به نظر دسته های 360 خیلی خوشت دست تر از دسته های کنسول های دیگست!سلام ،
من قصد خرید 360 رو دارم و اکثر تاپیک ها رو هم نگاه کردم ولی هیچ جا درست و حسابی درباره دسته های xbox توضیح ندادن ، اگه میشه یا خودتون جوابمو بدین یا جایی رو معرفی کنین.
مرسی:blushing:

حمید که بهشون میگه تریگر ولی تو هنوز هم میگی آنالوگ ؟یکی اینکه روی انالوگ های گود هست نه مثل دسته های سونی بر امادگی داشته باشه که این طوری انگشت دست خوب توش میره و راحت تر میشه تکونش داد
درسته که sixaxis داره ولی سیستمش اشکال و نقص فنی داره و به قول معروف قفل میکنهیه خوبی دیگم که داره یکم سنگینه .
من که با سنگینیش خیلی حال میکنم .
یه بدی هم داره اونم این دکمه های ( بالا و پایین و چپ و راستش ) هست .
آدم بالا رو که میزنه چپ میره .
البته اونا زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرن .
کلن خوبه ولی ماله PS3 بهتره .
چون مال SIXAXIS PS3 داره .
و amazon ميخواد اين قديميها رو با قيمت پايينتر رد كنه بره(قيمت اصلي 360 ,349 دلار هست)
نه تنها فن pc بهتره بلکه خیلی ارزون تر هم هست !
3 تا فن pc با یه پاور 300 وات یا 200 وات دسته دوم کارایی خیلی خیلی بهتری نسبت به intercooller داره ولی مزیت اینترکولر اینه که همرنگ دستگاهه و با اون مچ میشه ولی فن pc یکم دستگاه رو از ریخت میندازه که به نظر من اصلا مهم نیست 40 تومن کجا 10 تومن کجا
شما این تاپیک رو بخون با تمام روشها و لوازم مورد نیاز آشنا می شید .اگر میشه نحوه درست کردن و کلا چه چیز هایی لازم داره رو بزارید(اگه میشه با عکس)

ببنید ما باید قبول کنیم hdmi مال کسی هست که خیلی پول داره چون hdmi مال تلوزیون بالا 1 میلیون هست و چیزی که من توی این سایت دیدم همه هم که مثل من هستند از نظر پول از این حرف ها کم دارن حالا بیامبرم 1 دونه تلوزیون hdmiدار بخرم فعلا با این تورمی که در این مملکت هست خیر این دستگاه ها در خارج کشور اصلا گرون نیست چون اونجا با یک در آمد معمولی هم میشه این را خرید ولی اینجا پول داراش هم زورشون میاد بخرن این قضیه را باید از پدرانتون بپرسید که چرا 28 سال پیش گند زدن به این روز های ما که نمیتونیم یک وسیله را حتی با قیمت دو برابر بخریم حالا باز نیاین بگین دبی همین طوره ها دوبی هم یم مشت عرب سوسمار خورن که تغییر مزاج دادن