راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مطمئنی که نو هست ؟ ( دست دوم نیست ؟ )

آخه قیمت Microsoft سیصد و چهل و نه دلار هست . ( تازه اون جدیدا )

تازه ممکن نو باشه . ولی مال سال 2005 . نه ؟

نه ايشون(Kirk_Hammett) درست ديدند ولي اين براي چند روز پيش بود كه سايت آمازون همچين كاري رو كرد و دليلش هم اين بود كه ميخواست اون 360 هايي رو كه hdmi ندارن رو ارزونتر رد كنن بره و رو دستشون نمونه چون الان سري هاي جديد همشون hdmi و heat sink جديد دارن و بهترن.

من شنفتم پرمیوم های جدید که اومدن درایواش Benq - Philips و قطعا هنوز هک نشدن من لینک خرید قبلی ها رو می خوام که کپی خور می شن چون اینا فایده ندارن کسی لینک اونارو نداره ؟ ....

من شنفتم پرمیوم های جدید که اومدن درایواش Benq - Philips و قطعا هنوز هک نشدن من لینک خرید قبلی ها رو می خوام که کپی خور می شن چون اینا فایده ندارن کسی لینک اونارو نداره ؟ ....
داداش روی elite فقط این درایو هست و روی پریمیوم این درایو نیست!!
لینک چی رو میخوای؟!

آخه همه میگن پرمیوم های جدید که HDMI دارن درایواش Benq - Philips هست مگه غیر اینه ؟

من می گم اگه این طوریه اینا که هنوز هک نشدن

پس همون پرمیوم های قدیمی که HDMI ندارن و درایوشون Hitachi هست می خوام .

لینک خرید اینو می خوام تو سایت آمازون .....

آخه همه میگن پرمیوم های جدید که HDMI دارن درایواش Benq - Philips هست مگه غیر اینه ؟

من می گم اگه این طوریه اینا که هنوز هک نشدن

پس همون پرمیوم های قدیمی که HDMI ندارن و درایوشون Hitachi هست می خوام .

لینک خرید اینو می خوام تو سایت آمازون .....
http://www.amazon.com/Xbox-Console-...45?ie=UTF8&s=videogames&qid=1187112520&sr=8-1

اهواز نرو ... :p
شیراز آب و هواش بهتره .... اهواز الآن کله آدم از داغی می پوکه ... :biggrin1:
گرمای بوشهر رو میشه تحمل کرد ولی اهواز آدم هنوز 30 ثانیه نشده .... چی بگم.. البته اهانت نشه ... داشتم شوخی میکردم....عزیز هر جا خودت مایلی ولی من محض اطلاع گفتم که نیازی نیست بری تهران

کسی که گرمای بوشهرو تحمل کنه گرمای اهوازم تحمل میکنه. البته من اهواز نیستما.
اگه بیای شهر ما چی میگی.
آبادان 5km دمت گرم.

شاید این پست به ضرر فروشنده‌ها باشه، اما خب حقیقت از هر چیزی مهم‌تره.
من به همه‌ی کسانی که قصد خرید 360 دارن، توصیه می‌کنم تا ورود کنسول‌های Pre به ایران که هیت‌سینک جدید GPU دارن صبر کنن. وگرنه باید هر لحظه منتظر سه چراغ قرمز باشین. البته با انجام روش‌های خنک‌کننده و پیش‌گیری کننده از سه چراغ قرمز، احتمال بروز خطا خیلی کمتر می‌شه. ولی باید در نظر داشت که اجرای همه‌ی این روش‌ها هم سخته.

من به همه‌ی کسانی که قصد خرید 360 دارن، توصیه می‌کنم تا ورود کنسول‌های Pre به ایران که هیت‌سینک جدید GPU دارن صبر کنن. وگرنه باید هر لحظه منتظر سه چراغ قرمز باشین. البته با انجام روش‌های خنک‌کننده و پیش‌گیری کننده از سه چراغ قرمز، احتمال بروز خطا خیلی کمتر می‌شه. ولی باید در نظر داشت که اجرای همه‌ی این روش‌ها هم سخته.
من با حرف شما صددرصد موافقم ولی می ترسم نکنه مایکروسافت هیت سینک های جدیدو رو این pre های جدید کار نذاشته باشه و همش دروغ باشه.:evil:یا با وجود هیت سینک های جدید باز هم مشکل حل نشده باشه.:((

من با حرف شما صددرصد موافقم ولی می ترسم نکنه مایکروسافت هیت سینک های جدیدو رو این pre های جدید کار نذاشته باشه و همش دروغ باشه.:evil:یا با وجود هیت سینک های جدید باز هم مشکل حل نشده باشه.:((
وقتي خودشون ميگن هيت سينك روش هست و رسمي هم اعلام ميكنن پس مياد و دروغ نيست!

میبخشید من و خیلی دیگه از بچه های اینجا قبلا 360 خریدیم ولی هر لحظه منتظر 3 چراغ قرمز نیستیم! نمیدونم یه جوی پیش اومده که خیلی ها فکر میکنن 360 هائی که الان تو بازاره ممکنه هر لحظه خراب بشن در صورتیکه واقعا اینطور نیست. واقعا اینو میگم. من با هر کی که 360 داره چه تو لایو و چه تو انجمن صحبت کردم راضی بوده. حالا ممکنه اینوسط یه چند نفری کنسولشو مشکل پیدا کرده(که اکثرا اگه خوب تحقیق کنین میفهمید ایراد از خودشون بوده که بد استفاده میکردن) ولی اکثر بچه ها از جمله خودم از این 360 های موجود راضی هستیم. در ضمن خیلی ها اینجا برای کنسولشون فن نذاشن و مشکلی هم ندارن، از جمله خودم.
من پیشنهاد میکنم اگه میخواین بازیهایی مثل Bioshock یا Halo 3 و بازیهای دیگه ای که تو این مدت میان رو بازی کنید و وقتتون آزاده برین همین الان بخرید. استخاره نکنید. در ضمن اینا نظر منه.

دوستان من يك KVM Switch خريدم كه هي مجبور نشم كابل كامپيوتر و ايكس باكس از پشت مانيتور عوض كنم اما الان وقتي وصل كردم ميبينم تصويري كه از ايكس باكس مياد نشون نميده در حالي كه يكي از دوستان اينجا گفته بود خريده و مشكلي نداره
راهنمايي كنيد.
قيمتش چند بود منم همچين چيزي رو نياز دارم؟!

بچه ها یکی کمک نمیکنه؟

Ethernet Cable همون کابلیه که شما مثلا دو تا کامپیوترو بهمدیگه وصل میکنی یا 360 رو به کامپیوترت وصل میکنی. یه کابل Ethernet تو پک پرمیوم هست. برای اینکه این کابلو به کامپیوترت وصل کنی باید کارت شبکه داشته باشی.
اینم عکس:
ethernet+crossover+cable.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or