راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من الان دارم یه core می گیرم تا هارد دستگاه قبلیم که سوخته رو روش بزارم , لطفا مسایل امنیتی!! , حفاظتی رو بگین من انجام بدم تا دوباره نسوزه و الا این دفه دیگه سکته میزنم:-":cool:

البته اگه 2008 باشه دیگه هیت سینک داره:biggrin1:
ولی مشکل گرمایی تو 2007 کمتره ولی به ریسکش نمی ارزه که فن واسش نخری...

والا ، بلا کنسولای 2007 با 2006 هیچ فرقی ندارن که میگین 2007 بهتره اگه فرقی دارن بگین شاید من ندونم:confused:

من الان دارم یه core می گیرم تا هارد دستگاه قبلیم که سوخته رو روش بزارم , لطفا مسایل امنیتی!! , حفاظتی رو بگین من انجام بدم تا دوباره نسوزه و الا این دفه دیگه سکته میزنم:-":cool:
مسایل امنیتی توی تاپیک تاثیر فن و مشکلات کنسول و متاسفانه صفحه ترحیم بارها گفته شده ولی چکیده اونا اینه که اول فن خود 360 رو 12 ولت کنید دوم اینکه فن pc یا اینتر کولر واسه پشتش بخرینسومم اینکه 2 ساعت بیشتر بطور مداوم باهاش بازی نکنید چهارمم صبر کنید بازیهای خفن بیان اونا رو بازی کنید و کنسول رو با بازیهای درپیتی به خطر نندازید;)

ميشه ادرس يه مغازه در تهران بدين كه الان Core داشته باشه؟
من هرجا زنگ زدم نداشتن!!!
چون فقط Core ميخوام كه هاردمو بذارم روش بازي كنم اگه كنسول درست نشه!
راستي به نظر شما اگه كنسول درست نشد صبر كنم اين سريا جديد كه Heatsink داره بياد يا الان يدونهCore بگيرم؟

آخرین ویرایش:
ميشه ادرس يه مغازه در تهران بدين كه الان Core داشته باشه؟
من هرجا زنگ زدم نداشتن!!!
چون فقط Core ميخوام كه هاردمو بذارم روش بازي كنم اگه كنسول درست نشه!
راستي به نظر شما اگه كنسول درست نشد صبر كنم اين سريا جديد كه Heatsink داره بياد يا الان يدونهCore بگيرم؟

ی زنگ بزن 118 به گو شماره مغازه صوتی تصوریه پایتخت (پاناسونیک) رو میخوام توی میرداماد ....( توی مجتمع کامپیوتری پایتخت)
من چند وقت پیش که رفتم اونجا داشت اونم رجیون J .... حالا از من میشنوی تو هم ی سر برو به احتمال زیاد داره... چون این مغازه بیشتر توی کار Core هست تا Perimum..;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or