راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستام من تو فکر اینم يهx360 دسته دو بگيرم فکر میکنيد درسته بعدم x360دسته دورو چند بگيرم خوبه
ممنون:blushing:
خريد 360 دسته دوم ريسكش بالاس ، دستگاهي كه نو ميخري بعد يه هفته خراب ميشه ، دست دومش چي ميخواد باشه ؟ تعميري باشه يا مثل خر ازش كار كشيده باشن !:biggrin1:

اگه پولت كمه ميتوني يه Arcade Pack بخري ! تازه دست دوم هم قيمتش تقريبا نزديك همين Arcade هست و كيفيت هم كه ميدونيد در سري جديد بسيار بالا رفته .

کی گفته دسته دوم اعتماد نمیشه کرد و این کنسول های نو بعد یه هفته خراب میشه
لطفا این حرفهای بچه گانه کسی که میخواد کنسول بگیره رو نترسونید
خیلی از بچه ها تو همین سایت هستن دستگاهای خیلی تمیز رو بخاطر کمبود پول تو بازارچه میفروشن
همین کاربر gamekhor007 که از همین بازارچه خرید کرده و تا حالا هیچ مشکلی نداشته با کنسولش
از کاربر بالا اگر اسمشون رو اشتباه نموشتم عذزخواهی میکنم

خريد 360 دسته دوم ريسكش بالاس ، دستگاهي كه نو ميخري بعد يه هفته خراب ميشه ، دست دومش چي ميخواد باشه ؟ تعميري باشه يا مثل خر ازش كار كشيده باشن !:biggrin1:

اگه پولت كمه ميتوني يه Arcade Pack بخري ! تازه دست دوم هم قيمتش تقريبا نزديك همين Arcade هست و كيفيت هم كه ميدونيد در سري جديد بسيار بالا رفته .

ممنون
فکر میکنيد تا تابستون چه قدر افت میکنه قيمتش يعنی میارزه تا تابستون سبر کنم
arcade packهم فکر کنم تو ایرن همون 400-430تومن بشه کپی خورش
;)

:biggrin1::boxing::victory::punk::shrewd::thumbsup::thumbup::excited::excited::ok::clap::clap: بلاخره هالو رو خریدم . آخیش . ببینم چه جوری داغ می کنه . فقط کابل مانیتو پیدا نکردم

میخواستن بپرسم عمودی بزاره بهتره یا افقی ؟؟ بعد فرمورو از کجا بفهمم چیه ؟ یادمه این سوالو بچه های دیگه کرده بودند ولی هرچی تاپیکو میگ ردم یافت نمیشن . پس پیشاپیش ببخشید .
آقا مباركه نميگي دقيقا از كجا خريدي؟منم ميخوام از اينا:blushing:يه pm بده.
مادربوردش چيه؟تاريخ ساختش كي؟تا حالا وضعيت داغ كردنش چه جوري بوده؟درايوش چيه؟
كپي خور خريدي؟
بقيه سوالا رو بعدا ميپرسم

کی گفته دسته دوم اعتماد نمیشه کرد و این کنسول های نو بعد یه هفته خراب میشه
لطفا این حرفهای بچه گانه کسی که میخواد کنسول بگیره رو نترسونید
خیلی از بچه ها تو همین سایت هستن دستگاهای خیلی تمیز رو بخاطر کمبود پول تو بازارچه میفروشن
همین کاربر gamekhor007 که از همین بازارچه خرید کرده و تا حالا هیچ مشکلی نداشته با کنسولش
از کاربر بالا اگر اسمشون رو اشتباه نموشتم عذزخواهی میکنم
اولا آرام باش عزيزم ! چرا قاطي ميكني :biggrin1: من نگفتم همه ي دستگاه ها كه نو ميخري بعد يه هفته خراب ميشه من خودم يكي از دوستانم 360 خريده بود بعد از يك هفته خراب شد ، منظور اينه كه شانسيه ممكنه كنسولي بخري كه بعد از 10 ساعت بازي اصلا داغ نشه !
بعد شما يه چيزي رو در نظر نميگيريد اينه كه الان اگه Arcade بياد قيمتش خيلي خوبه ، خب كسي كه ميخواد دسته دوم اونم مادربورد قديمي بخره ، ميتونه بجاش آركيد بخره ! من بخاطر اين گفتم و خواستم راهنمايي كنم و گرنه به من چه ربطي داره چه كنسولي ميخواد بخره!
arcade packهم فکر کنم تو ایرن همون 400-430تومن بشه کپی خورش
فكر نكنم انقدرا هم كه شما ميگيد باشه ! ولي صبر كني ارزون بشه بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or