راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام​
این کابل HDMI به چه دردی میخوره؟! قیمتش چنده؟​
تمام HDTV ها پورت HDMI دارند؟​
360 هایی که دارای درایوهای HD-DVD هستند کی به بازار میاند؟ یا توی بازار اومدند؟​
اکنون قیمت 360 چنده؟ شنیدم کمی پایین اومده؟!!​
اگه کسی آدرسی توی دبی داره که 360 رو به صورت عمده می فروشند لطف کنه بذاره!​
اگه ممکنه یه نفر از جعبه 360 های NTSC-J/ASIA که دارای پورت HDMI هستند از 4 طرف جعبه اش عکس بذاره تا راحتتر بشناسمش!!​
ممکنه که بازیی مانند Gears of War بیاد (مثال زدم) که روی NTSC-J/ASIA نیاد؟ بیشتر بازیها رو تمام ریجن ها میاند یا نه؟​
خوشحال می شم اگه به تک تک سوالات جواب بدید!!​
ممنون​

سلام​
این کابل HDMI به چه دردی میخوره؟! قیمتش چنده؟​
تمام HDTV ها پورت HDMI دارند؟​
360 هایی که دارای درایوهای HD-DVD هستند کی به بازار میاند؟ یا توی بازار اومدند؟​
اکنون قیمت 360 چنده؟ شنیدم کمی پایین اومده؟!!​
اگه کسی آدرسی توی دبی داره که 360 رو به صورت عمده می فروشند لطف کنه بذاره!​
اگه ممکنه یه نفر از جعبه 360 های NTSC-J/ASIA که دارای پورت HDMI هستند از 4 طرف جعبه اش عکس بذاره تا راحتتر بشناسمش!!​
ممکنه که بازیی مانند Gears of War بیاد (مثال زدم) که روی NTSC-J/ASIA نیاد؟ بیشتر بازیها رو تمام ریجن ها میاند یا نه؟​
خوشحال می شم اگه به تک تک سوالات جواب بدید!!​
ممنون​
کابل hdmi یه کابل برای انتقال صدا و تصویر با کیفیت بسیار بالا و به صورت دیجیتال هست.
خیر تمامی hdtv ها hdmi ندارند ولی اونایی که 1080p هستند دارند همشون.
360ی که درایو hd-dvd باشه نداریم و به احتمال زیاد نخواهیم داشت و این شایعه هم که عنوان شده کاملا بی اساس هست و احتمال اومدنش خیلی خیلی پایینه.
اصلا کسی هنوز جعبه های ntscj رو که hdmi داشته باشه ندیده که بخواد برای شما عکس بندازه. این مدل ایران نیست تو کشور های دبی هم فکر نمی کنم به این سرعت پیدا بشه و یکی دو هفته باید صبر کنی. البته هنوز معلوم نشده که این premium های hdmi دار که تازگی معرفی شده ntscj شونم امسال میاد یا نه چون اینایی که نشون داده شده ntsc uc هست.
خیر نمی شه بازی ای به شکل gears of war بیاد که روی ntscj نیاد.

به نظر شما مغازه ها گرون میفروشن یا اون واردکننده ها؟

جفتشون :laughing:

x360 چهار صد دلاریو میفروشن 500 هزار تومان !!!

این کابل HDMI به چه دردی میخوره؟! قیمتش چنده؟

کیفت HD نشون میده .

یعنی وقتی به HD TV بزنی کیفیت HD میده .

قیمتش رو نمیدونم . ولی X360 هایی که الان هست ساپورت نمیکنه ( به جز Elit )

تمام HDTV ها پورت HDMI دارند؟

بله .

360 هایی که دارای درایوهای HD-DVD هستند کی به بازار میاند؟ یا توی بازار اومدند؟

به بازار اومدنشون یه شایعست .

اکنون قیمت 360 چنده؟ شنیدم کمی پایین اومده؟!!

480 هزار تومان به بالا ( PRE )

تو خارج اومده ولی تو ایران ...

ممکنه که بازیی مانند Gears of War بیاد (مثال زدم) که روی NTSC-J/ASIA نیاد؟ بیشتر بازیها رو تمام ریجن ها میاند یا نه؟

اکثر بازی ها FREE هستند .

یعنی تو همه ریجین ها میان .

من عکسی نمیبینم .

