راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا تو wikipedia گفته میشه:

ولی wikipedia ست دیگه ممکنه درست نباشه.
راستی قیمت این کیبورد های xbox اینجا تو چه مایه هایی هست؟

ویکی پدیا یه دایرة المعرف هست که هر فردی حتی من و شما می تونیم بهش مطلب اضافه کنیم.پس بعضی از مطالبش خیلی هم سند و مدرک نیست.

من این کیبورد ها رو توی دوبی دیدم.قیمتش هم همین حدود 30$ هست که دوستمون گفت. ;)

من منظورم با تبدیل ،تبدیل PS\2 به USB هستش
یعنی کیبورد را بدونه این تبدیل که توی عکس گذاشتید نمیشه مستقیما وصل کرد به 360 و تایپ کرد ؟

خیر مستقیما نمیشه وصل کرد مگر این که تبدیل های کوچکی که به سر فیش کیبورد می خوره و اون رو USB می کنه پیدا کنید یا کیبور کلا USB باشه.اون موفع احتمال داره بشه یه کاریش کرد.

آقایون 1 سوال فنی دیگه! :blushing:
چیزی به اسم Xbox360 GTA Edition یا همچین چیزی قرار نیست عرضه بشه؟ کسی خبری.. چیزی به چشمش خورده در این مورد؟

الان که من گشتم دیدم یه 2-3 تا خبری هست اما به نظر Fake میاد این تصاویر :

http://hot.techwhack.com/73-microsoft-xbox-360-gta-edition

این هم یه منبع دیگه : http://www.complex.com/blogs/2008/03/20/xbox-drops-500-limited-edition-gta-iv-360s/

و این هم یکی دیگه : http://rawartint.wordpress.com/2008/03/27/microsoft-xbox-360-grand-theft-auto-iv-special-edition/

limited_gtaiv_xbox3604.jpg

limited_gtaiv_xbox3603.jpg

ببخشید دوستان من اگه x360 elite مدل فالکون رو بخرم ایا شما خرید فن پست کنسول رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
الان قیمت فن پشت کنسول چند هست برای الایت؟؟

ببخشید دوستان من اگه x360 elite مدل فالکون رو بخرم ایا شما خرید فن پست کنسول رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
من كه الان 3 ماهه يه اليت با مادربرد زايفر دارم و دستگاه به طور ميانگين روزي 10 ساعت روشنه.نه از اينتر كولر استفاده ميكنم ونه 12 ولت كردم.تنها كاري كه كردم اينه كه زير دستگاه را 4 تا پايه لاستيكي گذاشتم تا دستگاه كمي از زمين در حالت افقي فاصله پيدا كنه.به نظر من مادربرد هاي جديد ديگه نيازي به اينتر كولر و 12 ولت كردن و... ندارن.

من كه الان 3 ماهه يه اليت با مادربرد زايفر دارم و دستگاه به طور ميانگين روزي 10 ساعت روشنه.نه از اينتر كولر استفاده ميكنم ونه 12 ولت كردم.تنها كاري كه كردم اينه كه زير دستگاه را 4 تا پايه لاستيكي گذاشتم تا دستگاه كمي از زمين در حالت افقي فاصله پيدا كنه.به نظر من مادربرد هاي جديد ديگه نيازي به اينتر كولر و 12 ولت كردن و... ندارن.

میدونم کمی این بحث قدیمی شده اما میخواستم بگم که من همیشه کنسولم رو عمودی میزارم ایا باز هم فن پشت کنسول پیشنهاد میشه یا نه؟؟؟
اگه بزارم بهتره یا نه؟؟؟

آخرین ویرایش:
به نظر من بهتره 360 رو افقي قرار بدي.ولي در كل مدلهاي زايفر وفالكون احتياجي به وسيله خنك كننده اضافي ندارن.من كه اينتر كولر نذاشتم و اصلا مشكل گرمايي با كنسولم ندارم.

آقا اینجا قیمتا خیلی ستمه،من نمیدونم این فروشنده ها مگه چقد می خوان سود کنن:confused:
قراره تا چند روزه آینده یه آرکید از دوبی برام بیارن،قیمت هم حدودن میشه 260 هزار تومان
یه کپی خورم آقا رضا انجام میده 15 تومن.اینجا واقعا به صرفه نیست.

آقا اینجا قیمتا خیلی ستمه،من نمیدونم این فروشنده ها مگه چقد می خوان سود کنن:confused:
قراره تا چند روزه آینده یه آرکید از دوبی برام بیارن،قیمت هم حدودن میشه 260 هزار تومان
یه کپی خورم آقا رضا انجام میده 15 تومن.اینجا واقعا به صرفه نیست.

اینجا هزینه های جا به جایی و ... بالاست برای همین هست که قیمت ها میره بالا.بهترین کار همونه که بدی برات از دوبی بیارن.

من پیشنهاد می کنم بخری.فن پشت کنسول هم حدودا بین 40 تا 60 تومان جنس خوب یا بقولا اصلی برای XBox 360 Elite پیدا میشه.بودن این فن به نظر من نیاز هست.شاید فالکون داغ نکنه ولی حداقل این فن همون گرماشم میگیره.

میدونم کمی این بحث قدیمی شده اما میخواستم بگم که من همیشه کنسولم رو عمودی میزارم ایا باز هم فن پشت کنسول پیشنهاد میشه یا نه؟؟؟
اگه بزارم بهتره یا نه؟؟؟

بهترین راه برای عبور هوا به طور مناسب توی کنسول،گذاشتن کنسول به حالت ایستاده هست.اما اینطوری یه مقدار به لنز دستگاه فشار وارد میشه.اما همیطور که دوستمون گفتن افقی هم میشه گذاشت ولی بهتر هست زیرش پایه بذاری برای این که بین سطح زیر کنسول و زمین فاصله بیوفته و باعث بشه هوا به طور عادی و مناسب در اطراف کنسول عبور کنه...

اینجا هزینه های جا به جایی و ... بالاست برای همین هست که قیمت ها میره بالا.بهترین کار همونه که بدی برات از دوبی بیارن.
آخه مگه چقد بالاست که تقریبا 2برابر میشه؟فکر کنم بیشتر به خاطر بی صاحب بودن بازاره
ولی ماشاالله چقدم مشتری هست بازم با همین قیمت:eek:

آخه مگه چقد بالاست که تقریبا 2برابر میشه؟فکر کنم بیشتر به خاطر بی صاحب بودن بازاره
ولی ماشاالله چقدم مشتری هست بازم با همین قیمت:eek:

نگاه کن کسی وارد می کنه الان یکی هست توی تهران که کل تهران ازش میگیرن.اون طرفی که وارد می کنه پول کشتی باربری رو باید بده که مطمئنا خیلی زیاد هست.بعد هزینه خالی کردن و انبارش توی گمرک هم هست.هزینه حمل و نقلش تا تهران هست(چون از شهر های جنوبی وارد میشه).بعدش هم که سود خودش هست.حالا شما حساب کنید فروشنده هم باید سود خودش رو بکنه روی این کنسول ها...این خودش چقدر میشه ؟؟؟؟ حداقل 100 تومان یا 150 تومان همش میشه.با سود هایی که باید بکنن هم حساب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or