راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اینم آمار خرابی 360!! 2,5 میلیون ::shocked:eek:

According to FOX News (10pm TV News Report), an estimated 2.5 million Xbox 360s have been reported defective. This could be the reason behind the 1.1 Billion $ fix and warranty extension.

http://www.n4g.com/industrynews/News-49829.aspx

اینم مشکل!! $M هم مسئولیت نمیپذیره درست! گارانتی 360 کشکه!!! اینو خارجی ها میگن!

i have the red ring of death ,

i am sure i will have to buy a new console .

why isnt microsoft taking responsibility for this manufacturer error , they should replace every console with the ring of death with a brand new console , plus free game and an apology for the inconvenience .

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
چه آمار درخشانی ...
واقعاً بايد يک خسته نباشيد به ميکروسافت و اون شرکت چينی که داره توليد ميکنه گفت، که انقد صبح تا شب زحمت ميکشن. :biggrin1:

راجع به کشک بودن گارانتی، دقيقاً درسته، ميکروسافت قبول نميکنه، يعنی ميپيچونه.
همين مشکل رو دوستم تو سويس داشت و ميکروسافت پيچوندش !

اینم آمار خرابی 360!! 2,5 میلیون ::shocked:eek:

According to FOX News (10pm TV News Report), an estimated 2.5 million Xbox 360s have been reported defective. This could be the reason behind the 1.1 Billion $ fix and warranty extension.

http://www.n4g.com/industrynews/News-49829.aspx

اینم مشکل!! $M هم مسئولیت نمیپذیره درست! گارانتی 360 کشکه!!! اینو خارجی ها میگن!

i have the red ring of death ,

i am sure i will have to buy a new console .

why isnt microsoft taking responsibility for this manufacturer error , they should replace every console with the ring of death with a brand new console , plus free game and an apology for the inconvenience .

سلام سیامک جان.
خب البته اگه کسی کنسولشو کپی خور کنه که اصلا از قانون گارانتی نمیتونه استفاده کنه. ولی کنسول تا زمانی که تحت گارانتی باشه و توسط یوزر باز نشه، اگه مشکلی براش پیش بیاد مسلما توسط مایکروسافت بدون 1 قرون پول تعویض یا تعمیر میشه. ببین تو آمریکا به این کشکی نیست که مایکروسافت بخواد الکی بپیچونه، اونجا یه چیزی دارن به نام Lawsuit یعنی اگه مایکروسافت به قراردادش عمل نکنه یه بچه 12 ساله هم میتونه بکشدش به دادگاه و همچین محکومش کنه و ازش پول بگیره که نگو...
البته میگم اگه هیچ کدوم از شرایط گارانتی نقض نشده باشه.
اینائی هم که تو انجمنها این چیزا رو مینویسن اصلا معلوم نیست چه بلائی سر کنسولشون در آوردن حالا ادعای گارانتی میکنن.... اینا یوزرن، منبع رسمی هست که بگه تا حالا مایکروسافت به تعهداتش عمل نکرده؟

تو همین خبر اومده که مایکروسافت گارانتیشو از 1 سال به 3 سال تمدید کرد. نه تنها کنسولهائی که درآینده خریده بشن بلکه کنسولهائی که 1 سال پیش هم خریداری شدن گارانتیشون به3 سال تمدید شده. اینم بخاطر اینه که مایکروسافت میخواد ازمحصولش پشتیبانی کنه و رو کم کنه. تو این دوره زمونه دیگه جارو برقی رو هم 3 سال گارانتی نمیکنن چه برسه به همچین کنسول پیش رفته ای ... خلاصه مایکروسافت با اینکه سر این حرفش ضرر میکنه ولی اینکارو کرد که بگه تا آخرش هم پشت محصولش ایستاده ... دمش گرم...
ولی خب برای ایرانیها این بحثها چه فایده داره... چه فرقی میکنه که گارانتیش کشک باشه یا نباشه ... اینجا گارانتیش خدا هم باشه بدرد کسی نمیخوره.... حقیقت تلخه ....

چه آمار درخشانی ...
واقعاً بايد يک خسته نباشيد به ميکروسافت و اون شرکت چينی که داره توليد ميکنه گفت، که انقد صبح تا شب زحمت ميکشن.

