راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تا حالا از این کنسول های جدید خراب شدن؟!
نوشته شده توسط Lich King :

خرابی که 100% داشته. ولی خرابی که بیان آمار بگیرن از این مدل zephyr و falcon گزارشی نشده. تو اینترنت هم بگردید به ندرت افرادی رو پیدا می کنید که یکی از این دو مدل رو داشته باشند و بگند که کنسول ما خراب شده تا جایی که می شه آمارشو متعادل و منطقی در نظر گرفت.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=307822&postcount=33

سلام دوستان. من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. ميخواستم از تمام زوايا من رو راهنمايی کنيد. جعبش چه شکليه؟ ميشه عکس بزاريد؟ مشکل خاصی نداره؟
افقی بزارم يا عمودی؟ فناشو 12 ولت بايد کرد؟ به چه فريم وری کپی کنم؟ درايورش چی باشه بهتره؟ ماله چه منطقه ای باشه بهتره؟
خلاصه هرچی ميدونيد بهم بگيد ممنون ميشم​

Respect yourself

سلام دوستان. من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. ميخواستم از تمام زوايا من رو راهنمايی کنيد. جعبش چه شکليه؟ ميشه عکس بزاريد؟ مشکل خاصی نداره؟
افقی بزارم يا عمودی؟ فناشو 12 ولت بايد کرد؟ به چه فريم وری کپی کنم؟ درايورش چی باشه بهتره؟ ماله چه منطقه ای باشه بهتره؟
خلاصه هرچی ميدونيد بهم بگيد ممنون ميشم​

باسلام

دوست عزیز و همشهریه گرامی ، من دو پست از شما در دو روز گذشته تو فروم دیدم که کاملا دو مطلب متناقض رو بیان میکرد. یکی همین پستتون که نقل قول شده و دیگری اونی که برای فروش کنسول فعلیتون گذاشتید .
چیزی که باعث ناراحتیه من شده عدم احترام شما به کلیه اعضای فروم از یک طرف و بدنام کردن همشهریانتان از طرف دیگه هست .
شما در پست بالا اعلام کردید که میخواید یه halo بخرید و سریعا اطلاعات خواستید در حالی که در پست فروش کنسولتون دلیل فروش رو رفتن از ایران اعلام کرده بودید البته اگر منظورتون از این جمله ((دوستان ميخوام يک چند ماهي برم اونور و براي همين ميخوام ايکس باکس 360 خودمو بفروشم.)) همین بوده باشه و جای دیگه ای منظورتون نباشه .
من با وجود اینکه مدت زیادیه کنسول دارم و تمام فروشگاههای بازی این کنسول در مشهد رو میشناسم ، از این جمله شما :" دادم يک سرويس هم کردنش که يارو که درشو باز کرد دست به دهن مونده بود ميگفت تو چجوري تو اين آب و هواي پر خاک ايران اينو اينقدر تميز نگه داشتي؟؟!!" کاملا متعجب شدم چون هنوز بعد از این همه مدت غیر از چند نفر که هیچ کدوم تعمیرکار حرفه نیستند و مثل خودم هستند و اطلاعات دارند ، تعمیرکاری رو نمیشناسم که حتی جرات کنه اینجا این کنسول رو باز کنه چه برسه به اینکه بخواد درایو رو کپی خور کنه یا سرویس کنه .
با توجه به اینکه تازه عضو این فروم شدید از شما درخواست میکنم اگر قصد انجام کاری رو دارید اول در جای خودش پست بدید و دوم با بیان چنین مسائلی ، جو اعتماد متقابل اعضای فروم رو از بین نبرید و با بیان حقیقت کنسولتون رو بفروشید .

موفق باشید

فریدون

آخرین ویرایش:
یه نفر جواب بده

مطمعن باش اگه کسی جوابتو بلد باشه میده . چت رومم نیست 1 دقیقه جواب بگیری .

بازی هارو نمی تونی بریزی رو هارد .توی پی اس 3 میشه نه 360 . هارد 360 رو واسه این کار نذاشتن . البته غیر دمو ها و بازیهای ارکید . بازم بچه ها ببینیم چی میگن ولی من فکر نمیکنم .

راستی بچه ها یه سوال . به چقدر گرم شدن کنسول میگن داغ کرده ؟؟ الان این هالو ادیشن من بعد یع ساعت بهش که دست میزنم گرم هستش باد فنهام گرم هستش . گرماش دقیقا مثل گرمای رسیور بعد چند ساعت کار کردن . یه ذره گرم از ترانس 220 به 110 ، 500 ووات که براش گرفتم . حالا نمیدونم این گرم کردنه یا نه ؟ بهد یه بار بعد 2 ساعت بازی . کنسولو که خاموش کردم فناش بعدش تا 10 دقیقه روشن موندن بعد خاموش شدن .
یه بار هم دیشب وسط mass effect از آهنگهای هارد وسط بازی گذاشتم به 2دقیقه نرسید هنگ کرد . ولی دوباره روشن کردم همه چی درست بود .

بازی های xbox 360 رو میشه رو هارد ریخت با این آپدیت جدید که اومده شما میت ونید با
دادن Point از Live بازی ها رو دانلود کنید و از روی هارد اجرا کنید

راستی بچه ها یه سوال . به چقدر گرم شدن کنسول میگن داغ کرده ؟؟ الان این هالو ادیشن من بعد یع ساعت بهش که دست میزنم گرم هستش باد فنهام گرم هستش . گرماش دقیقا مثل گرمای رسیور بعد چند ساعت کار کردن . یه ذره گرم از ترانس 220 به 110 ، 500 ووات که براش گرفتم . حالا نمیدونم این گرم کردنه یا نه ؟ بهد یه بار بعد 2 ساعت بازی . کنسولو که خاموش کردم فناش بعدش تا 10 دقیقه روشن موندن بعد خاموش شدن .
یه بار هم دیشب وسط mass effect از آهنگهای هارد وسط بازی گذاشتم به 2دقیقه نرسید هنگ کرد . ولی دوباره روشن کردم همه چی درست بود .

درجه خاصی نداره ولی من فکر نمیکردم بعد از یه ربع هالو ادیشن گرم کنه کنسول من 2006 ه ولی بعد از 2 ساعت بازی کردن باد پشتش طوریه که نمیشه گفت گرمه ، البته من 12 ولت کردم واز نظر گرمایی هیچ مشکلی ندارم شاید هنگ کردن کنسولتون هم از بازی باشه یااینکه یه هنگ معمولی و ساده بوده باشه و برای رمها و gpu مشکل خاصی پیش نیومده .
واقعا بازی با دلهره نمیچسبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or