اليت يه كابل hdmi هم داره.يعني يه كابل انتقال صدا ويه كابل hdmi و يه هارد 120 از هيلو پك بيشتر داره.فرق الیت (با mb فالکون و درایو benq ) با هیلو ( با همین mb و درایو ) جز هاردشون و کابل انتقال صدا به صورت Optical و Component چیه ؟
منظورم حتی جزئی ترین فرقشونه ( مثلا کیفیت ساخت و ... )
در کل روی کدوم میشه حساب کرد ؟
این کابل صدا رو میشه جدا خرید و روی هیلو نصب کرد ؟
با تشکر ویژه از آقا پدرام
:flowers:
من هم میخام باور کنید بازی مالزی خیلی عالیه من که عاشق مالزیم:cheesygri:blushing:![]()

مالزي خوبه ؟؟؟ 

سلام.دوستان میخوام تو تهران یک جا زنگ بزنم برام بازی بیاره
1.این که برای مالزی باشه
2.پول پیک نگیره.
3بازی جدید هم مثل Devil May Cry 4 هم داشته باشه.
ممنون
سلام
با 550 تومن کدوم مدل را می تونم بگیرم ؟؟؟
به نظرتون تا بعد عید قیمت چقدر میاد پایین؟؟؟ اصلا میاد؟؟؟![]()
دوستان عزیز :
من تا چند روز دیگه قراره یک 360 بگیرم و حدود 500 پول دارم و یا شایدم بیشتر .....به نظرتون بهترین مدل با این قیمت چیه و وقتی کنسول رو خریدم مثلا همین پرمیوم hdmi دار چطوری میشه کپی خورش کرد ؟؟آیا روشش آسونه و خودم میتونم کپی خورش کنم یا نه؟؟؟ در ضمن کدام رجین بهتره برای خرید ؟؟؟ و بازیهای کدومشون زودتر گیر میاد ؟ و درایو این پرمیوم hdmi دار جدید چی هستش و کدومش اگه گیر آدم بیاد راحتر میشه کپی خورش کرد ؟؟؟؟
یک توضیح کاملی بدین ممنون میشم ....
هزینه کپی خور کردن درایو های benq حدودا 15 هزار تومانه که خیلی خوبهدوستان عزیز :
من تا چند روز دیگه قراره یک 360 بگیرم و حدود 500 پول دارم و یا شایدم بیشتر .....به نظرتون بهترین مدل با این قیمت چیه و وقتی کنسول رو خریدم مثلا همین پرمیوم hdmi دار چطوری میشه کپی خورش کرد ؟؟آیا روشش آسونه و خودم میتونم کپی خورش کنم یا نه؟؟؟ در ضمن کدام رجین بهتره برای خرید ؟؟؟ و بازیهای کدومشون زودتر گیر میاد ؟ و درایو این پرمیوم hdmi دار جدید چی هستش و کدومش اگه گیر آدم بیاد راحتر میشه کپی خورش کرد ؟؟؟؟
یک توضیح کاملی بدین ممنون میشم ....

جهت اطلاع آقايونهزینه کپی خور کردن درایو های benq حدودا 15 هزار تومانه که خیلی خوبه
شما با این پول همه نوع 360 میتونی بگیری به غیر از ELITE که حداقل هاردش بدرد ما ایرانی ها نمیخوره
در مورد بازی ها هم الان تقریبا فرقی نمیکنه چون اکثرا رجین FREE و یا J هستند پس از این بابت نگرانی نداری
فقط GEARS OF WAR یادت نره :biggrin1:

جهت اطلاع آقايون
امروز زنگ زدم نكست جن گفت درايو بنكيو 30 تومن هزينه كپي كردنشه![]()
سلام دوستان
من قصد یه xbox دارم و بودجه مالیم 300 تومان هست . با توجه به ورژن های مختلف xbox 360 و نوعها و مدلهای مختلفی که در بازار هست الان اخرین چیز و بهترین چیز و در دسترس ترین مدل چیه ؟ لطفا قیمت و مشخصاتش رو بدید ... ممنون
یه 130-140 دیگه بگذار روش و Arcade بگیر یا از مدل Core بگیر که فکر کنم 350 یا همین حدود ها باشه.