راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چرا کنسوام هالو هستش . نمی دونم دلیل هنگ چی بود .ولی کامل فریز شد . زیاد بازی یهم نمی چسبه . همش دلواپسم چیزیش نشه .
دلیل هنگ کردنش اینکه احتمالا دستگاهتو عمودی گذاشتی.
برو افقی بذار وامتحان کن و بعدا نتیجه رو بگو.
ضمنا هالو ادیشن 65 نانومتری هستش و من بعید میدونم که با 1 ساعت کارکردن داغ کنه .احتمالا سیستم تهویه اتاقت بده.

با سلام

من کنسول قبلیم که فروختمش رو از همون اول با تلفیق سه روش بیمه کردم . میتونم به کسانیکه تازه کنسول با مادربودرد launch می گیرن اطمینان بدم که با انجام این سه روش به صورت همزمان به راحتی می تونند با کنسولشون بازی کنن و از خطر سه چراغ هراسی نداشته باشند .( حتی بدون محدودیت زمانی )
1-x-clamp replacement که هزینه داره و اگه توسط یک فرد متخصص در این زمینه انجام بشه خیلی بهتر هست و هر تعمیرکاری نمیتونه این روش رو به صورت صحیح و کامل روی یک کنسول انجام بده . پیشنهاد من آقا طاهر (نکست ژن) هستند.
2- 12 ولت کردن فنها که کاری بسیار ساده ولی موثر هست فقط باید با صدای زیاد فنها کنار بیاید که به نظر من از 3 چراغ شدن دستگاه خیلی بهتره.
3- استفاده از روش تقسیم کردن فضای کانال انتقال هوای فنها به دوقسمت هست که باعث میشه یک فن کاملا برای GPU اختصاص داده بشه .این روش با نام divide shoulder در بخش روشهای fixو کولینگ کنسول اومده و خودتون به راحتی می تونید انجامش بدید .

استفاده از فنهای باد زن به داخل که توسط خیلی از بچه ها استفاده میشه رو توصیه نمی کنم چون گرد و غباری که به داخل کنسول فرستاده میشه خیلی زیاد میشه و این موضوع به سرعت رادمان کاری سینکها رو کاهش میده و خطر سه چراغ شدن رو به همراه داره مگر اینکه هر 1 ماه دستگاه رو باز کنید و داخلش رو تمیز کنید.
بریدن شبکه پشت کنسول یا کناره های اون کار اشتباهیه جون در این مورد مایکروسافت بهترین روش ( استفاده از سوراخهای غیر متقارن در دو شبکه )رو برای عدم ورود گرد و غبار به کنسول انتخاب کرده است. درسته که شما با بریدن شبکه فلزی و یا فیس پلیت امکان عبور حجم بیشتری از هوا رو میدید و کار فنها رو راحت تر و تاحدودی دستگاه رو هم خنک تر میکنید اما بعد از حدود 2 هفته حجم گرد و غبار داخل کنسولتون اینقدر بالا میره که دیگه هوای ورودی به کنسول نمیتونه با سینکها تبادل گرمایی داشته باشه و خطر سه چراغ شدن رو ناگهانی بالا می برد.

موفق باشید
فریدون

دوست عزيز فريدون جان. من گفتم دارم ميرم اونور درست گفتم چون تا آخر هفته بايد برم و ميخوام این کنسول رو سريع تر بفروشم تا بتونم اونجا يک هيلو اديشن بخرم. و ميخواستم از شما دوستان عزيز اطلاعات بگيرم تا سرم کلاه نره.
شما هنوز اطلاعات کافی نداريد و به این زودی دارين قضاوت ميکنيد. من این کنسول رو در تهران سرويس کردم که به علت تبليغات نام نميبرم.
تمام فروشگاه های مشهدی رو هم ميشناسم و با شما کاملا موافقم. من در کمال صداقت و راستی حرف زدم و نخواستم به اعضای این فروم توهين کنم(دور از جون)
راستش من خيلی وقته که تو فروم های ديگه فعاليت ميکنم و به دليل اینکه تا حالا نيازی به این فروم نداشتم عضو هم نشدم. نميفهمم چرا اینجا همه اینجوری برخورد ميکنن و فکر ميکنن که هرکی مياد ميخواد سرشون کلاه بزاره. عزيز این تو فرهنگ من نيست که بخوام يک همچين کاری رو بکنم. شما هم بهتر بود اول فکر ميکردی بعد اینجوری پاسخ ميدادی. البته به نوبه خودتون حق داريد.
نميدونم اگر هنوز کاملا متوجه منظور بنده نشديد بيشتر توضيح بدم.
-------------------------------------------
در ضمن منتظر جواب سوالم هم هستم. باتشکر​

