Kratos...علی
کاربر سایت
تقریبا بین 700 تا 770Xbox slim 4gb دسته دو جیتگ شده چند قیمت خوبه؟
ممنون...
900 خوبهسلام
یکی از دوستام میخواد Microsoft Xbox 360 Slim 4GB with kinect که دست دوم و تمیز هست رو به من بفروشه. نه اون میخواد گرون بفروشه نه من میخوام ارزون بخرم. قیمت واقعیش چقدر هست؟ از راهنمایی تون ممنون میشم.
معلومه الایت....سخت افزار فرقی ندارن....ولی هم الایت مشکی هست خوشگل تره هم هارد 120 روش هستسلام مدل elite بهتره یا arcade؟
میخوام دست دو واسه داداشم بگیرم
به نظرم 700 هزار تومن مناسب باشه برا فروش!سلام.
نمیدونم این رو اینجا باید مطرح میکردم یا جای دیگه:
من یه 360 الایت (3 ، 4 سالیه کار کرده ، یک ساله داره خاک میخوره) با کینکت (یکی دو ساله دارمش ، یک هفته کار کرد ، از اون موقع داره خاک میخوره) ، یه دسته سیم دار و یه دسته وایرلس (دسته وایرلس انالوگ سمت راستش تو بازی های شوتر یه مقدار دوربین رو به سمت بالا میاره و نمیزاره بازی کنی ولی باهاش فیفا و ... رو میشه بازی کرد) و حدود 200 تا بازی دارم ...
حالا می خواستم تو دست بفروشمش ، چه قیمتی بدم عادلانه هست ؟
ممنون.
اسلیم خوبیش اینه که برق کمتر مصرف میکنه مادربردش دیگه 3 چراغه نمیشه و شیکتره نسبت به فَت!!دوستان یه سری سوال داشتم که جواب بدید ممنون میشم :
1 - XBOX 360 Slim با مدل Fat در سخت افزار فرقی دارند یا خیر؟ مثلا آیا مدل اسلیم سریعتر هست؟
2 - میشه به XBOX 360 هارد اکسترنال وصل کرد یا خیر ؟ اگر میشه ، شرایطی نیاز داره ؟ آیا از هارد اکسترنال برای نصب بازی میشه استفاده کرد ؟ فلش usb چطور ؟
3 - آیا مدل Fat برد جاسپر سه چراغه میشه ؟ ( اینو خواستم بدونم چون می خوام دست دومشو بخرم )
4 - آنلاین بازی کردن نیاز به هزینه اکانت داره و باید پول بابتش بدیم ؟
5 - فضایی که بعد از نصب بازی روی هارد اشغال می شود حدودا چقدر است ؟ دستگاه با هارد 4 گیگ تا چندتا بازی میشه روش نصب کرد ؟!
6 - از کجا میشه فهمید برد دستگاه جاسپر هست و آپدیت Lt3 شده ؟
ممنون می شم اگر پاسخ بدید .
فکر نکنم همینجوری هارد اکسترنال بشه وصل کرد ، شنیدم باید Jtag بشه . درسته ؟!به نظرم 700 هزار تومن مناسب باشه برا فروش!
اسلیم خوبیش اینه که برق کمتر مصرف میکنه مادربردش دیگه 3 چراغه نمیشه و شیکتره نسبت به فَت!!
هم میتونی هارد اکسترنال وصل کنی هم فلش!
نه ولی برا بعضی از بازی ها باید اکانت گلد داشته باشی که مهلتش از 1 روز شروع میشه تا 1 سال با قیمت های مختلف
بستگی داره بازی چند گیگ باشه!بعضی از بازی ها که حجمشون مثلا 1 گیگ یا 2 گیگ باشه راحت نصب میشن مثل metal gear solid ground zeroes یا castlevania lords of shadow 2
مادربرد رو یادم نیست از کجا باشد تشخیص داد که جاسپر هست یا فالکون یا مادربر های دیگه!!!
نمیدونم چون کنسول خودم جی تگ شده هست و از lt3 اطلاعی ندارم ولی اگه بازی های کپی رو اجرا میکنه مطمئنا lt3 هست
والا اونش رو نمیدونم ولی میدونم که فلش و هارد اکسترنال رو میخونه!فکر نکنم همینجوری هارد اکسترنال بشه وصل کرد ، شنیدم باید Jtag بشه . درسته ؟!
من یه اسلیم سری S مدل 4 گیگ اما دست دوم تمیز خریدم . به نظرم سری E فرق آنچنانی نداره چه بسا همون سری S بهتر باشه چون یه پورت USB بیشتر داره به اضافه اینکه دکمه پاور و EJECT رو دستگاه در سری S تاچ هستند اما در سری E فیزیکی هستند . به نظرم هر دو مدل کپی خور میشن.
سلام
قصد خرید یک Xbox 360 E 250g رو دارم و یه چندتا سوال داشتم .
منظورم از E همون آخرین مدل X360 هست که در E3 2013 معرفی شد و با نام Xbox 360 New Slim هم شناخته میشه . عکسشم که در بالا گذاشتم .
1.این مدل ها کپی خور میشن ؟
2.بهتر است کنسول رو با رجین PAL رو بگیرم یا ریجن ها دیگه ؟ یا اصلا کلا فرقی هم میکنه که کدوم ریجن بگیرم ؟
3.اگر کنسول ریجن PAL باشه , بازی های کپی یا اورجینال حتما باید ریجن PAL باشن ؟
4.بازی اورجینال روی کنسول کپی خور اجرا میشه ؟
5.این مدل ها JTAG هم میشن ؟
6. و بجز ظاهر و کم و زیاد شدن پورت ها , فرق خاصی با مدل های Slim ندارن ؟
7.اگر ممکنه قیمت 250g (بدون کینکت) ـش هم در تهران بگید .
ممنون از پاسختون
1.این مدل ها کپی خور میشن ؟
2.بهتر است کنسول رو با رجین PAL رو بگیرم یا ریجن ها دیگه ؟ یا اصلا کلا فرقی هم میکنه که کدوم ریجن بگیرم ؟
3.اگر کنسول ریجن PAL باشه , بازی های کپی یا اورجینال حتما باید ریجن PAL باشن ؟
4.بازی اورجینال روی کنسول کپی خور اجرا میشه ؟
5.این مدل ها JTAG هم میشن ؟
6. و بجز ظاهر و کم و زیاد شدن پورت ها , فرق خاصی با مدل های Slim ندارن ؟
7.اگر ممکنه قیمت 250g (بدون کینکت) ـش هم در تهران بگید .
ممنون از شما
ولی اگر ممکنه دوستان دیگه اطلاعات کامل تری راجع به این سوالات بدن