راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام به تموم بچه های گل 360ی .
یه سوال دارم از حضور گلتون :
خفن ترین مدل 360 از همه نظر (منظورم مادربورد و درایو و کیفیت ساخت و هارد و ... است. ) چیه ؟ چنده ؟ و کجا گیر میاد ؟

با سلام به تموم بچه های گل 360ی .
یه سوال دارم از حضور گلتون :
خفن ترین مدل 360 از همه نظر (منظورم مادربورد و درایو و کیفیت ساخت و هارد و ... است. ) چیه ؟ چنده ؟ و کجا گیر میاد ؟

نگاه کن الایت 120 گیگابایت هارد داره و مشکی هست.هنوز اینایی که توی ایران وارد شده مادربوردش فالکون نبوده.همون زفیر با هیتسینک اضافه بوده.

بعدش مدل های Halo Edition و Premium With HDMI هستن که هر کدوم 20 گیگ هارد دارن و یه سری وسایل جانبی باهاشون هست.

بعدش هم Arcade هست که هارد نداره ولی مادربوردش توی جنسایی که آقا پیام آورده Falcon بوده.بقیه همه زفیر بودن.

در ضمن درایو همگی به جز بعضی از Premium With HDMI ها همگی BenQ بوده.

قیمت هم باید یه قیمت مناسب پیدا کنی.اما خوب قیمت کل این مدل ها از 400 شروع میشه میره بالا تا زیر 700 تومان

سلام دوستان ميخاستم ببينم بازي هاي 360 رو ميتونيم خودمون كپي كنيم و رو 360 اجرا كنيم.
اولا که سئوالت ربطی به این تاپیک نداره وباید تو تاپیک خودش مطرح میکردی
ولی به هرحال باید بگم بله میشه منتها نرم افزار کپی کردنش رو باید داشته باشی البته من زیاد وارد نیستم
ولی تو تاپیک خودش بری مشکلت رو اونجا حل میکنن ;)

اگه امیج رو داشته باشه(یعنی دانلود کرده باشیش) راحت با xbox backup creator میشه رایتش کرد اگه ایمج رو نداشته باشه و دی وی دیش رو داشته باشه با همین برنامه ازش امیج میگیری و بعد با همین برنامه مجدا رایتش میکنی:)

سلام
از چه تاریخی(تاریخ ساخت کنسول) مادربورد های 360 فالکون یا زیفر(نمیدونم درس نوشتم یا نه :biggrin1:) هستند؟
دقیقا نمیشه گفت ولی فکر کنم این مدلهای 11/2007 ماه 11 رومنظورم هست مدل فالکون هستن این ارکید
های جدید فالکون هستن یه نفر هست تو این سایت به اسم اقا پیام که ایشون اوردن از دبی متاسفانه من
نمیشناسمشون ;)

سلام
از چه تاریخی(تاریخ ساخت کنسول) مادربورد های 360 فالکون یا زیفر(نمیدونم درس نوشتم یا نه :biggrin1:) هستند؟

این تاپیک آقا پیام : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=37

در ضمن تمامی آرکید هایی که برای ماه 10 و 11 بود و ایشون آورده بودن همگی فالکون بود.احتمال این که توی سری بعد کنسول ها تاریخشون 2008 باشه هم هست.

با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم ;)
1 _ اين مموري 256 مگا بايت همراه خود كنسول هست يا بايد جدا تهيه كنيم ؟ ( تو ايران اين مموري رو از داخل دستگاه برميدارن و جدا ميفروشن يا نه )
2 _ اگر يه كنسول تاريخ ساختش 2008 باشد تضمين كننده فالكون بودنش هست يا نه ( آيا بعد از 2008 كنسول استوك شده تو بازار پيدا ميشه يا نه ) ؟

شاید اطلاعات من کامل نباشه اما تا آنجایی که می دونم:

1= توی HARD DISC شه یعنی توی خود دستگاهه و توی ایران برش نمی دارند

2= تضمینی قطعی نیست ولی احتمالش 99% هست :biggrin1:

با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم ;)
1 _ اين مموري 256 مگا بايت همراه خود كنسول هست يا بايد جدا تهيه كنيم ؟ ( تو ايران اين مموري رو از داخل دستگاه برميدارن و جدا ميفروشن يا نه )
2 _ اگر يه كنسول تاريخ ساختش 2008 باشد تضمين كننده فالكون بودنش هست يا نه ( آيا بعد از 2008 كنسول استوك شده تو بازار پيدا ميشه يا نه ) ؟
من واقعا نمی دونم هدف بعضی ها از بعضی پست ها چی می تونه باشه.
سوال اول شما دقیقا در پست بالایی پست شما توسط پدارم جواب داده شده بود. با این جور سوالات شما فقط دارید به طور غیر مستقیم کسانی رو که جواب می دن مسخره می کنید!:mad:
مدل ارکید مموری هم داره ؟
بله یک مموری 256 مگابایتی داره.
در مورد سوال دوم هم معلوم نیست همش falcon باشه یا نه چون کنسول سال 2008 هنوز نیومده. در مورد استوک بودن هم این چیزا مال کشور هایی مثل ایران هست و هر چیزی در کشور های بی درو پیکر ممکن هست اتفاق بیوفته!

می خواستم بدونم 33 هزار تومان برای کابل Vga ، قیمت خوبیه؟؟؟
چه مارکی؟ مارک real که مارک خوبیه حدود 25 تومان هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or