راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نکته مهم:چون 360 های سال 2007 با درایو هیتاچی به بازار عرضه میشوند قبل از خرید درباره قابلیت خواندن دیسک های کپی در آنها در مقایسه با درایو سامسونگ تحقیق کنید(البته از آنهایی که درایو هیتاچی دارند)
تحقیق؟... مگه می خای بری خواستگاری؟ :laughing:... مگه درایو هیتاچی چشه؟... من که تا الان هرچی بازی توش گزاشتم خونده (به راحتی)... ;)

یعنی در سال 2007 هیچ 360 تی با درایو samsung نیست!!!!!!!!!!
ایا روی جعبه دستگاه نوع درایو مشخص شده؟اگه نشده چجوری باید بفهمیم؟:confused:
باید در درایو رو باز کنی تا بفهمی... هیچ جایی هم اسم درایو دستگاه نوشته نشده... ;)
برو تو تاپیک: سوالات متداول و مهم قبل از خرید 360....

من يه 360 پرميوم با دوتا دسته يكي بي سيم ويه سيم دار ويه شارجر usbمدل charge and play كه به پورت usb دستگاه وصل ميشه ودر حال بازي هم شارج ميكنه با يه فن سه تايي اصل نايكو وپانزده تا بازي كه چهارده تاش مالزي هست رو ميخام بفروشم دستگاه كاملا سالم وتا بحال بن نشده ومدلش هم ntsc/j only for japon هست.دستگاه رو به بالاترين قيمت پيشنهادي ميفروشم.

آخرین ویرایش:
من يه 360 پرميوم با دوتا دسته يكي بي سيم ويه سيم دار ويه شارجر usbمدل charge and play كه به پورت usb دستگاه وصل ميشه ودر حال بازي هم شارج ميكنه با يه فن سه تايي اصل نايكو وپانزده تا بازي كه چهارده تاش مالزي هست رو ميخام بفروشم دستگاه كاملا سالم وتا بحال بن نشده ومدلش هم ntsc/j only for japon هست.دستگاه رو به بالاترين قيمت پيشنهادي ميفروشم.
عزیز جاش اینجا نیست که..........;) شما باید بری توی قسمت بازارچه.

Xbox360 بخرید!!!

اینم آمار خرابی 360!! 2,5 میلیون ::shocked:eek:

According to FOX News (10pm TV News Report), an estimated 2.5 million Xbox 360s have been reported defective. This could be the reason behind the 1.1 Billion $ fix and warranty extension.

http://www.n4g.com/industrynews/News-49829.aspx

اینم مشکل!! $M هم مسئولیت نمیپذیره درست! گارانتی 360 کشکه!!! اینو خارجی ها میگن!

i have the red ring of death ,

i am sure i will have to buy a new console .

why isnt microsoft taking responsibility for this manufacturer error , they should replace every console with the ring of death with a brand new console , plus free game and an apology for the inconvenience .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or