ببخشید قیمت 360 halo چنده اگه بخواین از اون ور بیارین؟
پیام خان از دوبی میاره 500 تومان میده.قیمت توی تهران هم 550 به بالاست.
ببخشید قیمت 360 halo چنده اگه بخواین از اون ور بیارین؟
با سلام به تموم بچه های گل 360ی .
یه سوال دارم از حضور گلتون :
خفن ترین مدل 360 از همه نظر (منظورم مادربورد و درایو و کیفیت ساخت و هارد و ... است. ) چیه ؟ چنده ؟ و کجا گیر میاد ؟
اولا که سئوالت ربطی به این تاپیک نداره وباید تو تاپیک خودش مطرح میکردیسلام دوستان ميخاستم ببينم بازي هاي 360 رو ميتونيم خودمون كپي كنيم و رو 360 اجرا كنيم.

دقیقا نمیشه گفت ولی فکر کنم این مدلهای 11/2007 ماه 11 رومنظورم هست مدل فالکون هستن این ارکیدسلام
از چه تاریخی(تاریخ ساخت کنسول) مادربورد های 360 فالکون یا زیفر(نمیدونم درس نوشتم یا نه :biggrin1هستند؟

سلام
از چه تاریخی(تاریخ ساخت کنسول) مادربورد های 360 فالکون یا زیفر(نمیدونم درس نوشتم یا نه :biggrin1هستند؟
مدل ارکید مموری هم داره ؟
من واقعا نمی دونم هدف بعضی ها از بعضی پست ها چی می تونه باشه.با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم![]()
1 _ اين مموري 256 مگا بايت همراه خود كنسول هست يا بايد جدا تهيه كنيم ؟ ( تو ايران اين مموري رو از داخل دستگاه برميدارن و جدا ميفروشن يا نه )
2 _ اگر يه كنسول تاريخ ساختش 2008 باشد تضمين كننده فالكون بودنش هست يا نه ( آيا بعد از 2008 كنسول استوك شده تو بازار پيدا ميشه يا نه ) ؟

در مورد سوال دوم هم معلوم نیست همش falcon باشه یا نه چون کنسول سال 2008 هنوز نیومده. در مورد استوک بودن هم این چیزا مال کشور هایی مثل ایران هست و هر چیزی در کشور های بی درو پیکر ممکن هست اتفاق بیوفته!
چه مارکی؟ مارک real که مارک خوبیه حدود 25 تومان هست.می خواستم بدونم 33 هزار تومان برای کابل Vga ، قیمت خوبیه؟؟؟