راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اورجینال هم بگیری باید بین 5 تا 100 بدی

منظور شما 50 تا 100 بود دیگه ؟

در ضمن , کنسول های کپی خور شده , آکبند به حساب نمیان دیگه درسته ؟ چون باید طرف دستگاه رو برای کپی کردن بر داره و ...

کپی خور شده از جیتگ ارزون تر هستش ....اورجینال هم بگیری باید بین 5 تا 100 بدی
جیتگ کردن کنسول هم یه نوع از کپی خور کردن کنسول هستش دیگه فرقی نمیکنه اونم مثل فریمور lt3 یه نوع کپی خور کردن حساب میشه دیگه!
منظور شما 50 تا 100 بود دیگه ؟

در ضمن , کنسول های کپی خور شده , آکبند به حساب نمیان دیگه درسته ؟ چون باید طرف دستگاه رو برای کپی کردن بر داره و ...
نه دیگه آکبند حساب نمیشه ولی کاره خاصی باهاش نمیکنن که معلوم باشه کنسول قبلا باز شده یا از آکبند بودن دراومده!

سلام خدمت دوستان عزیز...
قراره تا چند روز آینده از یکی از دوستانم X360 Slim 4 gb بگیرم. اما برام سوالات مهمی وجود داره که ممنون میشم جواب بدید...

1) آیا امکان نصب بازیهای نیازمند به هارد(مثل Watch dogs، GTA V و...) روی هارد اکسترنال هم مثل فلش مموری وجود داره؟اگر آره، باید فرمتش کنم؟ و آیا بعد از اون فقط روی X360 میتونم ازش استفاده کنم؟
2) شنیدم بعضی بعضی ها با وجود حجم بالا امکان اجراشون از طریق فلش مموری وجود نداره!خب تکلیف چیه؟؟ و آیا تعداد اینجور بازیها زیاده؟
3) چند نوع هک الان وجود داره؟ و ممنون میشم اگر توضیح مختصری در مورد Jtag بدید و یا لینک صفحه مرتبطش رو بدید.

میبخشید سوالام یکم پیچیده و چندشاخه شد.چند سال پیش X360 Arcade داشتم اما هیچکدوم از مسائل الان مثل نیاز به فلش و Jtag و... اونموقع وجود نداشت. واقعا گیج شدم!
حتی اگر به یکی از این سوالات هم تونستید پاسخ بدید سپاسگذار خواهم بود... :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb
سلام خدمت دوستان عزیز...
قراره تا چند روز آینده از یکی از دوستانم X360 Slim 4 gb بگیرم. اما برام سوالات مهمی وجود داره که ممنون میشم جواب بدید...

1) آیا امکان نصب بازیهای نیازمند به هارد(مثل Watch dogs، GTA V و...) روی هارد اکسترنال هم مثل فلش مموری وجود داره؟اگر آره، باید فرمتش کنم؟ و آیا بعد از اون فقط روی X360 میتونم ازش استفاده کنم؟
2) شنیدم بعضی بعضی ها با وجود حجم بالا امکان اجراشون از طریق فلش مموری وجود نداره!خب تکلیف چیه؟؟ و آیا تعداد اینجور بازیها زیاده؟
3) چند نوع هک الان وجود داره؟ و ممنون میشم اگر توضیح مختصری در مورد Jtag بدید و یا لینک صفحه مرتبطش رو بدید.

میبخشید سوالام یکم پیچیده و چندشاخه شد.چند سال پیش X360 Arcade داشتم اما هیچکدوم از مسائل الان مثل نیاز به فلش و Jtag و... اونموقع وجود نداشت. واقعا گیج شدم!
حتی اگر به یکی از این سوالات هم تونستید پاسخ بدید سپاسگذار خواهم بود... :)

