راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه ميشه از باتري هاي معمولي استفاده كرد پس براي چي زير اون جايي كه باتري رو ميزاريم نوشته : use only alkaline battery :confused:

این باتری که من میگم یکی جدیدترین فناوری ساخت باتری هست الکالاین تکنولوژی 7 سال پیشه این باتری برای دوربین دیجیتال هم استفاده میشه که خیلی خیلی پر مصرف هست ولی با این باتری کلی عکس با دابل فلاش میگیره
باز هرجور میلته پیش نهاد من این بود

ببخشید یه سوال دارم که زیاد ربطی به تاپیک نداره!
این باطریهایه آلکالاین چرا اینقدر با باطریهای عادی فرق داره؟
آخه عادیارو که میزارم هم توش لق میزنه هم خیلی سبکتره!
اما نمیدونم energizer اینجوریه یا کلن آلکالاینا اینقدر کیپ میشه؟

فرق باتری آلکالاین و معمولی :

باتری آلکالاین کلا قوی تر . ( مطمئن نیستم ) رو تجربه میگم .

باتری آلکالاین یهو تموم میشه ولی باتری های معمولی ذره ذره تموم میشن .

میگن
باتری های آلکالاین عمرشون 6 برابر باتری های معمولیه .

کلا باتری آلکالاین دیر تر تموم میشه .:biggrin1:

ولی به نظر من بهترین باطری یک بار مصرف همین هست که تو پکش هست چون من هر وقت شارزم تموم میشه از اون استفاده میکنم تا حالا که آخ نگفته ولی شلرزی خودم cfl 1100هست از این سبز ها ولی بطبع اون نارنجی هاش بالای 30 ساعت جواب میده

منم الان يه ساعت با باتري معمولي بازي كردم
يك چهارم باتري خالي شد
باتري هاي الكالاين عمرشون بيشتره
آخه عادیارو که میزارم هم توش لق میزنه هم خیلی سبکتره!
اما نمیدونم energizer اینجوریه یا کلن آلکالاینا اینقدر کیپ میشه؟

كلا همه الكالاين ها همينجورين

یکی از دوستام 360 میخاد بفروشه و تاحالا اصلا به لیو وصل نشده که بن بشه و 2 تا دسته داره و primum هست تولیدشم اخرای 2006 و الان 5 ماه هست که خریده و بدون فن هم داشت بازی میکرده تا الان :eek: و میگفت به هیچ مشکلی تا الان برنخرده ! اما فقط یک مشکلی داره وقتی بازی میزاری و وقتی eject میزنی بیاد بیرون باید یدونه تو سری کنسول بخوره تا بیاد بیرون به نظر شما این مشکل برای چی هست درایور کنسول هم سامسونگ هست و ارزش داره 390 یا 400 بگیرم ؟
و از جایی میشه فهمید که کنسول تا الان 3 چراغ شده یا نه !
به نظر شما چکار کنم بگیرم یا نه ! :confused:

390 یا 400 فکر نمیکنی گرونه !!! باید ارزون تر اینا بخری اگه تازه بخوای بگیری با این چیزایی که میگی بزنی تو سرش اون همه اون زده تو سرش تو هم بخوای چند ماه بزنی تو سرش چیزی نمی مونه ازش :d

تا مهر صبر کن الان 480 هست تقریبا نوش اون موقع یه مقدار میاد پایین تر مگه چقدر می خواد دیگه تا یه نوش

فن هم که نداره آخرای عمرش هست کنسول بیچاره
اصلا میدونی سه چراغ یعنی چی
220.gif

میدونیgpuبسوزه یعنی چی
113.gif

287.gif
283.gif

نخر از ما گفتن
13.gif
106.gif

239.gif
239.gif

یکی از دوستام 360 میخاد بفروشه و تاحالا اصلا به لیو وصل نشده که بن بشه و 2 تا دسته داره و primum هست تولیدشم اخرای 2006 و الان 5 ماه هست که خریده و بدون فن هم داشت بازی میکرده تا الان و میگفت به هیچ مشکلی تا الان برنخرده ! اما فقط یک مشکلی داره وقتی بازی میزاری و وقتی eject میزنی بیاد بیرون باید یدونه تو سری کنسول بخوره تا بیاد بیرون به نظر شما این مشکل برای چی هست درایور کنسول هم سامسونگ هست و ارزش داره 390 یا 400 بگیرم ؟
به نظر شما چکار کنم بگیرم یا نه !

اگه از من ميشنوي دسته دوم رو بي خيال شو
بزار تابستون تموم شه اون موقع قيمت ميرسه به 430-420

مایکروسافت رسماً اعلام کرد که روی Premium های جدید هم پورت HDMI وجود داره. اگر کسی دنبال این پورت هست، بهتره صبر کنه تا ایران بیاد.
57808_hs.jpg

یکی از دوستام 360 میخاد بفروشه و تاحالا اصلا به لیو وصل نشده که بن بشه و 2 تا دسته داره و primum هست تولیدشم اخرای 2006 و الان 5 ماه هست که خریده و بدون فن هم داشت بازی میکرده تا الان :eek: و میگفت به هیچ مشکلی تا الان برنخرده ! اما فقط یک مشکلی داره وقتی بازی میزاری و وقتی eject میزنی بیاد بیرون باید یدونه تو سری کنسول بخوره تا بیاد بیرون به نظر شما این مشکل برای چی هست درایور کنسول هم سامسونگ هست و ارزش داره 390 یا 400 بگیرم ؟
به نظر شما چکار کنم بگیرم یا نه ! :confused:

دوست عزیز 360 نوش اعتبار نداره چه برسه به دسته دوش اونم دسته دویی که تو سری خوره و پنج ماه بدون فن ازش کار کشیده !!:eek:
به نظر من فکرش و از سرت بکن بیرون :no:
نوش و بخری خیلی بهتره .;)

خوب. سلام. منم شاید اونم شاید اگه رفتم اونور آب
79.gif
یک XBOX 360 بخرم!! خوب حالا میشه یک توضیحاتی در مورد این که چه مدلیش رو بگیرم؟!
در ضمن فرق 360 با Elight چیه؟!

خوب. سلام. منم شاید اونم شاید اگه رفتم اونور آب
79.gif
یک XBOX 360 بخرم!! خوب حالا میشه یک توضیحاتی در مورد این که چه مدلیش رو بگیرم؟!
در ضمن فرق 360 با Elight چیه؟!

Elite:
مشکیه
هاردش 120GB هست.
خروجی HDMI داره. البته Premium های جدیدی که الآن تو خارج در میان این خروجی رو روش دارن. ولی کو تا اینجا بیان!!
ولی از همه مهمتر اینه که انگار فعلاً Hack نشوده پس بازی کپی نمیخونه!!

دوستان باطری های King Need 2300 mAh خوب هست !؟ شار÷ی هم هست ! (من دارم ولی خیلی وقت استفاده نکردم میخواستم بدونم اگر خوب هست شار÷ کنم و برای دسته ی 360 استفاده کنم )

دوستان باطری های King Need 2300 mAh خوب هست !؟ شار÷ی هم هست ! (من دارم ولی خیلی وقت استفاده نکردم میخواستم بدونم اگر خوب هست شار÷ کنم و برای دسته ی 360 استفاده کنم )
من که همیشه از همون باتری های انرژایزر (آلکالاین) می گیرم.... ولی باتری شارژی هم خوبه :yes:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or