danijon_2006
کاربر سایت
اقا یه سوال من نمیدونم چجوری میشه با دسته ی کنسول بازیهای اول شخص و سوم شخص رو انجام داد با کیبرد و موس خیلی راحته اگه واقعا با دسته 360 هم راحته لطفا بگین
دسته های 360 برای این نوع بازیهای خیلی خوبه مطمئنا از دسته های ps3 بهتره ولی wii رو نیمدونم!اقا یه سوال من نمیدونم چجوری میشه با دسته ی کنسول بازیهای اول شخص و سوم شخص رو انجام داد با کیبرد و موس خیلی راحته اگه واقعا با دسته 360 هم راحته لطفا بگین
كابل VGA مارك Real قيمتش حدود 22 تا 25 هزار تومن هست . براي وصل كردن به HDTV لازم نيست كابل بخري چون داخل پك 360 هست.اقا میگم قیمت کابل vga چنده؟ما یه تلویزیون hd دارم ایا برای وصل کردن کنسول به این تلوزیون هم باید کابل جدا بخرم؟ قیمت دسته سیم دار چنده هست؟ در ضمن این دسته ی های بی سیم 360 چجوری کار میکنن؟
میشه بگی کجا دسته بیسیم 40 تومن بده من هر جا رو میشناسم بالای 50 تومنه !كابل VGA مارك Real قيمتش حدود 22 تا 25 هزار تومن هست . براي وصل كردن به HDTV لازم نيست كابل بخري چون داخل پك 360 هست.
قيمت دسته بيسيم 40 تومن با سيم رو نميدونم !!
دسته هاي بي سيم خب معلومه با فناوري Wireless كار ميكنه و تا 9 متر آنتن ميده !!!!!!:laughing:
این ELITE کپی خور میشه ؟؟؟؟؟سلام
تا حالا مشکل گرمایی برای Elite گزارش شده یا نه ؟ ( توی سایت ها یا ... )

(یا حداقل من نشنیدم
)
Elite هاي جديد يه Heat Sink اضافه دارند اونا ديگه مشكلي ندارند . حتي اونايي هم هيت سينك ندارند هم من نشنيدم مشكل داشته باشه !!سلام
تا حالا مشکل گرمایی برای Elite گزارش شده یا نه ؟ ( توی سایت ها یا ... )
Elite هايي كه درايوشون BenQ هست هك شده فقط فريمور براش نيومده !!!این Elite کپی خور میشه ؟؟؟؟؟
Elite هاي جديد يه Heat Sink اضافه دارند اونا ديگه مشكلي ندارند . حتي اونايي هم هيت سينك ندارند هم من نشنيدم مشكل داشته باشه !!

این دستکاهای جدید که هتسینک دارن وارد ایران شدن؟پیرمیوم و کور های جدیدهم هتسینک جدید رو دارن![]()
نه چون فکر کنم هنوز انتشارش شروع نشده تو هیچ جا البته زیاد مطمئن نیستماین دستکاهای جدید که هتسینک دارن وارد ایران شدن؟
نه چون فکر کنم هنوز انتشارش شروع نشده تو هیچ جا البته زیاد مطمئن نیستم