noctambulant
کاربر سایت
قیمتشون حدود 30$ هست .آقا تو wikipedia گفته میشه:
ولی wikipedia ست دیگه ممکنه درست نباشه.
راستی قیمت این کیبورد های xbox اینجا تو چه مایه هایی هست؟
قیمتشون حدود 30$ هست .آقا تو wikipedia گفته میشه:
آقا تو wikipedia گفته میشه:

من منظورم با تبدیل ،تبدیل PS\2 به USB هستش
یعنی کیبورد را بدونه این تبدیل که توی عکس گذاشتید نمیشه مستقیما وصل کرد به 360 و تایپ کرد ؟
آقایون 1 سوال فنی دیگه! :blushing:
چیزی به اسم Xbox360 GTA Edition یا همچین چیزی قرار نیست عرضه بشه؟ کسی خبری.. چیزی به چشمش خورده در این مورد؟

من كه الان 3 ماهه يه اليت با مادربرد زايفر دارم و دستگاه به طور ميانگين روزي 10 ساعت روشنه.نه از اينتر كولر استفاده ميكنم ونه 12 ولت كردم.تنها كاري كه كردم اينه كه زير دستگاه را 4 تا پايه لاستيكي گذاشتم تا دستگاه كمي از زمين در حالت افقي فاصله پيدا كنه.به نظر من مادربرد هاي جديد ديگه نيازي به اينتر كولر و 12 ولت كردن و... ندارن.ببخشید دوستان من اگه x360 elite مدل فالکون رو بخرم ایا شما خرید فن پست کنسول رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
الان قیمت فن پشت کنسول چند هست برای الایت؟؟
من كه الان 3 ماهه يه اليت با مادربرد زايفر دارم و دستگاه به طور ميانگين روزي 10 ساعت روشنه.نه از اينتر كولر استفاده ميكنم ونه 12 ولت كردم.تنها كاري كه كردم اينه كه زير دستگاه را 4 تا پايه لاستيكي گذاشتم تا دستگاه كمي از زمين در حالت افقي فاصله پيدا كنه.به نظر من مادربرد هاي جديد ديگه نيازي به اينتر كولر و 12 ولت كردن و... ندارن.
آقا اینجا قیمتا خیلی ستمه،من نمیدونم این فروشنده ها مگه چقد می خوان سود کنن:confused:
قراره تا چند روزه آینده یه آرکید از دوبی برام بیارن،قیمت هم حدودن میشه 260 هزار تومان
یه کپی خورم آقا رضا انجام میده 15 تومن.اینجا واقعا به صرفه نیست.
ببخشید دوستان من اگه x360 elite مدل فالکون رو بخرم ایا شما خرید فن پست کنسول رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
الان قیمت فن پشت کنسول چند هست برای الایت؟؟
میدونم کمی این بحث قدیمی شده اما میخواستم بگم که من همیشه کنسولم رو عمودی میزارم ایا باز هم فن پشت کنسول پیشنهاد میشه یا نه؟؟؟
اگه بزارم بهتره یا نه؟؟؟
آخه مگه چقد بالاست که تقریبا 2برابر میشه؟فکر کنم بیشتر به خاطر بی صاحب بودن بازارهاینجا هزینه های جا به جایی و ... بالاست برای همین هست که قیمت ها میره بالا.بهترین کار همونه که بدی برات از دوبی بیارن.

آخه مگه چقد بالاست که تقریبا 2برابر میشه؟فکر کنم بیشتر به خاطر بی صاحب بودن بازاره
ولی ماشاالله چقدم مشتری هست بازم با همین قیمت![]()