راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
دوستان من چه جوری باید بدونم کنسولم j tag هست یا نه؟
از کجا باید بدونم ریجن کنسولم چیه؟ مگه بازی های ریجن دیگه به هم میخورن ؟ چون دیروز میخواستم بازی بگیرم طرف میگفت همه بازی ها رو بالا میاره مگه میشه ؟ من تازه خریدم اصلا از این چیزا سر در نمیارم
ریجن کنسول رو دقیق یادم نیست کجا زده بود!ولی دلایلی که نشون میده کنسول جی تگ شده هست یکی دیر بوت شدن هست
کم و زیاد کردن فن کنسول و اگه میخوای خیالت راحت بشه یه بازی رو نصب کن و ببین بدون دیسک اجرا میشه یا نه!
اگه کنسولت جی تگ شده باشه مهم نیست که بازی چه ریجنی باشه

آقایان مادربرد فالکون اگه درست مراقبت بشه در هر دفه 2 ساعت بیشتر بازی نشه باز هم سه چراغه شدنش حتمیه؟

و آیا نصب بازی روی هارد تاثیر در کمک به سه چراغه نشدن فالکون داره؟

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
آقایان مادربرد فالکون اگه درست مراقبت بشه در هر دفه 2 ساعت بیشتر بازی نشه باز هم سه چراغه شدنش حتمیه؟

و آیا نصب بازی روی هارد تاثیر در کمک به سه چراغه نشدن فالکون داره؟

خیلی ممنون
کلا بازی رو نصب کنی خیلی بهتره چون دیگه به لنز فشار نمیاد (البته اگه کنسولت lt3 باشه)
خیلیا رو من دیدم مادربرد فالکون داشتن و اصلا کنسولشون 3 چراغه نشده!ولی برا اطمینان شما زیاد باهاش بازی نکن!همون 2 ساعت خوبه

سلام ببخشید من کنسول Xbox 360 Elite 120gb دارم که هارد دستگاه 120gb است.میخواستم بدونم این هارد 250gb که فروشگاه ها میفروشن و ساخت خود ایکس باکس هست آیا به دستگاه من وصل میشه بجا 120gbخودش و از250گیگ استفاده کنم.آیا داخل خود دستگاه وصل میشه یا نه.باتشکر

سلام ببخشید من کنسول Xbox 360 Elite 120gb دارم که هارد دستگاه 120gb است.میخواستم بدونم این هارد 250gb که فروشگاه ها میفروشن و ساخت خود ایکس باکس هست آیا به دستگاه من وصل میشه بجا 120gbخودش و از250گیگ استفاده کنم.آیا داخل خود دستگاه وصل میشه یا نه.باتشکر
بجا همون هارد 120 گیگت وصل میشه.

سلام.میخواستم بدونم واسه نصب Ixtreme LT+3 در کنسولم باید چکارکنم چه راه کاری انجام بدم.ایکس باکس مدل elite من قسمت تنظیماتش بهم ریخته آیا میشه به تنظیمات اولیه برگردونم یا دستگاه فلش بخوره

• Like
Reactions: che-jaleb
ایکس باکس مدلEliteدارم تازه از یکی دوستام گرفتم.5روزی بازی جیتیاvبازی میکردم اما بعد تصمیم گرفتم هارد کنسول فرمت کردم و دستگاه به اخرین2.0.16756آپدیت کردم از طریق اینترنت.اما الان سیدی2 جیتیاvمیزارم واسه نصب توی صحفه اول دکمه xزدم نوشته ورود بازی و گزینه بعدی نصب بازی.وقتی بازی زدم نصب تا گزینه50درصدمیره اما بعد اخطار میده (سیدی مشکل داره و به سایت ایکس باکس مراجعه کنید)
درضمن قبلا در هاردم قسمت سیستم فایلی نصب بود حدود150مگابات که بعد فرمت و آپدیت پاک شد.درضمن واسه بازی pes2014 نصب میزنم تا 50درصد میره اما بعد اخطار میده.لطفا راهنمایی کنید

سلام

یکی از دوستام میخواد Microsoft Xbox 360 Slim 4GB with kinect که دست دوم و تمیز هست رو به من بفروشه. نه اون میخواد گرون بفروشه نه من میخوام ارزون بخرم. قیمت واقعیش چقدر هست؟ از راهنمایی تون ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or