راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا یه سوال من نمیدونم چجوری میشه با دسته ی کنسول بازیهای اول شخص و سوم شخص رو انجام داد با کیبرد و موس خیلی راحته اگه واقعا با دسته 360 هم راحته لطفا بگین

اقا یه سوال من نمیدونم چجوری میشه با دسته ی کنسول بازیهای اول شخص و سوم شخص رو انجام داد با کیبرد و موس خیلی راحته اگه واقعا با دسته 360 هم راحته لطفا بگین
دسته های 360 برای این نوع بازیهای خیلی خوبه مطمئنا از دسته های ps3 بهتره ولی wii رو نیمدونم!
مطمئن باش راحت عادت میکنی و خیلی هم راحتی باهاش...
جدیدا من با دسته بهتر از موس و کیبورد بازی میکنم:)

اقا میگم قیمت کابل vga چنده؟ما یه تلویزیون hd دارم ایا برای وصل کردن کنسول به این تلوزیون هم باید کابل جدا بخرم؟ قیمت دسته سیم دار چنده هست؟ در ضمن این دسته ی های بی سیم 360 چجوری کار میکنن؟

اقا میگم قیمت کابل vga چنده؟ما یه تلویزیون hd دارم ایا برای وصل کردن کنسول به این تلوزیون هم باید کابل جدا بخرم؟ قیمت دسته سیم دار چنده هست؟ در ضمن این دسته ی های بی سیم 360 چجوری کار میکنن؟
كابل VGA مارك Real قيمتش حدود 22 تا 25 هزار تومن هست . براي وصل كردن به HDTV لازم نيست كابل بخري چون داخل پك 360 هست.
قيمت دسته بيسيم 40 تومن با سيم رو نميدونم !!
دسته هاي بي سيم خب معلومه با فناوري Wireless كار ميكنه و تا 9 متر آنتن ميده !!!!!!:laughing:

كابل VGA مارك Real قيمتش حدود 22 تا 25 هزار تومن هست . براي وصل كردن به HDTV لازم نيست كابل بخري چون داخل پك 360 هست.
قيمت دسته بيسيم 40 تومن با سيم رو نميدونم !!
دسته هاي بي سيم خب معلومه با فناوري Wireless كار ميكنه و تا 9 متر آنتن ميده !!!!!!:laughing:
میشه بگی کجا دسته بیسیم 40 تومن بده من هر جا رو میشناسم بالای 50 تومنه !

1-هنوز هیچ خبری از کپی خور شدن xbox 360 Elite نیست که نیست!!:love:
2-هنوز هیچ خبری از بوجود آمدن مشکل حرارتی برای نسخه Elite وجود نداره که نداره:love:(یا حداقل من نشنیدم:p)
نظر:blushing:-به نظر من اگه میخای بگیری همین نسخه ها قبلی هم مشکلی ندارن هاا(مگر از بد اقبالی باشه) اخه هنوز که کپیخور نشده قیمتش تا این حد بالا باشه وقتی کپیخور بشه اونوقته که خدا رحم کنه:((

سلام

تا حالا مشکل گرمایی برای Elite گزارش شده یا نه ؟ ( توی سایت ها یا ... )
Elite هاي جديد يه Heat Sink اضافه دارند اونا ديگه مشكلي ندارند . حتي اونايي هم هيت سينك ندارند هم من نشنيدم مشكل داشته باشه !!
این Elite کپی خور میشه ؟؟؟؟؟
Elite هايي كه درايوشون BenQ هست هك شده فقط فريمور براش نيومده !!!

نه چون فکر کنم هنوز انتشارش شروع نشده تو هیچ جا البته زیاد مطمئن نیستم

تازه اگه تاحالا اومده باشه تا توی ایران بیاد حداقل 3 ماه طول میکشه چون کنسولهای 2007 حدود سه ماهه که تو ایران اومده یعنی برج 6 میلادی ، چیزی حدود 5 ماه تاخیر:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or