راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان یک فروند ایکس باکس 360 الیت 120 گیگ دارم با برد جاسپر که قصد فروشش رو دارم اینم مشخصاتشه:
سالم سالمه و یه خط هم روش نیافتاده.
هـک lt3+ داره.
تابحال باهاش آنلاین بازی نکردم و هنوز یک ماه گلد فری رو داره برای امتحان
تولید 2009 هست.
یه دسته اورجینال هم داره
به نظرتون با چه قیمتی بفروشمش خوبه؟
همراهش هم هرچی گیم دارم میخوام بدم.(شاید نزدیک 50 تایی باشه)
ممنون میشم نظر بدین

سلام
دوستان من چه جوری باید بدونم کنسولم j tag هست یا نه؟
از کجا باید بدونم ریجن کنسولم چیه؟ مگه بازی های ریجن دیگه به هم میخورن ؟ چون دیروز میخواستم بازی بگیرم طرف میگفت همه بازی ها رو بالا میاره مگه میشه ؟ من تازه خریدم اصلا از این چیزا سر در نمیارم

سلام
دوستان من چه جوری باید بدونم کنسولم j tag هست یا نه؟
از کجا باید بدونم ریجن کنسولم چیه؟ مگه بازی های ریجن دیگه به هم میخورن ؟ چون دیروز میخواستم بازی بگیرم طرف میگفت همه بازی ها رو بالا میاره مگه میشه ؟ من تازه خریدم اصلا از این چیزا سر در نمیارم
ریجن کنسول رو دقیق یادم نیست کجا زده بود!ولی دلایلی که نشون میده کنسول جی تگ شده هست یکی دیر بوت شدن هست
کم و زیاد کردن فن کنسول و اگه میخوای خیالت راحت بشه یه بازی رو نصب کن و ببین بدون دیسک اجرا میشه یا نه!
اگه کنسولت جی تگ شده باشه مهم نیست که بازی چه ریجنی باشه

آقایان مادربرد فالکون اگه درست مراقبت بشه در هر دفه 2 ساعت بیشتر بازی نشه باز هم سه چراغه شدنش حتمیه؟

و آیا نصب بازی روی هارد تاثیر در کمک به سه چراغه نشدن فالکون داره؟

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
آقایان مادربرد فالکون اگه درست مراقبت بشه در هر دفه 2 ساعت بیشتر بازی نشه باز هم سه چراغه شدنش حتمیه؟

و آیا نصب بازی روی هارد تاثیر در کمک به سه چراغه نشدن فالکون داره؟

خیلی ممنون
کلا بازی رو نصب کنی خیلی بهتره چون دیگه به لنز فشار نمیاد (البته اگه کنسولت lt3 باشه)
خیلیا رو من دیدم مادربرد فالکون داشتن و اصلا کنسولشون 3 چراغه نشده!ولی برا اطمینان شما زیاد باهاش بازی نکن!همون 2 ساعت خوبه

سلام ببخشید من کنسول Xbox 360 Elite 120gb دارم که هارد دستگاه 120gb است.میخواستم بدونم این هارد 250gb که فروشگاه ها میفروشن و ساخت خود ایکس باکس هست آیا به دستگاه من وصل میشه بجا 120gbخودش و از250گیگ استفاده کنم.آیا داخل خود دستگاه وصل میشه یا نه.باتشکر

سلام ببخشید من کنسول Xbox 360 Elite 120gb دارم که هارد دستگاه 120gb است.میخواستم بدونم این هارد 250gb که فروشگاه ها میفروشن و ساخت خود ایکس باکس هست آیا به دستگاه من وصل میشه بجا 120gbخودش و از250گیگ استفاده کنم.آیا داخل خود دستگاه وصل میشه یا نه.باتشکر
بجا همون هارد 120 گیگت وصل میشه.

سلام.میخواستم بدونم واسه نصب Ixtreme LT+3 در کنسولم باید چکارکنم چه راه کاری انجام بدم.ایکس باکس مدل elite من قسمت تنظیماتش بهم ریخته آیا میشه به تنظیمات اولیه برگردونم یا دستگاه فلش بخوره

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or