asheghangta
Loyal Member
یه سوال دیگه :
الایترو از دوبی گرفتم و الان ایران هستم میخواستم ببینم ایا الایت توش بازی هست ؟ لوازم جانبی اش چیه ؟
واسه کپی خور کردنش من تهران نیستم (اهواز هستم) میخواستم ببینم ایا میشه خودم کپی خورش کنم ؟ اگه تو اهواز جایه مطمینی رو میشناسید بهم بگید
یه سوال مهم کپی خور کردن کنسول چقدر زمان میبره فرضا همون موقع ببرمش میشه جلوی خودم انجام بده ؟ چون میگم چیزی از کنسولمو عوض نکنه !!
یه خبر جالب هم برای پدرام جان که خیلی زحمتش دادم توی این 2 هفته باید بگم کنسولم شانسی شانسی 2008 در اومد ماه دوم یا ماه سوم بود
با تشکر
با اجازه از از پدرام.داخ اهواز بهترین جا خیابان کاوه-پاساژ نخل هست که همش در مورد بازی هستش.
بستگی داره وقتشون آزاد باشه شاید جلو روت کپی خور کنن.
مبارکه هر چی تاریخ کنسول جلو تر بهتر

گنگ سوالتو پرسیدیدوستان کیفیت تصویر در 360 که 6کابلست ولی دکمه hdش رومیزنیم و 360 که کابل hdmi داره فرق میکنه.؟
یا به عبارتی برای راحتی کار اومدن hdmi دارش کردن؟ یا کیفیت پردازش تصویر فرق میکنه؟
تو هم تو همه
اما با اون چیزی که من از حرفات فهمیدم باید بگم بله فقط بعضی از مدل های 360 امکان کابل HDMI داره مثل الیت و پریموم ویت HDMI.برای راحتی کار که نه با تلویزیون های HD و کابل HDMI میتونی از حداکثر قدرت صوت و تصویر HD استفاده کنی.بله کیفیت تصویر خیلی فرق میکنه و با HDMI بهتره البته روی TV HD ها