راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا هارد معمولی به 360 وصل میشه هارد کامپیوتر رو میگما

نه بابا اگه میشد که دیگه کسی نمیرفت Premium یا هارد بگیره که.

اون اصلا سیستمش فرق میکنه.

خرج کپی خور کردن چقدر می شه؟اصلا حاضر هستن دستگاهی رو که ازشون نخریدی کپی خور کنند؟:confused:

دورو بر 10-20 تومن.بستگی به فروشنده داره.

آره بابا از خداشون هم باشه تازه یه چیزی گیر خودشون میاد.

اصلا خیلی ها مثلا 10 تا کنسول میفروشند و 20 تا رو کپی خور میکنن.

پس برم از دبی بگیرم:biggrin1:همه چیز حله دیگه;)
منم اول همین فکر رو می کردم که دبی بهتره بعد دیدم که اگه به قیمت نگا نکنی ایران بهتره چون اینجا (خوده منا) یه آشنایی چیزی آدم داره که بتونه براش بهترین مدل رو دستو پا کنه ... تو دبی هم که کپی رایت وجود داره هیچ کس به درایو دستگاه توجه نمی کنه و امرا برات Tray رو باز کنه ... ولی تو ایران میشه ...;)

ببین اصلا بحث سر طرفداری از کسی نیست ! مسئله سر اینه که $M میدونه که کنسولش خراب میشه و اینم راحیه واسه در آمد حالا ببینید من کی گفتم تا آخر امسال $M یه 360 دیگه میده بیرون و میگه مشکل حل شد!! و تا الان 360 آمار خرابیش 33% بوده!!!:eek: یعنی حدود 3,000,000 کنسول خراب شدن!! از 11 میلیون! من به اونایی که میخوان بخرن پیشنهاد میکنم تا 3 ماه دیگه صبر کنن که هم یه سری فروشندههای سود جو نیان به مردم با قیمت گذاف کنسول بدن هم اینکه تو این مدت معلوم میشه که آیا 360 به مشکل میخوره یا نه ! من به طاهر زنگ زدم دستش درد نکنه پسر بسیار خوبیه و منو روشن کرد کاملا ! و منم ترجیحا صبر میکنم ! من 2 ماه پیش کنسولم رو فروختم!!!
من تو یه تاپیک خارجی دیدم حدود 600 نفر هر کدوم کمه کم 3 بار و یکی 7 بار دستگاه عوض کرده بود!:eek: به نظر شما $M داره عادلانه فروش میکنه؟؟؟ و اکثر اینها گفته بودن اگه خراب شه ps3 میخریم بعضیها گفتن WII بعضیها هم هیچی! خوب این یعنی $M اگر یه حرکت درست نکنه شکست میخوره و برنده یا WII میشه یا PS3 اکثر بچه های اینجا هم اگه PS3 کپی خور شه میخرن! به نظر من SONY سیاست بهتری از $M پیش گرفته و برنده میشه!

از نظر بازی 360 بهتره ولی اگه دستگاهش رو درست نکنه دیگه فروش نمیکنه! اگه درست کنه و یه مقدار ارزون کنه دوباره کلی فروش میکنه!
اون موقع من خودم 2 تا میخرم! : :biggrin1::-"

حرف های شما درست ولی در جای خودش گفته بشه خیلی بهتره!
مطئن باش کسی که میخواد 360 بگیره جران این خرابی ها رو میدونه...
بی خیال!

در ضمن من live هم می خواهم بازی کنم.
حالا نظرتون بگین؟:confused:

فعلا با اين وضع بازار خريد از ايران به هيچ عنوان به صرفه نيست تازه اگه دستگاهم تو بازار بياد كه معلوم نيست كي بياد ميخواين تو يك شب Ntsc/j drive hitachi رو كه الان ارزونترين جا داره ميده 490 بشه 430 سابق!!!
این نظر منه :
1. از ایران بخر و از www.NextGen.ir
2. مدل Premium بخر ولی الان تو ایران نیست ... تا 5 و 6 مرداد میاد
امروز 02:28
خب خشايارجون قربون شكل ماهت برم اگه دستگاه بود ديوانه كه نبوديم كه از طاهر نگيريم در ضمن كو تا 4 /5 مرداد بابا !!!

کسی اینجا هست که xbox360 ش از دبی گرفته باشه؟نظرش هم بگه ه کنسول چطوره؟:cheesygri
(خیلی ممنون از راهنمایی هایی که به منمی کنیدو کردید مخصوصا pandora tomorrow )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or