راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فروشگاهش که قابل اعتماده . چون خود من دستگاهم رو چند ماه پیش از همین فروشگاه خریدم و تا حالا هم مشکلی براش به وجود نیومده .
احتمال 99 درصد Core هست! چون الآن هیچ جا ای قیمت نیست و برا هیچکی این قیمت نمی صرفه!

====

یه چیز دیگه راجع به این بازی های 2.500 تومنی :
شما این بازی God of War 2 رو برا Ps2 می خرید 1.000 تومن که روی همین DVD9 هست ، که البته به روش استمپری تولید میشن! همین دیکسهای 360 هم که تحت عنوان مالزی شناخته میشن هم به همین روش تولید میشن!
حالا شما فکر کنید در بعضی از جاها God of War 2 به قیمت 600 تومن هم فروخته میشود در حالی که سود 100% داره!
پس فکر نکنید که با قیمت 2.500 تومن فروشنده داره آتیش به مال خودش میزنه؟!؟! همین ها رو خود فروشنده ها هم 4000 تومن از تولید کننده می خرن ( که البته بخاطر سودجویی بیش از حد تولید کننده هست )! ولی خوب ایشون ممکنه با یکی از این تولید کننده ها رابطه داشته باشه و سودشون رو تو این کار دیدن که قیمت نهایی مصرف کننده رو کاهش بدن!
البته با توجه به کیفیت فوقالعاده پایین دیسکهای استمپری غیر قانونی من حاضر نیستم 100 تومن هم بدم پای این نوع دیسک چه برسه به 2500 تومن!

آخرین ویرایش:
یا سلام
من امروز یه xbox360 به تاریخ 8.2.2007 گرفتم
در ضمن سی دی رامش سامسونگ(قابل توجه دوستانی که شایعه کردن سامسونگ 2007 وجود نداره!)
البته قیمتشم بالا گرفتم 490

یا سلام
در ضمن سی دی رامش سامسونگ(قابل توجه دوستانی که شایعه کردن سامسونگ 2007 وجود نداره!)

مبارک باشه دوست عزیز . امیدوارم که هیچ وقت مشکلی برای کنسولت به وجود نیاد .
موفق باشید ...

من گفتم به پسر خالم از دبی قیمت بگیریه مدل Premium

من فکر می کردم ارزون تر باید باشه ولی گفت :

1950 derham

که می شه حدود 480 یا 490 تومن حساب کردم

پرسیدم از کجا پرسیدی اینارو گفت :

man az markaz kharide pc dubai porsidam

computer plaza hast esmesh

esme foroshgahe ham radtesh yadam nist

کسی جایی رو سراغ نداره تو دبی مطمئن باشه ارزون تر از ایران هم باشه قیمتش ؟

1950 derham

والله من خریدم 400 تومن
یکی از بچه ها هم خریده بود 375 تومن اونم پرمیوم ولی متاسفانه آدرس ندارم

1950 derham

یادمه وقتی میخواستم 360 بخرم رفتم computer plaza ولی گیرم نیومد یعنی اصلا نداشتن :confused:
ولی یه مغازه بود که اسمش یادم نیست دقیقا اون سمت خیابونی بود که توش computer plaza هست اون 360 داشت قیمتش هم مناسب بود !
در ضمن اگه گیرتون نیومد از همین میدون جمال خرید کنید قیمتش هم مناسبه ;)

یا سلام

يعني تو اين همه مطمئن هستي ؟!!
نميگم امكان نداره ولي به اين توجه كردي كه ممكنه قاب XBOX360 هاي 2007 را روي XBOX360 هاي 2006 قرار بدن . به طوري كه قاب XBOX360 مال 2007 باشه و داخلش 2006 .

از اين كارها تو كشور ما زياد ميشه بايد دقت داشته باشي .

یا سلام

از كجا گرفتي؟
ببين ميگن اونايي كه 2007 هست همش هيتاچي هست و اونايي كه سامسونگ هستن رو خود فروشنده عوض كرده و كردش سامسونگ!;) البته دقيقا هم ممطئن نيستم!

بچه ها میخوام یه 360 بخرم با این مشخصات.تاریخ تولید 29/11/2006.پریمیوم j.دارایوش فعلا معلوم نیست.همینی که داخل بازارچه برای فروشه.بنظرتون بخرم؟مشکل حرارتی نداره؟سریع جواب بدید بیزحمت

آخرین ویرایش:
بچه ها میخوام یه 360 بخرم با این مشخصات.تاریخ تولید 29/11/2006.پریمیوم j.دارایوش فعلا معلوم نیست.همینی که داخل بازارچه برای فروشه.بنظرتون بخرم؟
دسته 2 هست؟!
دسته 2 به نظرم نخري بهتره!
ولي اين كه شما مشخصاتش رو گفتي خوبه و مشكلي هم نداره به احتمال زياد هم سامسونگه...
قيمتش چنده؟!

از كجا گرفتي؟
ببين ميگن اونايي كه 2007 هست همش هيتاچي هست و اونايي كه سامسونگ هستن رو خود فروشنده عوض كرده و كردش سامسونگ!;) البته دقيقا هم ممطئن نيستم!
باسلام
سریال نامبر پشت دستگاه با سریال نامبر که توی داشبورد نوشته یکی هست
اگر قاب رو عوض کنند دیگه نیمشه سریال توی دستگاه رو هم عوض کرد
از فروشگاه شادی گرفتم

آره دسته دوم.خود طرف میگه 20 ساعت بیشتر بازی نکرده.داریو هم سامسونگه.حالا چکار کنم.پس مشکل حرارتی نداره که؟.توروخدا سریع راهنمایی کنید
اگه 20 ساعت باهاش كار كرده قاعدتا نبايد مشكلي باشه;) ولي هيچ جور نميشه تشخصي داد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or