راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

گفتم اگه خوبه منم ایشالا این هالو رو بگیرم اینکارو بکنم . شانس که نیست .
نه بابا ! مگه ميخواي كنسول يخ بزنه ! :biggrin1: جدا از شوخي ، هيلو اديشن نيازي به فن نداره .
راستی به من میگفت 2006 بگیره.میگفت اونا اگه خراب شن 100% ذرست میشن ولی 2007 تا درست بشو نیستن . میخواستم بپرسم حقیقت داره حرفش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرت تر از اين نشنيده بودم !:laughing: 2006 هاش رو دستش باد كرده ميگه بيا 2006 بخر !
بعدش 2007 اصلا خراب نميشه ، كه بخواد درست نشه !

اصلا رو مشكل خرابي اين كنسول هاي جديد فكر نكنيد .

نه بابا ! مگه ميخواي كنسول يخ بزنه ! :biggrin1: جدا از شوخي ، هيلو اديشن نيازي به فن نداره .

چرت تر از اين نشنيده بودم !:laughing: 2006 هاش رو دستش باد كرده ميگه بيا 2006 بخر !
بعدش 2007 اصلا خراب نميشه ، كه بخواد درست نشه !

اصلا رو مشكل خرابي اين كنسول هاي جديد فكر نكنيد .
تاریخ 1.2007 اگه سه چراغ بشه به هیچ وجه درست نمیشه چون اصلا سه چراغ شدنش هیچ ربطی به گرما نداره تا الان هم 4-5 تا کنسول اینجوری دیدم که دیگه درست نشده و طرف رفته یکی دیگه خریده بنا به گفته یکی از دوستان کنسول های این تاریخ همگی استوک هستند:confused:

اگه بدی کنسول رو 12 ولت کنن اصلا داغ نمیکنه یا بازم داغ میکنه؟ بعد چند درصد احتمال 3 چراغ شدن داره؟
چه قدر میگیرن این کار رو بکنن؟
درصد نمیشه تعیین کرد ولی تاثیرش زیاده . خودت میتونی انجامش بدی ، آموزشش هم توی انجمن هست ;)

تاریخ 1.2007 اگه سه چراغ بشه به هیچ وجه درست نمیشه چون اصلا سه چراغ شدنش هیچ ربطی به گرما نداره تا الان هم 4-5 تا کنسول اینجوری دیدم که دیگه درست نشده و طرف رفته یکی دیگه خریده بنا به گفته یکی از دوستان کنسول های این تاریخ همگی استوک هستند:confused:
من منظورم اون 2007 نبود !:biggrin1: 2007/7 به بعد .

آهان راستی به من میگفت 2006 بگیره.میگفت اونا اگه خراب شن 100% ذرست میشن ولی 2007 تا درست بشو نیستن . میخواستم بپرسم حقیقت داره حرفش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب خالی بندیه!:eek::laughing:
البته اینم بگم که بعضی از تاریخ ها امار خرابی ایشون بیشترن ولی دیگه نه اینکه بگی 2006 تعمیر میشه ولی 2007 تعمیر نمیشه!!!
اگه میخوای بخری کنسول های 2007/7 به بعد رو بخر.یعنی همون پرمیوم های hdmi دار و هیلو پک
البته در حال حاضر کمتر مغازه ای از اینا داره و اگه داشته باشه هم تکی میاره برای همین قیمت این دو مدل یکم بالاتره
بهتره یه کم صبر کنی تا این مدل ها جا بیفتن و قیمت هاشون هم بیاد پایین

:biggrin1::boxing::victory::punk::shrewd::thumbsup::thumbup::excited::excited::ok::clap::clap: بلاخره هالو رو خریدم . آخیش . ببینم چه جوری داغ می کنه . فقط کابل مانیتو پیدا نکردم

میخواستن بپرسم عمودی بزاره بهتره یا افقی ؟؟ بعد فرمورو از کجا بفهمم چیه ؟ یادمه این سوالو بچه های دیگه کرده بودند ولی هرچی تاپیکو میگ ردم یافت نمیشن . پس پیشاپیش ببخشید .

:biggrin1::boxing::victory::punk::shrewd::thumbsup::thumbup::excited::excited::ok::clap::clap: بلاخره هالو رو خریدم . آخیش . ببینم چه جوری داغ می کنه . فقط کابل مانیتو پیدا نکردم

میخواستن بپرسم عمودی بزاره بهتره یا افقی ؟؟ بعد فرمورو از کجا بفهمم چیه ؟ یادمه این سوالو بچه های دیگه کرده بودند ولی هرچی تاپیکو میگ ردم یافت نمیشن . پس پیشاپیش ببخشید .

فرقی نمی کنه اما خوب همه عمودی می گذارن.

کسی قیمت Arcade رو پیدا نکرد؟

عزیز اگر بیاد از 350 تا 410 قیمتشه دیگه.

آخرین ویرایش:

از كجا و چه قيمتي خريدي ؟

فرقي نداره عمودي يا افقي ! هر جور دوست داشتي بذار

فريمور فقط بايد دستگاه باز بشه ، تا بتوني بفهمي .

اقا مبارکه. دیگه از دست این صدای لعنتی اینتر کولر وسوپر کولر خلاص شدی.
بدون فن بازی کن به ما هم خبر بده که چقدر داغ میکنه.ok ?
اگه از من میشنوی دستگاهت رو عمودی نذار چون به لنزش زور میاد.من خودم اول عمودی گذاشته بودم چند بار وسط بازی هنگ کرد ولی بعدا افقی گذاشتم الان 5 ماهه که یکبار هم هنگ نکرده.البته زیر دستگاه 4 تا استکون بذار تا هوا زیر دستگاه خوب ردوبدل بشه.

راستی دستگاه رو چند واز کجا خریدی؟

590 خریدم . توپ خونه . خوب خریدم نه ؟ می ترسم لایو وصل شم . البته یه چیز هست وقت سرعت دی وی دیش میره بالا دستگاه می لرزه ولی یخه یخه .بادشم که میاد بیرون خنکه . خدا کنه خراب نشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or