Niko Bellic 2
کاربر سایت
سلام. دوستان اگه فن 360 رو 12ولت کنی بهتره یا 1 الایت بگیری؟
دلیل هنگ کردنش اینکه احتمالا دستگاهتو عمودی گذاشتی.چرا کنسوام هالو هستش . نمی دونم دلیل هنگ چی بود .ولی کامل فریز شد . زیاد بازی یهم نمی چسبه . همش دلواپسم چیزیش نشه .
متفرغه نداره !:laughing: يا Falcon و يا Zephyr هست ، بله هارد هم ميشه بخري و بندازي روش .سلام. بچه ها این ارکید ها هم فالکون هستند؟ یا مارک متفرغه است؟ بعد میشه هارد گرفت گذاشت روش؟
دوست عزيز فريدون جان. من گفتم دارم ميرم اونور درست گفتم چون تا آخر هفته بايد برم و ميخوام این کنسول رو سريع تر بفروشم تا بتونم اونجا يک هيلو اديشن بخرم. و ميخواستم از شما دوستان عزيز اطلاعات بگيرم تا سرم کلاه نره.
شما هنوز اطلاعات کافی نداريد و به این زودی دارين قضاوت ميکنيد. من این کنسول رو در تهران سرويس کردم که به علت تبليغات نام نميبرم.
تمام فروشگاه های مشهدی رو هم ميشناسم و با شما کاملا موافقم. من در کمال صداقت و راستی حرف زدم و نخواستم به اعضای این فروم توهين کنم(دور از جون)
راستش من خيلی وقته که تو فروم های ديگه فعاليت ميکنم و به دليل اینکه تا حالا نيازی به این فروم نداشتم عضو هم نشدم. نميفهمم چرا اینجا همه اینجوری برخورد ميکنن و فکر ميکنن که هرکی مياد ميخواد سرشون کلاه بزاره. عزيز این تو فرهنگ من نيست که بخوام يک همچين کاری رو بکنم. شما هم بهتر بود اول فکر ميکردی بعد اینجوری پاسخ ميدادی. البته به نوبه خودتون حق داريد.
نميدونم اگر هنوز کاملا متوجه منظور بنده نشديد بيشتر توضيح بدم.
-------------------------------------------
در ضمن منتظر جواب سوالم هم هستم. باتشکر
1-http://i7.tinypic.com/8anry2v.jpgسلام دوستان، من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. چند تا سوال داشتم.
جعبه این کنسول چه شکليه ؟ ميشه يک عکس برام بزاريد؟
2- چه منطقه ای باشه بهتره؟ منطقه رو کجای جعبه کنسول نوشته؟
3- این کنسول ديگه مشکلی نداره از نظر گرما و سه چراغ قرمز؟
4- کپی خور کردنش چقدر هزينه داره؟
5- چند نوع درايو داره؟ منظورم مارک درايو ها هست؟ کدوم يکی بهتره؟
6- نيازی به 12 ولت کردن فن هاش هست؟
7- در چه رنگ هايی عرضه شده؟
و در کل ميخواستم بدونم که مشکلات این کنسول چيه و برای جلوگيری از ابتدا چه کارهايی بايد انجام داد.؟ و موقع خريد بايد حواسمون به چه چيز هايی باشه؟ يک چيزايی هم در مورد نوع مادربرد شنيده بود که اگر ميشه توضيح بديد.
دوستان اگر ميشه جواب های کامل بگيد تا گيج نشم. با تشکر
بستگي داره مادربوردشون چي باشه ! اگه Elite با مادربورد Falcon پيدا كني فرقي با هيلو از نظر كيفيت نداره ، در غير اين صورت هيلو بهتره .الايت بهتره يا هيلو اديشن؟