امروز که من دسته xbox360 رو برای شارژ به pc وصل کرده بودم وخواستم ویندوز رو آپدایت کنم ناگهان متوجه یه چیز جدید و جالب شدم. بنظر شما این چی میتونه باشه ارزش دانلود رو داره؟؟؟
![]()
در مورد اینکه کنسول بپره چیزی نمی دونم ولی من هر روز دارم با وجود اینکه ویندوزم کپیه update رو دانلود می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.دانلود نكن خطريه ويستا كه تو ايران كپي هست كنسولتم كه كپي خور يهو ديدي هم ويندوز پريد هم كنسول بن شد.برا منم يك بار داد من بي خيالش شدم.
چطور میشه دسته وایرلس رو به کامپیوتر وصل کرد؟!!!!!!!!! اخه تو عکس گفتی دسته وایرلس!!
وسیله ای به اسم xfps هست که میشه موس و کیبورد و حتی دسته ی ps2 رو هم بهش وصل کرد و با 360 بازی کرد ولی خب یه سری مشکلات داره و خوب از اب در نیومده پیشنهاد نمیشه بگیریش!اقا یه سوال میگم کابل یا چیزی هست که بشه موس و کیبرد کامپیوتر رو به 360 وصل کرد؟اگه هست قیمت چنده؟
واسه اینکه مشکل داره مثلا موس رو تکون میدی با تاخیر میاد اینور که خودش کلی مشکله!برای چی پیشنهاد نمیشه بخریم در ضمن قیمتش چقدر هست ؟ایا همه جا گیر میاد؟
اگه 5 تومن گرون تره اصله مایکروسافت اصلشو بگیر ولی اگه گرون تره همون real رو بگیر زیاد فرقی نمیکنن!کدام کابل vga را انتخاب میکنید ؟
real یا (مارکشو نمیدونم ولی از بسته بندیش که شبیه بسته بنده مدل پریمیومه میشه
حدس زد مال ماکروسافته ) ماکروسافت
اصلا چه فرقی دارن چون ماکروسافته 5 تومن گرون تره !
یک دستگاه 20 دلاری مایکروسافت دادهچطور میشه دسته وایرلس رو به کامپیوتر وصل کرد؟!!!!!!!!! اخه تو عکس گفتی دسته وایرلس!!