xbox360club
کاربر سایت
کی گفته ... اتفاقا بازی های j در ایران بیشتر هستن... چون بیشتر کنسول های فروخته شده j هستن...
بله دقیقا اکثرا j هستند
من موندم شما ها اینقدر اطلاعاتو از کجا آوردینکی گفته ؟
بازی هایی که میان تو ایران همه J هستن .

جدا اینقدر ارزون شد؟پریمیوم 2007 هیتاچی = 430
پریمیوم 2006 سامسونگ= 460
چيزي كه مسلمه اينه كه در ايران J جا افتاده تره و اصلانم اينطور نيست كه يه بازي ژاپني باشه و ... همه بازي ها نسخه انگليسي دارن جز تعداد معدودي مثل Blue Dragon كه اون هم نسخه انگليسي در حال ساخته.به نظر من U خیلی بهتره . مثلا بازیها واسشون زودتر میاد . بازی ها در لایو برای U زودتر قرار میگیره . در J توی یه بازی مثل فوتبال زبانش کاملا ژاپنی هست. اما در U زبان انگلیسی و خیلی بهتره. مطمئن باش هر کی بهت گفت دروغ میگه.( البته در بعضی اوقات هم J برتره )
بنده خدایی اینطور نظری داره شماها چه فکری میکنید؟!
ن موندم شما ها اینقدر اطلاعاتو از کجا آوردین
ماشالا اینقدر میان اینترنت یه سر به سایته nextgen بزنید ببینید که همه بازیهای 360 برای uc موجوده اما برای j اینطور نیست!
پریمیوم 2007 هیتاچی = 430
پریمیوم 2006 سامسونگ= 460

سادومازوخیسم گرفتی امین ؟یه سایت که ملاک نیست حامد جون ولی بخوایم منصفانه بگیم مساوی هستن!
چون اداپتور دارنسادومازوخیسم گرفتی امین ؟
من از همون اول در جبهه J جنگیدم ! تیریپ منصفانه هم نیا پیش من ، بهتر از بقیه می شناسمت خودم !:biggrin1:
راستی یکی از دوستانم که می خواهد J بگیرد سوالی پرسید ازم که داخلش موندم.مگر ولتاژ برق ژاپن 100V نیست ؟ پس چرا در حالت عادی این دستگاه ها روی 220V هم کار می کنند !؟
490 کنسول + 30 اینتر کولر+ 50 تومن دسته + 25 تومن پلی اند شارژ کید + 28 کابل vga !!در حال حاضر :
xbox360+intercooler+wireless conteroller+play&charge kit + vga cable
چقدر در میاد واز کجا باید بخرم
ممنون