راجع به کشک بودن گارانتی، دقيقاً درسته، ميکروسافت قبول نميکنه، يعنی ميپيچونه.
همين مشکل رو دوستم تو سويس داشت و ميکروسافت پيچوندش !
وقتی مایکروسافت (یا هر کمپانی دیگه ایی) میگه گارانتی دیگه بحث پیچوندن نیست! خراب بشه تعویض میکنن
من الان روی کنسول سومم هستم (دو تا قبلی به رحمت خدا رفتن) و هر دفعه برای warranty رفتم کسی نپیچونده و تعویض کردن و یکی دیگه دادن (البته گارانتی من مال EB Games بود ولی فرقی نداره کمپانی وقتی متعهد بشه باید ساپورت کنه دیگه پیچوندنی نیست) مگه اینکه اون کمپانی هوس lawsuit کرده باشه.

سلام سیامک جان.
خب البته اگه کسی کنسولشو کپی خور کنه که اصلا از قانون گارانتی نمیتونه استفاده کنه. ولی کنسول تا زمانی که تحت گارانتی باشه و توسط یوزر باز نشه، اگه مشکلی براش پیش بیاد مسلما توسط مایکروسافت بدون 1 قرون پول تعویض یا تعمیر میشه. ببین تو آمریکا به این کشکی نیست که مایکروسافت بخواد الکی بپیچونه، اونجا یه چیزی دارن به نام Lawsuit یعنی اگه مایکروسافت به قراردادش عمل نکنه یه بچه 12 ساله هم میتونه بکشدش به دادگاه و همچین محکومش کنه و ازش پول بگیره که نگو...
البته میگم اگه هیچ کدوم از شرایط گارانتی نقض نشده باشه.
اینائی هم که تو انجمنها این چیزا رو مینویسن اصلا معلوم نیست چه بلائی سر کنسولشون در آوردن حالا ادعای گارانتی میکنن.... اینا یوزرن، منبع رسمی هست که بگه تا حالا مایکروسافت به تعهداتش عمل نکرده؟

تو همین خبر اومده که مایکروسافت گارانتیشو از 1 سال به 3 سال تمدید کرد. نه تنها کنسولهائی که درآینده خریده بشن بلکه کنسولهائی که 1 سال پیش هم خریداری شدن گارانتیشون به3 سال تمدید شده. اینم بخاطر اینه که مایکروسافت میخواد ازمحصولش پشتیبانی کنه و رو کم کنه. تو این دوره زمونه دیگه جارو برقی رو هم 3 سال گارانتی نمیکنن چه برسه به همچین کنسول پیش رفته ای ... خلاصه مایکروسافت با اینکه سر این حرفش ضرر میکنه ولی اینکارو کرد که بگه تا آخرش هم پشت محصولش ایستاده ... دمش گرم...
ولی خب برای ایرانیها این بحثها چه فایده داره... چه فرقی میکنه که گارانتیش کشک باشه یا نباشه ... اینجا گارانتیش خدا هم باشه بدرد کسی نمیخوره.... حقیقت تلخه ....

من اصلا در مورد گارانتی تو ایران چیزی نگفتم! مگه ایران هم اصلا تو این کره خاکی به حساب میاد؟!!! به هر حال من چیزی رو که تو پست خارجی ها خوندم گفتم! اونا هم خودشون با گارانتی مشکل دارن!!!! اصلا به من چه خودتون برید تحقیق کنید!:cheesygri

كسي در باره ي un lock xbox 360
چيزي شنيده
من يك سري چيز ديدم و به اين سايت رسيدم
اگه اطلاعات داريد به من بديد

http://www.unlockxbox.com
اگه فيلتر بود از فيلتر شكن زير استفاده كنيد:
http://www.2ghooti.blogfa.com/
فيلتر شكنش وسط صفحه هست

آخرین ویرایش:
وقتی مایکروسافت (یا هر کمپانی دیگه ایی) میگه گارانتی دیگه بحث پیچوندن نیست! خراب بشه تعویض میکنن
من الان روی کنسول سومم هستم (دو تا قبلی به رحمت خدا رفتن) و هر دفعه برای warranty رفتم کسی نپیچونده و تعویض کردن و یکی دیگه دادن (البته گارانتی من مال EB Games بود ولی فرقی نداره کمپانی وقتی متعهد بشه باید ساپورت کنه دیگه پیچوندنی نیست) مگه اینکه اون کمپانی هوس lawsuit کرده باشه.

