راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دانلود نكن خطريه ويستا كه تو ايران كپي هست كنسولتم كه كپي خور يهو ديدي هم ويندوز پريد هم كنسول بن شد.برا منم يك بار داد من بي خيالش شدم.

امروز که من دسته xbox360 رو برای شارژ به pc وصل کرده بودم وخواستم ویندوز رو آپدایت کنم ناگهان متوجه یه چیز جدید و جالب شدم. بنظر شما این چی میتونه باشه ارزش دانلود رو داره؟؟؟
princeeasddsf.jpg

دانلود نكن خطريه ويستا كه تو ايران كپي هست كنسولتم كه كپي خور يهو ديدي هم ويندوز پريد هم كنسول بن شد.برا منم يك بار داد من بي خيالش شدم.
در مورد اینکه کنسول بپره چیزی نمی دونم ولی من هر روز دارم با وجود اینکه ویندوزم کپیه update رو دانلود می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
در ضمن این الان می خواد برا دسته کنسولت درایور دانلود کنه و تا اونجایی که من می دونم دسته کنسول شما کپی خور شده نیست که بخواد مشکل داشته باشه.:biggrin1::biggrin1:
پس به نظر من دانلود کن البته مسولیتش با خودته فردا نیای یقمو بگیری بگی.......

اقا یه سوال میگم کابل یا چیزی هست که بشه موس و کیبرد کامپیوتر رو به 360 وصل کرد؟اگه هست قیمت چنده؟
وسیله ای به اسم xfps هست که میشه موس و کیبورد و حتی دسته ی ps2 رو هم بهش وصل کرد و با 360 بازی کرد ولی خب یه سری مشکلات داره و خوب از اب در نیومده پیشنهاد نمیشه بگیریش!

XFPS360-keyboard-mouse.jpg

xfps121.jpg

http://www.xcm.cc/xcm_xfps_360.htm

برای چی پیشنهاد نمیشه بخریم در ضمن قیمتش چقدر هست ؟ایا همه جا گیر میاد؟
واسه اینکه مشکل داره مثلا موس رو تکون میدی با تاخیر میاد اینور که خودش کلی مشکله!
قیمتش رو نمیدونم فکر کنم 70-80 تومن(اون چیزی که یادم هست قبلا)
همه جا هم گیر نمیاد!

عزیزم شما میخوای بازی کنی یا چی از هر سبکی هم که خوشت بیاد بازی های خدا را میگیری دیگه اگر اولین کنسولت هست به نظرم ps2 بخر ایقدر بازی داره که تا 3 سال کم نیاری ولی اگر گیمر حرفه ای هستی و میخوای بازی کنی تموم کنی لایو بازی کنی این چیزا باید 360 را بخری در ضمن بار خرید 360 دیگه نیازی به اپگرید pc «داری حداقل تا یک سال شایدم بیشتر البته خودشون گفتن سال 2011 ولی اینا حرفه دیگه فوقش 2009 سیستم ها pc به حدی پیشرفته شده که مخ سوت میکشه

نه من تقریبا حرفه ای هستم از ps2 که اصلا خوشم نمیاد حالا یه سوال میگم تو شیراز این اقا سیروس که میگن کنسول دست دوم تمیز هم داره برای فروش؟که خودش تائیدش کنه؟
بعدشم من متوجه این تیکه از حرفتون نشدم؟
بار خرید 360 دیگه نیازی به اپگرید pc «داری حداقل تا یک سال شایدم بیشتر البته خودشون گفتن سال 2011 ولی اینا حرفه دیگه فوقش 2009 سیستم ها pc به حدی پیشرفته شده که مخ سوت میکشه

کدام کابل vga را انتخاب میکنید ؟
real یا (مارکشو نمیدونم ولی از بسته بندیش که شبیه بسته بنده مدل پریمیومه میشه
حدس زد مال ماکروسافته ) ماکروسافت
اصلا چه فرقی دارن چون ماکروسافته 5 تومن گرون تره !

کدام کابل vga را انتخاب میکنید ؟
real یا (مارکشو نمیدونم ولی از بسته بندیش که شبیه بسته بنده مدل پریمیومه میشه
حدس زد مال ماکروسافته ) ماکروسافت
اصلا چه فرقی دارن چون ماکروسافته 5 تومن گرون تره !
اگه 5 تومن گرون تره اصله مایکروسافت اصلشو بگیر ولی اگه گرون تره همون real رو بگیر زیاد فرقی نمیکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or