اقا هارد معمولی به 360 وصل میشه هارد کامپیوتر رو میگما
خرج کپی خور کردن چقدر می شه؟اصلا حاضر هستن دستگاهی رو که ازشون نخریدی کپی خور کنند؟:confused:
منم اول همین فکر رو می کردم که دبی بهتره بعد دیدم که اگه به قیمت نگا نکنی ایران بهتره چون اینجا (خوده منا) یه آشنایی چیزی آدم داره که بتونه براش بهترین مدل رو دستو پا کنه ... تو دبی هم که کپی رایت وجود داره هیچ کس به درایو دستگاه توجه نمی کنه و امرا برات Tray رو باز کنه ... ولی تو ایران میشه ...پس برم از دبی بگیرم:biggrin1:همه چیز حله دیگه![]()

این نظر منه :در ضمن من live هم می خواهم بازی کنم.
حالا نظرتون بگین؟:confused:
ببین اصلا بحث سر طرفداری از کسی نیست ! مسئله سر اینه که $M میدونه که کنسولش خراب میشه و اینم راحیه واسه در آمد حالا ببینید من کی گفتم تا آخر امسال $M یه 360 دیگه میده بیرون و میگه مشکل حل شد!! و تا الان 360 آمار خرابیش 33% بوده!!!یعنی حدود 3,000,000 کنسول خراب شدن!! از 11 میلیون! من به اونایی که میخوان بخرن پیشنهاد میکنم تا 3 ماه دیگه صبر کنن که هم یه سری فروشندههای سود جو نیان به مردم با قیمت گذاف کنسول بدن هم اینکه تو این مدت معلوم میشه که آیا 360 به مشکل میخوره یا نه ! من به طاهر زنگ زدم دستش درد نکنه پسر بسیار خوبیه و منو روشن کرد کاملا ! و منم ترجیحا صبر میکنم ! من 2 ماه پیش کنسولم رو فروختم!!!
من تو یه تاپیک خارجی دیدم حدود 600 نفر هر کدوم کمه کم 3 بار و یکی 7 بار دستگاه عوض کرده بود!به نظر شما $M داره عادلانه فروش میکنه؟؟؟ و اکثر اینها گفته بودن اگه خراب شه ps3 میخریم بعضیها گفتن WII بعضیها هم هیچی! خوب این یعنی $M اگر یه حرکت درست نکنه شکست میخوره و برنده یا WII میشه یا PS3 اکثر بچه های اینجا هم اگه PS3 کپی خور شه میخرن! به نظر من SONY سیاست بهتری از $M پیش گرفته و برنده میشه!
از نظر بازی 360 بهتره ولی اگه دستگاهش رو درست نکنه دیگه فروش نمیکنه! اگه درست کنه و یه مقدار ارزون کنه دوباره کلی فروش میکنه!
اون موقع من خودم 2 تا میخرم! : :biggrin1:![]()
در ضمن من live هم می خواهم بازی کنم.
حالا نظرتون بگین؟:confused:
خب خشايارجون قربون شكل ماهت برم اگه دستگاه بود ديوانه كه نبوديم كه از طاهر نگيريم در ضمن كو تا 4 /5 مرداد بابا !!!این نظر منه :
1. از ایران بخر و از www.NextGen.ir
2. مدل Premium بخر ولی الان تو ایران نیست ... تا 5 و 6 مرداد میاد
امروز 02:28
سلاممن تا یه هفته دیگه می رم دبی حالا از اینجا بگیرم ی از اونجا؟
راستی چرا DRIVE hitachi مگه بن نمی شه؟

اره بهترین نوع هستPRE-SAMSUNG DRIVE-J/ASIA
این مشخصات برای XBOX 360 خوبه که اونجا بگیرم؟:cheesygri(اصلا دارن؟)![]()
کسی اینجا هست که xbox360 ش از دبی گرفته باشه؟نظرش هم بگه ه کنسول چطوره؟:cheesygri
(خیلی ممنون از راهنمایی هایی که به منمی کنیدو کردید مخصوصا pandora tomorrow )