الایت توش بازی هست ؟ لوازم جانبی اش چیه ؟

1. قیمتش باید 70-80 به بالا باشه.
2. اگر گیرت بیاد بالای 140-150 شاید باشه.
3. قیمت رنگ سفید زیر 50 هزار تومان و مشکی بالای 50 هزار تومان هست.
4. قیمت این قطعه هم حدود 25 هزار تومان هست.
5. قیمت این گیتار رو از آقا پیام من 140 داشتم.
6. قیمتش تو ایران بالاست باید حدود 40-50 بفروشن در صورتی که 19.99 دلار هست.

UC هم خوبه فقط تبدیل برق 110 به 220 می خواد.
لوازم جانبی الایت رو بالا نوشتم.کپی خور هم خودت راحت می تونی انجام بدی دیگه نیازی به خرج های بی خود نیست. ;)

بعدش دوباره من و الي اخر

من پیشنهادم همون اینترکولر هایی هست که فروشگاه NextGen هم میفروشه.
12 ولت کردن رو من یکی قبول ندارم حالا شما اگر دوست داری با مهدی یا خلیل صحبت کن و در صورت تمایل 12 ولت کن.
در ضمن سعی کن کنسولت توی یه محیط کاملا خنک باشه اینطوری خیلی بهتره... ;)

یه سوال اگه من الان آرکید pal بگیرم بعدا میشه تغییر ریجن داد اگه یه موقعی پال کمیاب شد؟

بله میشه تغییر رجیون داد اما باید قید XBox Live رو بزنی.
این کار رو NextGen انجام میده.اما مطمئن باش به خاطر فروش بالای کنسول توی اروپا مشکلی برای این رجیون پیش نمیاد... ;)

پدرام جان میشه بگید که چجوری میشه کپی خورش کنم ؟

ایا سخت نیست ؟

ممکنه به کنسولم صدمه بزنم ؟

اگه این احتمالات وجود داره که بیخیالش شم

با تشکر

پدرام جان میشه بگید که چجوری میشه کپی خورش کنم ؟

ایا سخت نیست ؟

ممکنه به کنسولم صدمه بزنم ؟

اگه این احتمالات وجود داره که بیخیالش شم

با تشکر

ممکنه درایوت صدمه ببینه که اونم فقط یه مقدار حوصله و دقت می خواد.البته درایو هم اگر Brick بشه در صورتی که Drive Key نپریده باشه مشکلش قابل حل شدن هست.

این هم لینک آموزش :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

اگر فکر می کنی از پسش بر نمیای بده برات کپی خور کنن. ;)
در ضمن اول ببین درایو کنسولت چیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or