راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان دو شاخه اي هست كه هي مجبور نشيم كابل اتصال 360 به مانيتور ، كابل اتصال كامپيوتر به مانيتور عوض نكنيم؟
بله من هم گرفتم مخصوص این کار نیس ولی جواب میده با یه دکمه تصویر عوض میشه باید بری بگی kvm switch میخوای من گرفتم 16 تومن در اصل واسه دو تا کیس با یه مانیتور که خوب به کار مام میاد
:cool:

با كابل اگه Real رو بخواي بخري از 25 تا 40 تومن هست
و با يك سري 2500 تموني
ميشه به مانيتور وصل كرد
هر چي رزوليشن مانيتورت بالا تر باشه بهتر نشون ميده
براي اطلاعات بيشتر مي توني به پست زير مرا جعه كني
ژhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3220

بله من هم گرفتم مخصوص این کار نیس ولی جواب میده با یه دکمه تصویر عوض میشه باید بری بگی kvm switch میخوای من گرفتم 16 تومن در اصل واسه دو تا کیس با یه مانیتور که خوب به کار مام میاد
:cool:

آقا ممنون که کمک کردی, ولی به نظر من اگه کارت گرافیک PC تون خروجی DVI داره که واسه PC از خروجی DVI استفاده کنید,اگرم نداره(گرافیکتون مال عهد بوقه,مثل من;)) که 1 مقدار کمی بذارید رو اون 16 تومن و گرافیکتون رو ارتقا بدین و بازم از DVI استفاده کنین! بهتر نیست ؟
:love::love::love:

سلام به همه:love:

به نظر من اونهایی که میخوان 360 بگیرند سعی کنند برای سال 2007 باشه اینم دلیل:

"مایکروسافت گارانتی 360 را از یک سال به 3 سال گسترش داد."

اینم لینک خبر:www.n4g.com/xbox360/News-49757.aspx
..............................
نکته مهم:چون 360 های سال 2007 با درایو هیتاچی به بازار عرضه میشوند قبل از خرید درباره قابلیت خواندن دیسک های کپی در آنها در مقایسه با درایو سامسونگ تحقیق کنید(البته از آنهایی که درایو هیتاچی دارند);)

یک سوال برام پیش اومده اگر در حین بازی با ایکس باکس 360 یهو برقا بره مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد و بعدش من شنیدم مایکروسافت قراره تا پایان امسال قیمت سری کر را تا 200 دلار کاهش بده درسته یا نه

خب به ما چه؟
نکنه با کنسول کپی خور میخوای بری گارانتی؟
وقتی شرکتی برا دستگاهی 3 سال ضمانت میزاره یعنی اینکه بهش مطمینه!
پس احتمالش زیاده که مدلای جدید مشکل 3 چراغ قرمز نداشته باشن

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or