با سلام خدمت شما
منم مثل شما تازه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم و سیر تا پیازشو درآوردم
در مورد سوال اول : نصب داخل بازی ها بستگی به بازی ، مقدار حجم متفاوتی می گیره مثلا rivals حدود 2 گیگ و GTA حدود 8 گیگ
عملا میزان 4 گیگ برای نصب بازی تعبیه نشده ، بیشتر جنبه نگهداری SAVE بازی ها و تم و ... هست . پیشنهاد می کنم اصلا از فلش یا هارد اکسترنال استفاده نکنید چون نهایتا 32 گیگ میشه استفاده کرد و بسته به نوع فلش ممکنه سرعتش مناسب نباشه، مثلا اگر هارد اکسترنالت 1 ترابایت هم باشه ، 32 گیگ بیشتر استفاده نمیشه ، میشه با روش پارتیشن بندی (که اونم توضیح داره،وگرنه کل اطلاعات هاردت میپره) 32 گیگشو استفاده کنی اما باز هم کمه ، چون بهتره بازی رو کلا نصب کنی (نصب کردن [install] از طریق داشبورد) تا از درایوت استفاده نشه و لنزش سالم بمونه. پیشنهاد می کنم کاری که من کردم رو انجام بدید (اقتصادی ترین و به صرفه ترین روش موجود) :
الف) یک عدد هارد داخلی لپ تاپی از برند western digital (نهایتا 320 گیگ) تهیه کنید ، می تونید دست دوم هم بگیرید. می تونید 500 گیگ هم بگیرید اما بیشتر از 320 گیگ نمیشه ازش استفاده کرد . پس همون 320 بهتره.
ب) با کابل برق و SATA به کامپیوتر وصل کنید.
ج)هارد رو طبق روشی لینک زیر هک کنید.
http://xbla.ir/post/166
د) ایکس باکس رو خاموش کنید.هارد رو در جای مخصوص هارد در ایکس باکس قرار بدید.
ه)ایکس باکس را روشن کنید . از داشبرد هارد رو فرمت کنید و از فضای زیاد لذت ببرید.
طبق این روش ، هارد لپ تاپی، کاملا همانند هاردهای ایکس باکس با همان سرعت(و چه بسا بهتر) عمل می کند در حالی که قیمت هارد های ایکس باکس در بازار حداقل دو برابر هارد های لپ تاپی هستند (هارد لپ تاپی دست دوم بگیرید که دیگه میشه یک سوم قیمت هارد ایکس باکس )

مورد دوم : بعضی از بازی ها مثل بازی های شرکت EA مثل Battle field 4 , NFS RIVALS فقط اجازه نصب روی هارد داخلی رو میدن و روی فلش نصب نمی شن (مواردی بودند که بنده باهاشون برخورد کردم) . تعداد اینجور بازی ها زیاد به نظر نمی رسند.

مورد سوم : راجع به هک اطلاعات زیادی ندارم ، منتها اصلا پیشنهاد J-Tag نمی کنم . شاید بعضی ها راضی باشند به این کار . اما من اصلا توصیه نمی کنم.

آخرین ویرایش:
سلام .ببخشید وقتی کنسولم روشن میکنم3گزینه میاد 1پروفایل خودم میاد 2ساخت پروفایل جدید میاد 3ساخت پروفایل جدید

قبلا وقتی کنسولم روشن میکردم صحفه اصلی میامد ورود به پروفایل بودم.لطفا راهنمایی کنید

• Like
سلام .ببخشید وقتی کنسولم روشن میکنم3گزینه میاد 1پروفایل خودم میاد 2ساخت پروفایل جدید میاد 3ساخت پروفایل جدید

قبلا وقتی کنسولم روشن میکردم صحفه اصلی میامد ورود به پروفایل بودم.لطفا راهنمایی کنید
در داشبورد ، گزینه setting سپس گزینه console سپس بخش startup پروفایل خودتون رو انتخاب کنید تا همیشه با پروفایل خودتون بالا بیاد.

سلام من یه کنسول xbox 360 new slim 250gb دارم. jtag شده هم هست. همراه با کینکت و 3 تا دسته.

1 ماه و خورده هست خریدم. حدود 27 یا 28 تا بازی هم داخلش هست.

چند بفروشم خوبه؟

• Like
از دوستان، کسی راجع به xlink اطلاعاتی داره که چی هست؟ چه کاری انجام می ده؟ چطوری؟ مشکلی از نظر بن شدن نداره؟ فقط مخصوص کنسول های خاصی هست مثلا مخصوص j-tag یا اینکه همه می تونن داشته باشن؟
لطفا یه توضیحی بدید.
متشکرم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or