راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درخواست راهنمایی

سلام ،

من قصد خرید 360 رو دارم و اکثر تاپیک ها رو هم نگاه کردم ولی هیچ جا درست و حسابی درباره دسته های xbox توضیح ندادن ، اگه میشه یا خودتون جوابمو بدین یا جایی رو معرفی کنین.

مرسی:blushing:

سلام ،

من قصد خرید 360 رو دارم و اکثر تاپیک ها رو هم نگاه کردم ولی هیچ جا درست و حسابی درباره دسته های xbox توضیح ندادن ، اگه میشه یا خودتون جوابمو بدین یا جایی رو معرفی کنین.

مرسی:blushing:
به نظر دسته های 360 خیلی خوشت دست تر از دسته های کنسول های دیگست!
یه سری دلیل واسه خودم دارم شاید از نظر دوستان درست نباشه ولی فکر نمیکنم موردی داشته باشه!
یکی اینکه روی انالوگ های گود هست نه مثل دسته های سونی بر امادگی داشته باشه که این طوری انگشت دست خوب توش میره و راحت تر میشه تکونش داد
بیشتر به حالت دست شبیه هست شاید به نظر بزرگ بیاد(نسبت به دسته ی ps) ولی خیلی بهتر تو دست جا میگیره
جای انالوگ هاش بهتره نسبت به دسته ی ps
تو دکمه ی پشتش شبیه به ماشه ی تفنگ هست که به نظرم برای بازی های fps خیلی خوبه و باهاش راحت هستی
این چیزایی بود که به ذهن من رسید;)

یه خوبی دیگم که داره یکم سنگینه .

من که با سنگینیش خیلی حال میکنم .

یه بدی هم داره اونم این دکمه های ( بالا و پایین و چپ و راستش ) هست .

آدم بالا رو که میزنه چپ میره .

البته اونا زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرن .

کلن خوبه ولی ماله PS3 بهتره .

چون مال SIXAXIS PS3 داره .

نه زیاد همچین هم نیست به نظرم من که نیست چون مشکلی باهاش نداشتم در این رابطه!

پ.ن:گفتم که نظر شخصیمه شاید از نظر شما...

یکی اینکه روی انالوگ های گود هست نه مثل دسته های سونی بر امادگی داشته باشه که این طوری انگشت دست خوب توش میره و راحت تر میشه تکونش داد
حمید که بهشون میگه تریگر ولی تو هنوز هم میگی آنالوگ ؟ :)
دسته X360 واقعا" یکیاز خوش دست ترین هاست.امین دلایلی رو اشاره کرد که بهتر است دیگه تکرار نکنم.ولی به نظر من هر چقدر هم این دسته ها بد باشند مزخرف تر از اون طرح دسته های بومرنگی PS3 نیستند ! واقعا" سوتی جالبی بود اون موقعی که ملت فهمیدند سونی چه کرده ! :laughing: ولی حیف شد.اگر همون دسته ها را می دادند بیرون با امین و رفقا می رفتیم چند دست بومرنگ بازی....:biggrin1:

یه خوبی دیگم که داره یکم سنگینه .

من که با سنگینیش خیلی حال میکنم .

آدم بالا رو که میزنه چپ میره .

البته اونا زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرن .

کلن خوبه ولی ماله PS3 بهتره .

چون مال SIXAXIS PS3 داره .
درسته که sixaxis داره ولی سیستمش اشکال و نقص فنی داره و به قول معروف قفل میکنه
تازه اصلا خوش دست نیست

سلام
سايت Amazon الان 360 پريميوم رو 329 دلار ميفروشه دليلشم اينه كه اين 360 هايي كه جديد هست هم مشكل گرماييش تا حدود زيادي برطرف شده و هم اينكه hdmi داره :love:و amazon ميخواد اين قديميها رو با قيمت پايينتر رد كنه بره(قيمت اصلي 360 ,349 دلار هست)
يعني اين 360 هايي كه تو ايران هست حدودا 305 هزار تومن مي ارزه ولي 470 هزار تومن ميفروشن:eek:

نه تنها فن pc بهتره بلکه خیلی ارزون تر هم هست !
3 تا فن pc با یه پاور 300 وات یا 200 وات دسته دوم کارایی خیلی خیلی بهتری نسبت به intercooller داره ولی مزیت اینترکولر اینه که همرنگ دستگاهه و با اون مچ میشه ولی فن pc یکم دستگاه رو از ریخت میندازه که به نظر من اصلا مهم نیست 40 تومن کجا 10 تومن کجا

اگر میشه نحوه درست کردن و کلا چه چیز هایی لازم داره رو بزارید(اگه میشه با عکس)

360 جدید با پورت HDMI که تازگی تو خارج اومده رو دیگه راحت از رو جعبه هم میشه تشخیص داد.

ولی انگار 65nm نیست چون کدی که براش استفاده شده Zephyr هست در صورتی که تکنولوژی 65nm اسمش Falcon هست.​

ببنید ما باید قبول کنیم hdmi مال کسی هست که خیلی پول داره چون hdmi مال تلوزیون بالا 1 میلیون هست و چیزی که من توی این سایت دیدم همه هم که مثل من هستند از نظر پول از این حرف ها کم دارن حالا بیامبرم 1 دونه تلوزیون hdmiدار بخرم فعلا با این تورمی که در این مملکت هست خیر این دستگاه ها در خارج کشور اصلا گرون نیست چون اونجا با یک در آمد معمولی هم میشه این را خرید ولی اینجا پول داراش هم زورشون میاد بخرن این قضیه را باید از پدرانتون بپرسید که چرا 28 سال پیش گند زدن به این روز های ما که نمیتونیم یک وسیله را حتی با قیمت دو برابر بخریم حالا باز نیاین بگین دبی همین طوره ها دوبی هم یم مشت عرب سوسمار خورن که تغییر مزاج دادن

ببنید ما باید قبول کنیم hdmi مال کسی هست که خیلی پول داره چون hdmi مال تلوزیون بالا 1 میلیون هست و چیزی که من توی این سایت دیدم همه هم که مثل من هستند از نظر پول از این حرف ها کم دارن حالا بیامبرم 1 دونه تلوزیون hdmiدار بخرم فعلا با این تورمی که در این مملکت هست خیر این دستگاه ها در خارج کشور اصلا گرون نیست چون اونجا با یک در آمد معمولی هم میشه این را خرید ولی اینجا پول داراش هم زورشون میاد بخرن این قضیه را باید از پدرانتون بپرسید که چرا 28 سال پیش گند زدن به این روز های ما که نمیتونیم یک وسیله را حتی با قیمت دو برابر بخریم حالا باز نیاین بگین دبی همین طوره ها دوبی هم یم مشت عرب سوسمار خورن که تغییر مزاج دادن

فقط hdmi نيست مهمترين چيزش اينه كه heat sink هاي جديد روش نصب كردن ميدوني يعني چه؟
يعني ريسك سه چراغ به پايين ترين حد ممكن رسيده
ما از چه چيز 360 گله داشتيم؟
بازيهاش كه عاليه,كلي بازي خوب انحصاري داري
تازه اگر يه اينتركولر هم روش بندازي(منظورم اين سري جديد با hdmi)ديگه ميتوني از صبح تا شب بشيني پاش بازي كني:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or