راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا ما عممون تو امریکا تو شهر ویر جینیاست .رفت قیمت گرفت انگار نه انگار که مدل جدید اومده و کاهش قیمت خورده یعنی همون قبلیا:((:((.شما نمی دونید microsoft تو کجا این جدیدا رو می فروشه؟؟؟؟؟:(

كسي يادش هست از زمانيكه كه 360 به بازار اومد چقدر طول كشيد درايو LG يا Samsung كپي خور بشه؟

يادمه تابستون سال پيش همين موقع ها بود كه 360 كپي خور شد
اما كدوم درايو زودتر كپي خور شد رو نميدنم فكر كنم تقريبا هم زمان كپي خورش تو بازار بود
ميشه حدود 10 ماه بعد از لانچ

اقا ما عممون تو امریکا تو شهر ویر جینیاست .رفت قیمت گرفت انگار نه انگار که مدل جدید اومده و کاهش قیمت خورده یعنی همون قبلیا:((:((.شما نمی دونید microsoft تو کجا این جدیدا رو می فروشه؟؟؟؟؟:(

تو اینترنت که سایتهای مهم قیمت جدید رو زدن، مثل Amazon.com فکر کنم تو مغازه های Circuit City هم بتونی گیر بیاری.

دومی نمیدونم:confused:شما چی میگید؟؟(فراموش نکنید دارم خیلی پول می دم پس یه بازی خوب پیشنهاد کنید:))

میتونی آمار بیشترین بازیهائی که آنلاین بازی میشن رو چک کنی که درست انتخاب کنی. این آخرین آماره:

LIVE Activity for week of 8/6

Xbox 360 Top Live Titles (UU’s)
1 Gears of War
2 Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
3 Guitar Hero II
4 Forza Motorsport 2
5 STRANGLEHOLD DEMO
6 Call Of Duty 3
7 Oblivion
8 NCAA 08
9 Bomberman LIVE
10 GRAW 2

نه. دارم می رم مسافرت گفتم از اون جا بیارم
دو تا بازی می گیرم قشنگ هر چقدر دلم خواست ان لاین بازی می کنم.یکی شو گفتم gears of war بگیرم دومی نمیدونمشما چی میگید؟؟(فراموش نکنید دارم خیلی پول می دم پس یه بازی خوب پیشنهاد کنید)
با اینا می شه بازی هایxbox 1 رو بازی کرد؟؟؟

دومی رو اگه میخوای آنلاین بازی کنی Rainbow Six : Vegas بگیر .

بله بازی های اصل

پس قیمت 360 شد سیصد و بیست و سه هزار و چهار صد و پنجاه تومن!!!!!!!!!!( 349$):eek:

میشه کمی در مورد لایو توضیح بدید. آیابه نوعی یک اینترنت هست که برای برای استفادش باید خطوط پرسرعتی داشته باشیم؟​
این سوال هم بالاخره اگه کسی می تونه جواب بده. ماشالله چقدر تاپیک زود میره جلو​
و بالاخره می خواستم اگه کسی می توه به این سوال هم جواب بده!​
مزیت NTS-J/ASIA نسبت به NTSC-US چیست؟! همونطور هم که Lich King جان عزیز فرمودید پورت HDMI برای US مشاهده شده!​

بچه ها دستگاهم امروز رسید.یوهووووووووو.بچه ها برای دسته ها چه نوع باطری بگیرم و چه نوع شارژری(با قیمت)؟راستی این یوزرنیم و پسورد برای وصل شدن به Live کجا نوشته شده؟

بچه ها دستگاهم امروز رسید.یوهووووووووو.بچه ها برای دسته ها چه نوع باطری بگیرم و چه نوع شارژری(با قیمت)؟راستی این یوزرنیم و پسورد برای وصل شدن به Live کجا نوشته شده؟

سلام. آقا کنسول نو مبارک:love::love:
در مورد باطری بهت بگم اگه خواستی یه باطری شارژی مثل enegizer اگه اشتباه نکنم بگیر ( با یه شارژر خوب ) اگه هم نخواستی برو همین باطری معمولیها بگیر خیلی واست دووم میاره یه بار امتحان کن ) من خودم هم از معمولی ها استفاده میکنم خیلی هم خوبه.
موفق باشی...

میشه کمی در مورد لایو توضیح بدید. آیابه نوعی یک اینترنت هست که برای برای استفادش باید خطوط پرسرعتی داشته باشیم؟
live محیط آنلاین کنسوله که البته ربطی به اینترنت نداره و نمی تونی باهاش webpage باز کنی ولی می تونی از فروشگاه مجازی خود مایکروسافت که در کنسول وجود داره خرید کنی و یا با دوستات چت کنی و باهاشون بازی کنی.
برای بازی کردن حتما باید adsl داشته باشی.

مزیت NTS-J/ASIA نسبت به NTSC-US چیست؟! همونطور هم که Lich King جان عزیز فرمودید پورت HDMI برای US مشاهده شده!
هیچ مزیتی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or