راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید من یه update برای Arcade ورژن PAL میخوام که فرمت AVI و DIVX رو پخش کنه.میشه لینک دانلود و نحوه ریختنشو برام توضیح بدید و اینکه ایا به frameware دستگاه لطمه میزنه یا نه.ممنون....

ممنون از راهنمایی دو دوست عزیز Console و ariashop.ir
فقط یه چیزی من فقط توسط IranBin.Com می تونم از خارج بگیرم درسته.
اون وقت این IranBin.Com یعنی با قیمت اون طرف برات میارن یا چه میدنم گمرک می خوره قیمتش همین قیمت های داخلی در میاد؟کلا از قیمت هاش خبر دارین؟

پیشنهاد می کنم از ایران بین نگیری چون قیمت بین المللی که باهات حساب نمی کنه هیچ خیلی گرون تر از جاهای دیگه هم باهات حساب می کنه . بهتره کسی از دبی یا کشورهای دیگه برات بیاره

ببخشید من یه update برای Arcade ورژن PAL میخوام که فرمت AVI و DIVX رو پخش کنه.میشه لینک دانلود و نحوه ریختنشو برام توضیح بدید و اینکه ایا به frameware دستگاه لطمه میزنه یا نه.ممنون....

این Update مربوط به DivX :

این آپدیت توی بعضی بازی ها هست ولی خوب باید با یه سیم هاردتو وصل کنی به کامپیوتر و این آپدیت که گذاشتم انتقال بدی.هیچ زیانی هم به سیستم نمی رسونه.ولی این که به چه شکل وصل کنی به کامپیوتر رو نمی دونم.

آقا 1 سوال فنی دیگه.
این جریان بن شدن چی شده؟ هنوز هم ادامه داره؟ گفتم شاید با این فیرم ویرهای جدید و استلث کردن دیسکها مسئله حل شده باشه! تاپیکهای بن خلوت شده ظاهرا"
کسی اطلاعات جدید داره در این مورد؟

آقا 1 سوال فنی دیگه.
این جریان بن شدن چی شده؟ هنوز هم ادامه داره؟ گفتم شاید با این فیرم ویرهای جدید و استلث کردن دیسکها مسئله حل شده باشه! تاپیکهای بن خلوت شده ظاهرا"
فعلا كه خبري نيست!
اما مايكروسافت مطمئنا بيخيال نشده و نخواهد شد!:-"

بهترين كار اينه كه ، از همون اول كه كنسول رو ميخرين فقط بازي Full Stealth تو دستگاه بذاريد (براي اين كار حتما بايد بازي رو با برنامه هايي كه براي چك كردن ديسك هاي 360 هست ، تست كنين) ، حتي بازيهايي كه نميخوايد آنلاين بازي كنيد هم مطمئن شيد كه 100% فول استيلث ـه ، به نظر من اين بهترين راه جلوگيري از بن شدن هست

آقا 1 سوال فنی دیگه.

مایکروسافت برای این که بدجوری حال کاربراش رو بگیره طوری بن شدن رو شروع می کنه که کسی نفهمه.یعنی الان فکر نکنم توی April بن کنن.اما جاش ممکنه 1-2 ماه بعدش این کار رو کنن.
به هر حال پیشنهاد میشه همیشه از جدید ترین فریمور ها استفاده بشه و مخصوصا از دیسک های Stealth Patch کامل استفاده بشه.

موتوشکر!
آقا از بین کل دوستان کسی میتونه یک قوطی خالی پریمیوم یا Halo SE برام بفرسته؟ (طرح جعبه که عوض نشده که از قدیم؟) :blushing:

من که می خوام کنسولم رو بفروشم اما اگر پیدا کردم بهت میگم.

برای چی می خوای ؟

ميخوام يه 360 بخرم
منو راهنمايي كنيد
با اطلاعات كامل؟
مر29+1

در ضمن تلويزيون ما كمي قديميه 2تا فيش سفيد داره و 2تا سفيد فيش قرمز نداره 360 xbox ميخوره به اين تلويزيون يا نه؟

elite خوبه نياز به کپی خور داره يا نه وضعيت خنك كنندش خوبه
قضيه 3 تا چراغ قرمز چيه؟:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:

Last edited by a moderator:
XBOX360 خراب شده!!؟؟؟

نه عزیزم... :biggrin1:

پول نیاز دارم.

ميخوام يه 360 بخرم
منو راهنمايي كنيد
با اطلاعات كامل؟
مر29+1

4 تا مدل داره...بستگی داره پولت چقدر باشه...

Elite = مشکی + هارد 120 گیگابایت که بالاترین مدل هست.قیمت حدودا 600 تومان

Halo Edition و Premium = هر دو هارد 20 گیگابایتی دارن و فقط هیلو یه Play & Charge Kit اضافی داره و رنگش سبز هست.premium هم که سفیده.قیمت حدودا 500 تا 530 تومان

Arcade = پایین ترین مدل که یه مموری 256 مگابایتی داره. حدودا بین 400 تا 420 تومان

همشون هم دارای دسته بیسیم هستن.

در ضمن تلويزيون ما كمي قديميه 2تا فيش سفيد داره و 2تا سفيد فيش قرمز نداره 360 xbox ميخوره به اين تلويزيون يا نه؟

فیش قرمز برای صدا هست.فکر کنم مجبور بشی بی صدا بازی کنی.البته باید دنبال یه تبدیل صدا بگردی که فکر نمی کنم راحت گیر بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or