کابل hdmi یه کابل برای انتقال صدا و تصویر با کیفیت بسیار بالا و به صورت دیجیتال هست.سلاماین کابل HDMI به چه دردی میخوره؟! قیمتش چنده؟تمام HDTV ها پورت HDMI دارند؟360 هایی که دارای درایوهای HD-DVD هستند کی به بازار میاند؟ یا توی بازار اومدند؟اکنون قیمت 360 چنده؟ شنیدم کمی پایین اومده؟!!اگه کسی آدرسی توی دبی داره که 360 رو به صورت عمده می فروشند لطف کنه بذاره!اگه ممکنه یه نفر از جعبه 360 های NTSC-J/ASIA که دارای پورت HDMI هستند از 4 طرف جعبه اش عکس بذاره تا راحتتر بشناسمش!!ممکنه که بازیی مانند Gears of War بیاد (مثال زدم) که روی NTSC-J/ASIA نیاد؟ بیشتر بازیها رو تمام ریجن ها میاند یا نه؟خوشحال می شم اگه به تک تک سوالات جواب بدید!!ممنون
به نظر شما مغازه ها گرون میفروشن یا اون واردکننده ها؟
این کابل HDMI به چه دردی میخوره؟! قیمتش چنده؟
تمام HDTV ها پورت HDMI دارند؟
360 هایی که دارای درایوهای HD-DVD هستند کی به بازار میاند؟ یا توی بازار اومدند؟
اکنون قیمت 360 چنده؟ شنیدم کمی پایین اومده؟!!
ممکنه که بازیی مانند Gears of War بیاد (مثال زدم) که روی NTSC-J/ASIA نیاد؟ بیشتر بازیها رو تمام ریجن ها میاند یا نه؟
کسی جواب سوال ما رو نمی ده؟؟؟من کنسولم می خوام از خارج تهیه کنم که همه چی شامل می شه(کاهش قیمت و ....)
فقط این برام مهمه که بدونم به زوردی هک می شه یا نه؟:confused:
تازه من دارم این دستگاه به خاطر این که شبکه ان لاین قوی داره می خرم و ان لاین بازی رد برام مهمه پس باید بدونم پچی مثل ixtreme و اینا که stealth کنه داره یا نه؟:confused:

اگه ممکنه قیمت 360 که HDMI رو ساپورت لطف کنید. البته منظور من به دلاره.
آیا توی دبی قیمتهای 360، قیمت اصلیش است یا مثل ایران است؟ یا بستگی به محل خرید 360 داره؟!
اگه کسی از دبی 360 خریده لطف کنه بگه از کجا خریده!!
آیا eLight هم مشکل گرمایی داره یا نه؟!
خرید Elight به صرفه هست یا نه؟ اینطور که شنیدم کپی خور هم نیست؟ اگه کپی خور شده لطف کنید بگید.
شما به طور معمول چند ساعت پشت سرهم بازی میکنید بعد چه مدت برای خنک شدن کنسول صرف میکنید تا از دوباره بازی کنید؟
آیا داغ شدن کنسول قابل حس هست؟
اگه کنسول رو کنار یک کولر گازی بذاریم باز هم مشکل گرمایی براش پیش میاد یا نه؟!
به نظرم بد نیست, ولی اگه از اون ور بخری باید اینجا هم یه پول اضافی بدی تا کپی خور بشه.به نظر سما اگه من برم یکی از این 360 های جدید از خارج بگیرم می صرفه؟؟؟؟؟
اگه کپی خور بشه 100% .به نظر سما اگه من برم یکی از این 360 های جدید از خارج بگیرم می صرفه؟؟؟؟؟

من جایی رو تو اهواز میشناسم سیدی اصلی رو با جلدش زیر 10به نظرم بد نیست, ولی اگه از اون ور بخری باید اینجا هم یه پول اضافی بدی تا کپی خور بشه.
ولی من اگه جای تو بودم کپی خورش نمیکردم تا حداقل خیالم از Xbox Live راحت بشه, ولی خوب اونجوری هم باید پول بیشتری واسه بازی اورجینال بدی.