راست میگی؟ چه خوب, کاش ما هم اهواز بودیم. :biggrin1:من جایی رو تو اهواز میشناسم سیدی اصلی رو با جلدش زیر 10
تومن میده
اقا ما عممون تو امریکا تو شهر ویر جینیاست .رفت قیمت گرفت انگار نه انگار که مدل جدید اومده و کاهش قیمت خورده یعنی همون قبلیا.شما نمی دونید microsoft تو کجا این جدیدا رو می فروشه؟؟؟؟؟
![]()
دومی نمیدونم:confused:شما چی میگید؟؟(فراموش نکنید دارم خیلی پول می دم پس یه بازی خوب پیشنهاد کنید![]()
به نظر سما اگه من برم یکی از این 360 های جدید از خارج بگیرم می صرفه؟؟؟؟؟
نه. دارم می رم مسافرت گفتم از اون جا بیارم
دو تا بازی می گیرم قشنگ هر چقدر دلم خواست ان لاین بازی می کنم.یکی شو گفتم gears of war بگیرم دومی نمیدونمشما چی میگید؟؟(فراموش نکنید دارم خیلی پول می دم پس یه بازی خوب پیشنهاد کنید)
با اینا می شه بازی هایxbox 1 رو بازی کرد؟؟؟
بچه ها دستگاهم امروز رسید.یوهووووووووو.بچه ها برای دسته ها چه نوع باطری بگیرم و چه نوع شارژری(با قیمت)؟راستی این یوزرنیم و پسورد برای وصل شدن به Live کجا نوشته شده؟

live محیط آنلاین کنسوله که البته ربطی به اینترنت نداره و نمی تونی باهاش webpage باز کنی ولی می تونی از فروشگاه مجازی خود مایکروسافت که در کنسول وجود داره خرید کنی و یا با دوستات چت کنی و باهاشون بازی کنی.میشه کمی در مورد لایو توضیح بدید. آیابه نوعی یک اینترنت هست که برای برای استفادش باید خطوط پرسرعتی داشته باشیم؟
هیچ مزیتی نداره!مزیت NTS-J/ASIA نسبت به NTSC-US چیست؟! همونطور هم که Lich King جان عزیز فرمودید پورت HDMI برای US مشاهده شده!
استاد lich king چه جوری میتونیم باهاش webpage باز کنیم .
یعنی میتونیم بریم تو گیم اسپات .