من از دبی گرفتم عالی حرف نداره تازه کپی خور هم بودکسی اینجا هست که xbox360 ش خارج از ایران تهیه کرده باشه؟
نظرش هم در مورد کنسولش بگه.
تحقیق؟... مگه می خای بری خواستگاری؟ :laughing:... مگه درایو هیتاچی چشه؟... من که تا الان هرچی بازی توش گزاشتم خونده (به راحتی)...نکته مهم:چون 360 های سال 2007 با درایو هیتاچی به بازار عرضه میشوند قبل از خرید درباره قابلیت خواندن دیسک های کپی در آنها در مقایسه با درایو سامسونگ تحقیق کنید(البته از آنهایی که درایو هیتاچی دارند)
باید در درایو رو باز کنی تا بفهمی... هیچ جایی هم اسم درایو دستگاه نوشته نشده...یعنی در سال 2007 هیچ 360 تی با درایو samsung نیست!!!!!!!!!!
ایا روی جعبه دستگاه نوع درایو مشخص شده؟اگه نشده چجوری باید بفهمیم؟:confused:
search هم چیز بدی نیست .یعنی در سال 2007 هیچ 360 تی با درایو samsung نیست!!!!!!!!!!
ایا روی جعبه دستگاه نوع درایو مشخص شده؟اگه نشده چجوری باید بفهمیم؟:confused:
به غیر از یگانه...نوع درایو مشخص نشده و تا باز نشه نمیشه فهمید درایوش چیه! ولی الان که همه 360 کپی خور میفروشن از فروشنده بپرسی بهت میگه درایوش چیه!!
بدبخت درسته ادم(بییییییییییییییییییب:biggrin1به غیر از یگانه...![]()
وقتی که من در سایت xbox.com اکانت درست کنم با این خطا روبرو میشم :
Cookies are not enabled
ولی cookie من enable .
میشه یکی کمک کنه ؟
ممنون
عزیز جاش اینجا نیست که..........من يه 360 پرميوم با دوتا دسته يكي بي سيم ويه سيم دار ويه شارجر usbمدل charge and play كه به پورت usb دستگاه وصل ميشه ودر حال بازي هم شارج ميكنه با يه فن سه تايي اصل نايكو وپانزده تا بازي كه چهارده تاش مالزي هست رو ميخام بفروشم دستگاه كاملا سالم وتا بحال بن نشده ومدلش هم ntsc/j only for japon هست.دستگاه رو به بالاترين قيمت پيشنهادي ميفروشم.
چون تعداد پستاش 50 تا نیست اینحا گفتهعزیز جاش اینجا نیست که..........شما باید بری توی قسمت بازارچه.