نمیدونم چرا عکس پرید!!
فقط کوچیکش هست.:((
58668_hs.jpg

من کنسولم می خوام از خارج تهیه کنم که همه چی شامل می شه(کاهش قیمت و ....)
فقط این برام مهمه که بدونم به زوردی هک می شه یا نه؟:confused:
تازه من دارم این دستگاه به خاطر این که شبکه ان لاین قوی داره می خرم و ان لاین بازی رد برام مهمه پس باید بدونم پچی مثل ixtreme و اینا که stealth کنه داره یا نه؟:confused:
کسی جواب سوال ما رو نمی ده؟؟؟:((:((:((

به خاطر جوابهای زیبا و واضحتون ممنون.:love::love:
اگه ممکنه قیمت 360 که HDMI رو ساپورت لطف کنید. البته منظور من به دلاره.​
آیا توی دبی قیمتهای 360، قیمت اصلیش است یا مثل ایران است؟ یا بستگی به محل خرید 360 داره؟!​
اگه کسی از دبی 360 خریده لطف کنه بگه از کجا خریده!!​
آیا eLight هم مشکل گرمایی داره یا نه؟!​
خرید Elight به صرفه هست یا نه؟ اینطور که شنیدم کپی خور هم نیست؟ اگه کپی خور شده لطف کنید بگید.​
مزیت NTS-J/ASIA نسبت به NTSC-US چیست؟! همونطور هم که Lich King جان عزیز فرمودید پورت HDMI برای US مشاهده شده!​
شما به طور معمول چند ساعت پشت سرهم بازی میکنید بعد چه مدت برای خنک شدن کنسول صرف میکنید تا از دوباره بازی کنید؟​
آیا داغ شدن کنسول قابل حس هست؟ مثلا اگه دماسنج روش بذاریم می بینیم دماش رفته روی 50 درجه سانتی گراد. همینوطوره؟ اگه کنسول رو کنار یک کولر گازی بذاریم باز هم مشکل گرمایی براش پیش میاد یا نه؟!​
ممنون​

اگه ممکنه قیمت 360 که HDMI رو ساپورت لطف کنید. البته منظور من به دلاره.

فکر کنم 349$ باشه ( آخه 50$ ارزون شده . )

آیا توی دبی قیمتهای 360، قیمت اصلیش است یا مثل ایران است؟ یا بستگی به محل خرید 360 داره؟!

مثل ایران که نیست .

ولی باز هم از قیمت جهانی گرونتر .

اگه کسی از دبی 360 خریده لطف کنه بگه از کجا خریده!!

Hotgoal

آیا eLight هم مشکل گرمایی داره یا نه؟!

بله داره .

ولی کمتر .

خرید Elight به صرفه هست یا نه؟ اینطور که شنیدم کپی خور هم نیست؟ اگه کپی خور شده لطف کنید بگید.

اصلا .

کپی خور هم نشده .

شما به طور معمول چند ساعت پشت سرهم بازی میکنید بعد چه مدت برای خنک شدن کنسول صرف میکنید تا از دوباره بازی کنید؟

من 3 ساعت به 3 ساعت 1 ساعت خاموش میکنم .

البته که الان اکثرا خاموش ( برای اینکه بازی نیست ) :cheesygri

آیا داغ شدن کنسول قابل حس هست؟

بله .

اگه کنسول رو کنار یک کولر گازی بذاریم باز هم مشکل گرمایی براش پیش میاد یا نه؟!

نمیدنم .

تاثیر که داره .

ولی فکر نکنم زیاد ( نمیدونم :cheesygri )

به نظر سما اگه من برم یکی از این 360 های جدید از خارج بگیرم می صرفه؟؟؟؟؟
به نظرم بد نیست, ولی اگه از اون ور بخری باید اینجا هم یه پول اضافی بدی تا کپی خور بشه.
ولی من اگه جای تو بودم کپی خورش نمیکردم تا حداقل خیالم از Xbox Live راحت بشه, ولی خوب اونجوری هم باید پول بیشتری واسه بازی اورجینال بدی.

میخای بلند شی بری خارج یا کسی برات میاره ؟
اگه میخای به کسی بگی باید قدرت ریسک بالایی داشته باشی چون ممکنه در حین اوردنش هزار دردسر بوجود بیاد

نه. دارم می رم مسافرت گفتم از اون جا بیارم:cheesygri
دو تا بازی می گیرم قشنگ هر چقدر دلم خواست ان لاین بازی می کنم.یکی شو گفتم gears of war بگیرم دومی نمیدونم:confused:شما چی میگید؟؟(فراموش نکنید دارم خیلی پول می دم پس یه بازی خوب پیشنهاد کنید:))
با اینا می شه بازی هایxbox 1 رو بازی کرد؟؟؟

به نظرم بد نیست, ولی اگه از اون ور بخری باید اینجا هم یه پول اضافی بدی تا کپی خور بشه.
ولی من اگه جای تو بودم کپی خورش نمیکردم تا حداقل خیالم از Xbox Live راحت بشه, ولی خوب اونجوری هم باید پول بیشتری واسه بازی اورجینال بدی.
من جایی رو تو اهواز میشناسم سیدی اصلی رو با جلدش زیر 10
تومن میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or