راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مهدی جان یه عکس از پک اصلی سونی با هلوگرامش داری، چون قلابیش عین اصلیش.
بعد من فک نکنم که اصلیشم ژاپنی باشه ها .

این هلوگرام اصلی هستش که مارک سونی و پشت اون یه ادم آهنی قابل دیدنه که وقتی حرکتش میدی دستشو واست تکون میده ;) تمام باطریهای اصل ،ژاپنی و شارژرها چینی هستند .

آخرین ویرایش:
با تشكر از شما دوست گرامي . :love:
ولي ميخواستم بدونم كه از بر و بچه هاي تهران كسي هست كه جواب منو كاملتر بده چون به هر حال اونها از اونجا خريد كردن و تجربه اين كار رو دارن ؟
icon12.gif
من کنسولم رو ازنکست جن گرفتم راضی هم هستم بعد اینکه کلا طاهر مثل اسمش پاکه واقعا که حرف نداره
تو کارش هم وارده تو تعمیرهم به نظرمن رو دستش نیست تو ایران من از100به نکست جن 1000میدم برید
با خیال راحت خریدتون رو بکنید شک هم نداشته باشید
موفق باشید:love:

شما اول کنسول رو خریدی بعد تازه اومدی نوشتی که چه فایده داره فالکون باشه یا نه و چجوری می شه فهمید؟
مادربرد شما falcon نیست، احتیاج به دیدن چیزی نیست. zephyr هم نیست با این تفاسیری که می گی و از همون مدل های قدیمی هست.

اگر 3 تا چراغ قرمز روشن بشه یعنی همونه.
کنسولی که همون روز اول این اشکال براش پیش بیاد یعنی خرابه و به احتمال زیاد کنسول تعمیری بوده. بنابراین برو پسش بده.

شاید شما درست بگید ولی موضوع اینه که این یک هفته هر روز بیش از 5 ساعت بازی می کنم و مشکل تکرار نشد و فقط همون یک بار بود... :-"

سلام
ولی باید خیلی مواظب باشی و زیاد بازی نکنی چون هر لحظه احتمال اینکه دوباره سه چراغ بده زیاده
ولی انشاا.. که واسه همیشه مشکلت حل بشه و سالم بمونه;)

من کنسولم رو ازنکست جن گرفتم راضی هم هستم بعد اینکه کلا طاهر مثل اسمش پاکه واقعا که حرف نداره
تو کارش هم وارده تو تعمیرهم به نظرمن رو دستش نیست تو ایران من از100به نکست جن 1000میدم برید
با خیال راحت خریدتون رو بکنید شک هم نداشته باشید
موفق باشید:love:
خيلي ممنون از شما دوست خوب :love:
خوشحالم كه مي بينم هنوز كسايي هستن كه با وجدانن و حرام و حلال حاليشون ميشه :p

شاید شما درست بگید ولی موضوع اینه که این یک هفته هر روز بیش از 5 ساعت بازی می کنم و مشکل تکرار نشد و فقط همون یک بار بود... :-"

کنسول منهم چهار ماه پیش که داشتم بازی میکردم (البته بصورت باز) دو بار سه چراغ داد ولی وقتی بستمش و دوباره بازی کردم دیگه سه چراغ نداد و تا حالا هم نداده . اینو گفتم واسه اونایی که هی میگن 360 کنسول افتضاحیه و سه چراغ یعنی مرگ و نابودی و ...
کنسول شما هم شاید یه لحظه قاط زده :biggrin1:
----------------------------------------------------------
شرمنده دوستان و مدیران میشم :blushing: ولی چون بعضی از دوستان نیاز به اطلاعات در مورد باطری شارژی و شارژر داشتند اینو میذارم که همه استفاده کنن :

آخرین ویرایش:
سلام
قیمت 360 ارکید الان چند ؟؟؟ الان بخرم یا عید ؟؟؟ از کجا بخرم بهتره ؟؟ (اصلا ارکید تو ایران گیر می یاد):confused::confused:

آرکید هنوز وارد ایران نشده.اگر هم شده باشه خیلی کم هست.آقا پیام توی بخش بازارچه از دوبی کنسول میارن.فردا یا پسفردا یه بار 6 تایی از آرکید براش میرسه.

شما میتونید بهش پیغام خصوصی بدید.قیمتش هم مثل این که بین 400 تا 450 هست. :love:

میشه به arcade هارد وصل کرد و اگر میشه هارد هاش چه قیمتی دارن ؟
قراره تا هفته دیگه یکی بخرم البته در صورتی که امکان اتصال هارد رو داشته باشه !

بله هارد وصل میشه و قیمتش هم حدودا 100000 تومان هست.

يه سوال براي آخرين بار

خدا وكيلي وقتي آقا پيام گل ميگه دو هفته بعد از سفر بارش ميرسه درسته يا نه يا بازم طول ميكشه

سوالت خیلی خنده دار هست.ایشون وقتی یه حرفی رو میزنه درسته.اما اگر دیر هم بشه دلیلش فقط گمرک هست که خیلی اذیت می کنه.این بار Arcade هم که رسیدخ خیلی گمرک اذیت کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or