gamekhor2007
کاربر سایت
آره دسته دوم.خود طرف میگه 20 ساعت بیشتر بازی نکرده.داریو هم سامسونگه.حالا چکار کنم.پس مشکل حرارتی نداره که؟.توروخدا سریع راهنمایی کنید
عزيز جان فكر پولشم بكن اگه ميتونست حتما ميخريد خوب!دوست عزیز چرا حالا خیلی دوست داری دسته دوم بخری
یک دوه نو بخر تا خیالت راحت بشه:cheesygri

پس نظر شما اینکه بخرمش؟از راهنماییهاتون ممنونم
بچه ها میبخشید دوباره میپرسم(میخوام 100% مطمئن شم)دستگاه با تاریخ 29/11/2006 مشکل گرمایی نداره؟فردا میخوام پول رو بریزم به حسابش و با پست پیشتاز بفرسته برام.خدا کنه جنس خوبی باشه(برام دعا کنید)

بچه ها میبخشید دوباره میپرسم(میخوام 100% مطمئن شم)دستگاه با تاریخ 29/11/2006 مشکل گرمایی نداره؟فردا میخوام پول رو بریزم به حسابش و با پست پیشتاز بفرسته برام.خدا کنه جنس خوبی باشه(برام دعا کنید)
مایکروسافت گفته xbox های بعد فوریه 2006 مشکل گرمایی ندارن اینم مال بعد از فوریه است.پس اگه رعایتش کنی و بهش فشار نیاری به امید خدا گوش شیطون کر مشکل نخواهد داشت.بچه ها میبخشید دوباره میپرسم(میخوام 100% مطمئن شم)دستگاه با تاریخ 29/11/2006 مشکل گرمایی نداره؟فردا میخوام پول رو بریزم به حسابش و با پست پیشتاز بفرسته برام.خدا کنه جنس خوبی باشه(برام دعا کنید)
من خودم همین تاریخ رو دارم 15 ساعت باهاش بازی کردم تا الان رکورد دسته من بوده
هیچ کی 15 ساعت با کنسولش بازی نکرده منظورم پشت سر همه
اگه از قبل مشکلی نداشته باشه بهترین تاریخ 29/11/2006 هست که ر جیونش هم J/Asia باشه و درایوشم سامسونگ
من رکوردم از شما بیشتره :biggrin1: ...
روز اول که کنسول رو خریدم بازی Lost planet و SC : DA رو پشت سر هم تموم کردم که فکر میکنم Lost planet رو تو 9 ساعت و SC رو هم تو 12 یا 13 ساعت . اگه جمع بگیریم میشه حدودا یک روز کامل :biggrin1: ... . متاسفانه بازی GOW رو نداشت وگر نه اون هم میگرفتم و بعد از این دوتا بازی میکردم ... .
موفق باشید .

بدون فن
ميخواستي گربه رو دم ... بكشي ؟؟؟ اگه 3 چراغ بدي ميفروشمت .. :biggrin1:
پلاستیک آکبند روی درایو رو میگه.خب این که چیزی نیست.من فکر کنم چسبش تا 2.5 ماه بعد از استفاده هم دوام بیاورد !طرف میگه هنوز پلاستیکه آکبندی یا یه همچین چیزیش هنوز روشه.بعدش هم میگه تا دو روز بشین باهاش بازی کن اگه مشکلی داشت پس بفرست و پولت رو میدم.از جایی میشه فهمید که دستگاه باز شده یا ارور 3 چراغ قرمز رو داده یا نه؟