دوست عزيز فريدون جان. من گفتم دارم ميرم اونور درست گفتم چون تا آخر هفته بايد برم و ميخوام این کنسول رو سريع تر بفروشم تا بتونم اونجا يک هيلو اديشن بخرم. و ميخواستم از شما دوستان عزيز اطلاعات بگيرم تا سرم کلاه نره.
شما هنوز اطلاعات کافی نداريد و به این زودی دارين قضاوت ميکنيد. من این کنسول رو در تهران سرويس کردم که به علت تبليغات نام نميبرم.
تمام فروشگاه های مشهدی رو هم ميشناسم و با شما کاملا موافقم. من در کمال صداقت و راستی حرف زدم و نخواستم به اعضای این فروم توهين کنم(دور از جون)
راستش من خيلی وقته که تو فروم های ديگه فعاليت ميکنم و به دليل اینکه تا حالا نيازی به این فروم نداشتم عضو هم نشدم. نميفهمم چرا اینجا همه اینجوری برخورد ميکنن و فکر ميکنن که هرکی مياد ميخواد سرشون کلاه بزاره. عزيز این تو فرهنگ من نيست که بخوام يک همچين کاری رو بکنم. شما هم بهتر بود اول فکر ميکردی بعد اینجوری پاسخ ميدادی. البته به نوبه خودتون حق داريد.
نميدونم اگر هنوز کاملا متوجه منظور بنده نشديد بيشتر توضيح بدم.
-------------------------------------------
در ضمن منتظر جواب سوالم هم هستم. باتشکر​

با سلام

برای کسب اطلاع در خصوص نوع مادر برد کنسولهای جدید و مسائلی از این دست میتونید لینکهای زیر رو در فروم مطالع کنید . در صورت مفهوم نبودن مطالب یا وجود هر گونه سوال با شماره من که براتون به صورت پیغام خصوصی گذاشتم تماس بگیرید .

انواع مادربردهای جدید
سوالات کلی در خصوص خرید کنسول

موفق باشید
فریدون

سلام دوستان، من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. چند تا سوال داشتم.
جعبه این کنسول چه شکليه ؟ ميشه يک عکس برام بزاريد؟
2- چه منطقه ای باشه بهتره؟ منطقه رو کجای جعبه کنسول نوشته؟
3- این کنسول ديگه مشکلی نداره از نظر گرما و سه چراغ قرمز؟
4- کپی خور کردنش چقدر هزينه داره؟
5- چند نوع درايو داره؟ منظورم مارک درايو ها هست؟ کدوم يکی بهتره؟
6- نيازی به 12 ولت کردن فن هاش هست؟
7- در چه رنگ هايی عرضه شده؟
و در کل ميخواستم بدونم که مشکلات این کنسول چيه و برای جلوگيری از ابتدا چه کارهايی بايد انجام داد.؟ و موقع خريد بايد حواسمون به چه چيز هايی باشه؟ يک چيزايی هم در مورد نوع مادربرد شنيده بود که اگر ميشه توضيح بديد.
دوستان اگر ميشه جواب های کامل بگيد تا گيج نشم. با تشکر​

ببخشيد دوستان. من اون تاپيک هايی که فريدون جان معرفی کرده بودند رو خوندم. اما اگر شما هم جوابم رو بديد خيلی کمکم ميکنه. ممنون.
راستی يک چيزه ديگه که يادم رفت : الايت بهتره يا هيلو اديشن؟​

سلام دوستان، من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. چند تا سوال داشتم.
جعبه این کنسول چه شکليه ؟ ميشه يک عکس برام بزاريد؟
2- چه منطقه ای باشه بهتره؟ منطقه رو کجای جعبه کنسول نوشته؟
3- این کنسول ديگه مشکلی نداره از نظر گرما و سه چراغ قرمز؟
4- کپی خور کردنش چقدر هزينه داره؟
5- چند نوع درايو داره؟ منظورم مارک درايو ها هست؟ کدوم يکی بهتره؟
6- نيازی به 12 ولت کردن فن هاش هست؟
7- در چه رنگ هايی عرضه شده؟
و در کل ميخواستم بدونم که مشکلات این کنسول چيه و برای جلوگيری از ابتدا چه کارهايی بايد انجام داد.؟ و موقع خريد بايد حواسمون به چه چيز هايی باشه؟ يک چيزايی هم در مورد نوع مادربرد شنيده بود که اگر ميشه توضيح بديد.
دوستان اگر ميشه جواب های کامل بگيد تا گيج نشم. با تشکر​

1-http://i7.tinypic.com/8anry2v.jpg
2-مدل هيلو فقط ريجن UC داره !
3-هيچ مشكلي نداره
4- 30 هزار تومن
5-اكثرا درايوش BenQ هست اما ممكنه Hitachi هم باشه ، از نظر كپي خور كردن BenQ بهتره ولي از نظر كيفيت تفاوتي ندارند
6- خير
7- Dark Green
8- هيچ مشكلي نداره كه بخواي جلوگيري كني
9- مادربورد در اين مدل Falcon هست كه بهترين كيفيت رو داره
الايت بهتره يا هيلو اديشن؟
بستگي داره مادربوردشون چي باشه ! اگه Elite با مادربورد Falcon پيدا كني فرقي با هيلو از نظر كيفيت نداره ، در غير اين صورت هيلو بهتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or