Black_Flag
کاربر سایت
فک کنم برا کپی خور کردن بین 100 تا 150 هزار تومن بگیرنقیمت کپی خور شدش 1200 هست ؟
حالا اگه یه اورجینال بگیرم هزینه کپی خور کردنش چقد میشه ؟
فک کنم برا کپی خور کردن بین 100 تا 150 هزار تومن بگیرنقیمت کپی خور شدش 1200 هست ؟
کپی خور شده از جیتگ ارزون تر هستش ....اورجینال هم بگیری باید بین 5 تا 100 بدیقیمت کپی خور شدش 1200 هست ؟
جیتگ کردن کنسول هم یه نوع از کپی خور کردن کنسول هستش دیگه فرقی نمیکنه اونم مثل فریمور lt3 یه نوع کپی خور کردن حساب میشه دیگه!کپی خور شده از جیتگ ارزون تر هستش ....اورجینال هم بگیری باید بین 5 تا 100 بدی
نه دیگه آکبند حساب نمیشه ولی کاره خاصی باهاش نمیکنن که معلوم باشه کنسول قبلا باز شده یا از آکبند بودن دراومده!منظور شما 50 تا 100 بود دیگه ؟
در ضمن , کنسول های کپی خور شده , آکبند به حساب نمیان دیگه درسته ؟ چون باید طرف دستگاه رو برای کپی کردن بر داره و ...
سلام خدمت دوستان عزیز...
قراره تا چند روز آینده از یکی از دوستانم X360 Slim 4 gb بگیرم. اما برام سوالات مهمی وجود داره که ممنون میشم جواب بدید...
1) آیا امکان نصب بازیهای نیازمند به هارد(مثل Watch dogs، GTA V و...) روی هارد اکسترنال هم مثل فلش مموری وجود داره؟اگر آره، باید فرمتش کنم؟ و آیا بعد از اون فقط روی X360 میتونم ازش استفاده کنم؟
2) شنیدم بعضی بعضی ها با وجود حجم بالا امکان اجراشون از طریق فلش مموری وجود نداره!خب تکلیف چیه؟؟ و آیا تعداد اینجور بازیها زیاده؟
3) چند نوع هک الان وجود داره؟ و ممنون میشم اگر توضیح مختصری در مورد Jtag بدید و یا لینک صفحه مرتبطش رو بدید.
میبخشید سوالام یکم پیچیده و چندشاخه شد.چند سال پیش X360 Arcade داشتم اما هیچکدوم از مسائل الان مثل نیاز به فلش و Jtag و... اونموقع وجود نداشت. واقعا گیج شدم!
حتی اگر به یکی از این سوالات هم تونستید پاسخ بدید سپاسگذار خواهم بود...![]()
در داشبورد ، گزینه setting سپس گزینه console سپس بخش startup پروفایل خودتون رو انتخاب کنید تا همیشه با پروفایل خودتون بالا بیاد.سلام .ببخشید وقتی کنسولم روشن میکنم3گزینه میاد 1پروفایل خودم میاد 2ساخت پروفایل جدید میاد 3ساخت پروفایل جدید
قبلا وقتی کنسولم روشن میکردم صحفه اصلی میامد ورود به پروفایل بودم.لطفا راهنمایی کنید
تمام بازی ها تحت هر شرایطی نیاز به دیسک دارند .دوستان من یک xbox new slim 250g با هک lt3 دارم.می خواستم بدونم روشی هست که بتونم باهاش بازی های دانلودی رو از روی فلش یا هارد (بدون ریختن رو dvd ) اجرا کنم؟
دوستان من یک xbox new slim 250g با هک lt3 دارم.می خواستم بدونم روشی هست که بتونم باهاش بازی های دانلودی رو از روی فلش یا هارد (بدون ریختن رو dvd ) اجرا کنم؟
جی تگ می تونی بکنی.دوستان من یک xbox new slim 250g با هک lt3 دارم.می خواستم بدونم روشی هست که بتونم باهاش بازی های دانلودی رو از روی فلش یا هارد (بدون ریختن رو dvd ) اجرا کنم؟
۱.۴۰۰.۰۰۰ با همه بازیا، کینکت و سه دسته.سلام من یه کنسول xbox 360 new slim 250gb دارم. jtag شده هم هست. همراه با کینکت و 3 تا دسته.
1 ماه و خورده هست خریدم. حدود 27 یا 28 تا بازی هم داخلش هست.
چند بفروشم خوبه؟