راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کی گفته ... اتفاقا بازی های j در ایران بیشتر هستن... چون بیشتر کنسول های فروخته شده j هستن...
بله دقیقا اکثرا j هستند
کی گفته ؟

بازی هایی که میان تو ایران همه J هستن .
من موندم شما ها اینقدر اطلاعاتو از کجا آوردین;)
ماشالا اینقدر میان اینترنت یه سر به سایته nextgen بزنید ببینید که همه بازیهای 360 برای uc موجوده اما برای j اینطور نیست!
پریمیوم 2007 هیتاچی = 430
پریمیوم 2006 سامسونگ= 460
جدا اینقدر ارزون شد؟
نمیدونی چه ریجن هایی ایران اومده؟

به نظر من U خیلی بهتره . مثلا بازیها واسشون زودتر میاد . بازی ها در لایو برای U زودتر قرار میگیره . در J توی یه بازی مثل فوتبال زبانش کاملا ژاپنی هست. اما در U زبان انگلیسی و خیلی بهتره. مطمئن باش هر کی بهت گفت دروغ میگه.( البته در بعضی اوقات هم J برتره )

بنده خدایی اینطور نظری داره شماها چه فکری میکنید؟!

به نظر من U خیلی بهتره . مثلا بازیها واسشون زودتر میاد . بازی ها در لایو برای U زودتر قرار میگیره . در J توی یه بازی مثل فوتبال زبانش کاملا ژاپنی هست. اما در U زبان انگلیسی و خیلی بهتره. مطمئن باش هر کی بهت گفت دروغ میگه.( البته در بعضی اوقات هم J برتره )

بنده خدایی اینطور نظری داره شماها چه فکری میکنید؟!
چيزي كه مسلمه اينه كه در ايران J جا افتاده تره و اصلانم اينطور نيست كه يه بازي ژاپني باشه و ... همه بازي ها نسخه انگليسي دارن جز تعداد معدودي مثل Blue Dragon كه اون هم نسخه انگليسي در حال ساخته.
قيمت U هم گرون تر از J اما چيزي كه مسلمه اينه كه J برتره

ن موندم شما ها اینقدر اطلاعاتو از کجا آوردین;)
ماشالا اینقدر میان اینترنت یه سر به سایته nextgen بزنید ببینید که همه بازیهای 360 برای uc موجوده اما برای j اینطور نیست!

یه سایت که ملاک نیست حامد جون ولی بخوایم منصفانه بگیم مساوی هستن!

پریمیوم 2007 هیتاچی = 430
پریمیوم 2006 سامسونگ= 460

این قیمت رو شما از کجا گرفتی؟!

دوباره بحث J و UC ! :)
فقط من بگم که اولین سری از 360 که وارد ایران شد UC بود و همه اونایی که اون اوایل دستگاه رو خریدن ( از جمله خود من ) UC دارن ....
اونموقع کسی J نمیخرید ! ولی الان J بیشتر جا افتاده .
از نظر بازی هم UC برای ما بهتره .
چون J بازیهایی مثل Blue Dragon یا WE رو انگلیسی نداره ....

;)

یه سایت که ملاک نیست حامد جون ولی بخوایم منصفانه بگیم مساوی هستن!
سادومازوخیسم گرفتی امین ؟ :)
من از همون اول در جبهه J جنگیدم ! تیریپ منصفانه هم نیا پیش من ، بهتر از بقیه می شناسمت خودم !:biggrin1:

راستی یکی از دوستانم که می خواهد J بگیرد سوالی پرسید ازم که داخلش موندم.مگر ولتاژ برق ژاپن 100V نیست ؟ پس چرا در حالت عادی این دستگاه ها روی 220V هم کار می کنند !؟

سادومازوخیسم گرفتی امین ؟ :)
من از همون اول در جبهه J جنگیدم ! تیریپ منصفانه هم نیا پیش من ، بهتر از بقیه می شناسمت خودم !:biggrin1:

راستی یکی از دوستانم که می خواهد J بگیرد سوالی پرسید ازم که داخلش موندم.مگر ولتاژ برق ژاپن 100V نیست ؟ پس چرا در حالت عادی این دستگاه ها روی 220V هم کار می کنند !؟
چون اداپتور دارن:)

در حال حاضر :
xbox360+intercooler+wireless conteroller+play&charge kit + vga cable
چقدر در میاد واز کجا باید بخرم
ممنون
490 کنسول + 30 اینتر کولر+ 50 تومن دسته + 25 تومن پلی اند شارژ کید + 28 کابل vga !!

پ.ن:مطئنا قیمت ها دقیقا این نیست و احتمالا ارزون تر هم هست ولی همین حدود هاست.

آخرین ویرایش:
623 هزار تومن خدا بده برکت :d

من که یه نفر بهم گفته می خواد از چین جنس بیاره می خواد بفروشه مغازه بزنه قرار تا آخر شهریور جنس هاش بیاد و قیمتش از این 480 اینا گفت خیلی کمتره هر دو نوع پرمیوم هم گفته میاره من که فعلا صبر کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or