اين برچسب در سمت چپ جعبه هستپدرام کجا نوشته 175w
روبروی این نوشته Output Dc
پدرام کجا نوشته 175w
روبروی این نوشته Output Dc
1.اگر دقت کنید این کابل کامپوننت که عکسش رو از خود سایت ایکس باکس گرفتم یه کابل زرد هم داره پشت tv ما همه این فیش ها وجود داره الا اون زرده منم منظورم همون زردست اگر اون نباشه باز هم میشه تصویر داشت
![]()
2.یکی از آشناهای ما تو آلمانه اگر به اون بگم برام یه آرکید بخره پست کنه اولا آیا ایران اجازه میده که ما اون رو تحویل بگیریم (چون یه بار موبایل برامون فرستاد اداره پست اجازه تحویل نداد) ثانیا اگر اجازه بدن چقدر گمرک میخوره ثالثا اصلا ارزش داره؟
سلام
ميخاستم ببينم کسي آدرس يا شماره تلفن يه فروشگاه توي گوانگژو يا شنزن چين رو داره که توش ايکس باکس 360 آرکيد بفروشن من که هر چي سرچ کردم پيدا نکردم
ممنون
خش چین نداره!!
راه دیگه ای نیست؟
ببخشید میشه از این دوستتون بپرسید ازش چقدر گمرک گرفتتندوست من چند روز پیش براش از آلمان ارسال کردن و الان داره استفاده می کنه ازش.البته اینترنتی خرید کرده بود.
در ضمن آرکید کابل کامپوزیت داره فقط.کامپوننت نداره.
اگر این زرده نباشه در TV های معمولی تصویر ندارید اما اگر تلویزیونتون غیر از زرد بقیه رو داره احتمال زیاد تصویر رو تلویزیونتون میاد.
ببخشید میشه از این دوستتون بپرسید ازش چقدر گمرک گرفتتن
اصلا کلا چند براش تموم شد؟
دوست عزیز این پک که عکسشو انداختی component + composite هست. اگه component میخوای آبی+سبز+قرمز رو برای تصویروصل میکنی اگرم composite میخوای فقط زرد رو. سفید و قرمز هم مربوط به صدا هستن.1.اگر دقت کنید این کابل کامپوننت که عکسش رو از خود سایت ایکس باکس گرفتم یه کابل زرد هم داره پشت tv ما همه این فیش ها وجود داره الا اون زرده منم منظورم همون زردست اگر اون نباشه باز هم میشه تصویر داشت
![]()
2.یکی از آشناهای ما تو آلمانه اگر به اون بگم برام یه آرکید بخره پست کنه اولا آیا ایران اجازه میده که ما اون رو تحویل بگیریم (چون یه بار موبایل برامون فرستاد اداره پست اجازه تحویل نداد) ثانیا اگر اجازه بدن چقدر گمرک میخوره ثالثا اصلا ارزش داره؟
آیا کیبورد معمولی روی Xbox 360(برای تایپ خالی) کار میده ؟
چون من کیبورد خودما که فیش PS\2 داره را با تبدیل به 360 وصل کردم کار نکرد