توی اون پست هايی زير ببينيد چند نفر شاکی هستند.
دوست من هم دستگاه رو کپی خور نکرد، چون لازم نداره برای اينکار.
ولی وقتی رفت اونجا اونها دستگاه رو ديدن گفتن اين مشکلی که برخورده مربوط به اون چيز های نيست که جزو گارانتی بشه.
بايد انقد مبلغ پرداخت کنيد برای repair.

توی اون پست هايی زير ببينيد چند نفر شاکی هستند.
دوست من هم دستگاه رو کپی خور نکرد، چون لازم نداره برای اينکار.
ولی وقتی رفت اونجا اونها دستگاه رو ديدن گفتن اين مشکلی که برخورده مربوط به اون چيز های نيست که جزو گارانتی بشه.
بايد انقد مبلغ پرداخت کنيد برای repair.
این که مشخصه مایکروسافت دبه میکنه.این همه کنسول خراب رو اگه بخواد تعویض کنه که ور شکست میشه. این چیزایی که میگه بیشتر شعار هست ولی وقتی به پای عمل میرسه.....;)

سلام

اول اینکه منظور من از اون خبریکه مایکروسافت گارانتیشو تمدید کرده این بود که به نظر میاد کیفیت بالاتر رفته باشه.
.................
در ضمن در فروم های خارجی من اینو خوندم که 360 بیشتریها مشمول گارانتی میشه و تعمیر میشه ولی برای بعضی ها دوباره 3 چراغ می ده و دوباره میدن گارانتی تا تعمیر کنن(البته نمیدونم تا چه حدی درست باشه چون من تو خارج از کشور نیستم.
................
در ضمن خبر جدید اینکه از Peter Moore درباره اینکه شما چرا 360 را بصورت اساسی درست نمی کنید پرسیدند و اونم جواب داده که ما باید تمام اطلاعات درباره علل خرابی 360 را از سراسر جهان جمع آوری کنیم و بعد نسبت به تصحیح کنسولمان اقدام کنیم.

من صفحه ي قبل يك سوال كردم كسي اگه تونست يك جواب به منبده
در ضمن اونايي كه ماهواره دارن دبي اپورت داره افتتاحيه جام ملتها رو نشون ميده
بشينيد ببينيد

كسي در باره ي un lock xbox 360
چيزي شنيده
من يك سري چيز ديدم و به اين سايت رسيدم
اگه اطلاعات داريد به من بديد

http://www.unlockxbox.com
تو رو خدا جواب سوال مارو بديد
اين بالا سوالش هست در باه يunlock xbox 360هست
هركي اطلاعاتي در بارش داره به ما هم بده

سلام

اول اینکه منظور من از اون خبریکه مایکروسافت گارانتیشو تمدید کرده این بود که به نظر میاد کیفیت بالاتر رفته باشه.
.................
در ضمن در فروم های خارجی من اینو خوندم که 360 بیشتریها مشمول گارانتی میشه و تعمیر میشه ولی برای بعضی ها دوباره 3 چراغ می ده و دوباره میدن گارانتی تا تعمیر کنن(البته نمیدونم تا چه حدی درست باشه چون من تو خارج از کشور نیستم.
................
در ضمن خبر جدید اینکه از Peter Moore درباره اینکه شما چرا 360 را بصورت اساسی درست نمی کنید پرسیدند و اونم جواب داده که ما باید تمام اطلاعات درباره علل خرابی 360 را از سراسر جهان جمع آوری کنیم و بعد نسبت به تصحیح کنسولمان اقدام کنیم.

فکر نکنم $M بخواد ضرر کنه! خوب معلومه که این مذخرفات رو تحویل مردم بدن! در ضمن من یه بار گفتم! اگه نمیدونست خراب میشه چراغ قرمز نمیذاشتن واسه کنسولشون! خیلی هم خوب میدونن که این کنسول خراب میشه چون از راه تعمیرش هم که میگن جزو گارانتی نمیشه یه پولی میگیرن!

Systematic Chaos !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or