با سلام
یک سوال داشتم
ایا برای 360 نرمافزار isoloder وجود دارد تا بتوان بازی را تو هارد کنسول کپی کرد بعد از رو ی هارد اجرا نمود؟
سلام میگم من یک 17 روز هست دستگاه را روشن نکردم و طبق چیزایی که قبلا خوندم کسایی که یک مدتی دستگاهشان را روشن نکرده بودن بعد روشن میکردن خراب میشد آیا امکان داره اینطوری بشه میدونم خیلی مسخره است که خراب شه ها ولی xbox هست دیگه شانس نیست که

مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیوفته دستگاه من نزدیک 3 ماه ازش استفاده نمیکردم بعد هم روشنش کردم مثل ساعت کار میکرد هیچ اتفاقی هم نیفتاد !سلام میگم من یک 17 روز هست دستگاه را روشن نکردم و طبق چیزایی که قبلا خوندم کسایی که یک مدتی دستگاهشان را روشن نکرده بودن بعد روشن میکردن خراب میشد آیا امکان داره اینطوری بشه میدونم خیلی مسخره است که خراب شه ها ولی xbox هست دیگه شانس نیست که
سلام میگم من یک 17 روز هست دستگاه را روشن نکردم و طبق چیزایی که قبلا خوندم کسایی که یک مدتی دستگاهشان را روشن نکرده بودن بعد روشن میکردن خراب میشد آیا امکان داره اینطوری بشه میدونم خیلی مسخره است که خراب شه ها ولی xbox هست دیگه شانس نیست که
:laughing:شما میرید دو تا باتری شارژی 3800MHA مارک SONY میخرید دونه ای 2000 تومن با یه شارژر که از 2500 شروع میشه به بالا . و هر موقع کامل شارژ کنی تا 15 روز کار میکنه 1000 بار هم میتونی شارژ کنیسلام دوستان
يه سوال دارم
من هنوز دارم از باتري هاي energizer توي پك 360 استفاده ميكنم و هنوز تموم نشده
ميخوام اينو بدونم كه حتما بايد از باتري هاي alkaline استفاده كنم؟
يا از اين باتري هاي معمولي هم ميشه استفاده كرد؟
اخه بعضي هاشون روش alkaline ننوشتهشما میرید دو تا باتری شارژی 3800MHA مارک SONY میخرید دونه ای 2000 تومن با یه شارژر که از 2500 شروع میشه به بالا . و هر موقع کامل شارژ کنی تا 15 روز کار میکنه 1000 بار هم میتونی شارژ کنی
ادرسم جمهوری - سمت راست پاساژ علائدین همه اینا رو داره
بهتره كه از باتري شارژي استفاده نكنيسلام دوستان
يه سوال دارم
من هنوز دارم از باتري هاي energizer توي پك 360 استفاده ميكنم و هنوز تموم نشده
بهتره كه از باتري شارژي استفاده نكني
این Jump in شعار ماکروساف هست برای اونایی که می خوان کنسولشو بگیرنمیگم این قضیه jump in چیه ؟ چرا هر کی میخاد 360 بخره میگه میخام jump in کنم ؟