Mahdi.PSX360
کاربر سایت
منو باش اسم فروشگاه را نزاشتم :laughing:
فروشگاه كيش .
فروشگاهش که قابل اعتماده . چون خود من دستگاهم رو چند ماه پیش از همین فروشگاه خریدم و تا حالا هم مشکلی براش به وجود نیومده .
منو باش اسم فروشگاه را نزاشتم :laughing:
فروشگاه كيش .
احتمال 99 درصد Core هست! چون الآن هیچ جا ای قیمت نیست و برا هیچکی این قیمت نمی صرفه!فروشگاهش که قابل اعتماده . چون خود من دستگاهم رو چند ماه پیش از همین فروشگاه خریدم و تا حالا هم مشکلی براش به وجود نیومده .
یا سلام
من امروز یه xbox360 به تاریخ 8.2.2007 گرفتم
در ضمن سی دی رامش سامسونگ(قابل توجه دوستانی که شایعه کردن سامسونگ 2007 وجود نداره!)
البته قیمتشم بالا گرفتم 490
والله من خریدم 400 تومنمن گفتم به پسر خالم از دبی قیمت بگیریه مدل Premium
من فکر می کردم ارزون تر باید باشه ولی گفت :
1950 derham
که می شه حدود 480 یا 490 تومن حساب کردم
پرسیدم از کجا پرسیدی اینارو گفت :
man az markaz kharide pc dubai porsidam
computer plaza hast esmesh
esme foroshgahe ham radtesh yadam nist
کسی جایی رو سراغ نداره تو دبی مطمئن باشه ارزون تر از ایران هم باشه قیمتش ؟
یادمه وقتی میخواستم 360 بخرم رفتم computer plaza ولی گیرم نیومد یعنی اصلا نداشتن :confused:من گفتم به پسر خالم از دبی قیمت بگیریه مدل Premium
من فکر می کردم ارزون تر باید باشه ولی گفت :
1950 derham
که می شه حدود 480 یا 490 تومن حساب کردم
پرسیدم از کجا پرسیدی اینارو گفت :
man az markaz kharide pc dubai porsidam
computer plaza hast esmesh
esme foroshgahe ham radtesh yadam nist
کسی جایی رو سراغ نداره تو دبی مطمئن باشه ارزون تر از ایران هم باشه قیمتش ؟

یا سلام
در ضمن سی دی رامش سامسونگ(قابل توجه دوستانی که شایعه کردن سامسونگ 2007 وجود نداره!)
یا سلام
البته دقيقا هم ممطئن نيستم!دسته 2 هست؟!بچه ها میخوام یه 360 بخرم با این مشخصات.تاریخ تولید 29/11/2006.پریمیوم j.دارایوش فعلا معلوم نیست.همینی که داخل بازارچه برای فروشه.بنظرتون بخرم؟
باسلاماز كجا گرفتي؟
ببين ميگن اونايي كه 2007 هست همش هيتاچي هست و اونايي كه سامسونگ هستن رو خود فروشنده عوض كرده و كردش سامسونگ!البته دقيقا هم ممطئن نيستم!
اگه 20 ساعت باهاش كار كرده قاعدتا نبايد مشكلي باشهآره دسته دوم.خود طرف میگه 20 ساعت بیشتر بازی نکرده.داریو هم سامسونگه.حالا چکار کنم.پس مشکل حرارتی نداره که؟.توروخدا سریع راهنمایی کنید
ولي هيچ جور نميشه تشخصي داد...