راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

اول اینکه منظور من از اون خبریکه مایکروسافت گارانتیشو تمدید کرده این بود که به نظر میاد کیفیت بالاتر رفته باشه.
.................
در ضمن در فروم های خارجی من اینو خوندم که 360 بیشتریها مشمول گارانتی میشه و تعمیر میشه ولی برای بعضی ها دوباره 3 چراغ می ده و دوباره میدن گارانتی تا تعمیر کنن(البته نمیدونم تا چه حدی درست باشه چون من تو خارج از کشور نیستم.
................
در ضمن خبر جدید اینکه از Peter Moore درباره اینکه شما چرا 360 را بصورت اساسی درست نمی کنید پرسیدند و اونم جواب داده که ما باید تمام اطلاعات درباره علل خرابی 360 را از سراسر جهان جمع آوری کنیم و بعد نسبت به تصحیح کنسولمان اقدام کنیم.

ميکروسافت انقد زرنگ هست که مطمئن باشيد کارشناس های خيلی خوبی دارن که برای چند سال آينده رو برنامه ريزی کردن.

اين کار ميکروسافت تنها برای اين هست که باز هم اين کنسول رو به خورد مردم بدن، و الی خبری از کيفيت بهتر اين کنسول وجود نداره.
عزيزان اين کنسول هست... قضيه سخت افزاری هست !!!!!!!!!!!!! نرم افزار نيست که با 4/5 تا Patch بر طرف بشه ... که اون مردک ميگه داريم اطلاعات رو جمع ميکنيم تا برای برطرف کردن اين مشکل ها رو تا اقدام کنيم !
اگر ميخواست برطرف کنه کلاً مشکل کنسول های قديمی رو برطرف ميکرد و يک کنسل 100% stable رو توليد ميکرد !
ميکروسافت بايد قبل از اينکه کنسول رو بده بيرون فکر کيفيت رو ميکرد.
حالا هم يا بايد کلاً يک کنسول ديگه با کيفيت بهتر رو توليد کنه ( که امکانش خيلی خيلی کم هست، پس اين کنسول های که تا به حال توليد شده چی ميشه ؟ )
يا بايد با اين قضيه گارانتی و حرف های 100 تا يک غاز همين کنسول رو به خورد مردم بده

من خيلی خوشبين تر به اين قضيه نگاه ميکردم ولی از 11 ميليون فروش کنسول, 2.5 از اين ها مشکل داشتن واقعاً وحشتناک هست.

اميدوارم کسانی که تو اين انجمن هستند اين مشکل خرابی پيش نياد براشون. چون ميدونم بخاطر اينکه پول ما ايرانی ها بی ارزس هست بايد مبلغ زيادی رو بپردازيم, و برای خريد يه همچين کنسولی کلی شوق و ذوق داريم.

همين !

آخرین ویرایش:
توی اون پست هايی زير ببينيد چند نفر شاکی هستند.
دوست من هم دستگاه رو کپی خور نکرد، چون لازم نداره برای اينکار.
ولی وقتی رفت اونجا اونها دستگاه رو ديدن گفتن اين مشکلی که برخورده مربوط به اون چيز های نيست که جزو گارانتی بشه.
بايد انقد مبلغ پرداخت کنيد برای repair.
من تا حالا ندیدم کسی دبه کنه برای گارانتی. نه مایکروسافت و نه هیچ شرکت دیگه ایی نمیتونن از زیر گارانتی بگزرن چون وقتی ضمانت میکنن و انجام نمیدن برای خودشون دردسر های دیگه ایی درست میکنن
من خودم چهار پنج نفر میشناسم بدون مشگلی دستگاهو عوض کردن

ميکروسافت انقد زرنگ هست که مطمئن باشيد کارشناس های خيلی خوبی دارن که برای چند سال آينده رو برنامه ريزی کردن.

اين کار ميکروسافت تنها برای اين هست که باز هم اين کنسول رو به خورد مردم بدن، و الی خبری از کيفيت بهتر اين کنسول وجود نداره.
عزيزان اين کنسول هست... قضيه سخت افزاری هست !!!!!!!!!!!!! نرم افزار نيست که با 4/5 تا Patch بر طرف بشه ... که اون مردک ميگه داريم اطلاعات رو جمع ميکنيم مشکل ها رو تا اقدام کنيم !
ميکروسافت بايد قبل از اينکه کنسول رو بده بيرون فکر کيفيت رو ميکرد.
حالا هم يا بايد کلاً يک کنسول ديگه با کيفيت بهتر رو توليد کنه ( که امکانش خيلی خيلی کم هست، پس اين کنسول های که تا به حال توليد شده چی ميشه ؟ )
يا بايد با اين قضيه گارانتی و حرف های 100 تا يک غاز همين کنسول رو به خورد مردم بده
شما یه چیزی یادت رفته و اونم اینکه توی این کشور ها چیزی به نام قانون هست که با این جور موارد مبارزه میکنه و اینجوری نیست که مایکروسافت هر کاری بخواد بکنه کسی هم چیزی نگه. این کشور ها سرشون درد میکنه برای گیر دادن به این کمپانی ها (نمونشم europe گه گیر یه پیچ داده به مایکروسافت و الان هم به HD DVD/BD گیر داده).
این که کیفیت X360 جالب نیست و بگیر تگیر داده فکر نکنم کسی براش شکی مونده باشه :laughing: ولی گفتن اینکه مایکروسافت به گارانتی عمل نمیکنه زیاد درست نیست چون در این زمینه نسبتا خوب کار کردن هرجند اوایل زیاد خوب نبودن (ولی دارن improve میکنن)

این که مشخصه مایکروسافت دبه میکنه.این همه کنسول خراب رو اگه بخواد تعویض کنه که ور شکست میشه. این چیزایی که میگه بیشتر شعار هست ولی وقتی به پای عمل میرسه.....
وقتی اعلام گارانتی و تعویض کرده چاره ای دیگه نداره. بخواد نخواد باید تعویض کنه و پای دبه نمیمونه!

البته پي اس تري هم مشكل حرارتي داره پسر دايي من داشته با پي اس تري فيلم ميديده كه كنسول كلا هنگ ميكنه تازه تو بازي نمام نوشته بود مثل اينكه تق سوني هم دراومد فقط نينتندو در مقوله خوب كار كرده.

البته پي اس تري هم مشكل حرارتي داره پسر دايي من داشته با پي اس تري فيلم ميديده كه كنسول كلا هنگ ميكنه تازه تو بازي نمام نوشته بود مثل اينكه تق سوني هم دراومد فقط نينتندو در مقوله خوب كار كرده.
عزیز این چه حرفیه که شما میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه همه میدونن که پی اس 3 کیفیت ساخت خوبی داره.الان توی سایت های خارجی یه مورد هم وجود نداشته که بگن پی اس 3 خراب شده یا هنگ کرده؟؟؟؟؟؟ من کاری به طرفداری از کنسول و این چیزا ندارم ولی باید قبول کرد که 360 کیفیت ساختش پایین هست.

اصلا دبه مبه تو کار نیست اونجا آمریکا هست شما هر مقام و منصبی که داری وقتی یک حرفی میزنی باید پاش باشی بر خلاف مملکت ما که.......................ولی در کل اونجا آمریکا هست
شما حتی رییس جمهورش هم مثلا حرفی بزنه که توهین به یک عقیده منطقی باشه میتونن سو (شکایت کنند ازش) کنند ولی در کل ماکروسافت از من و شما بهتر میدونه مشکل کنسولش چیه چون خودش تولیدش کرده و برای اینکه کنسولش توی اون کشور ها(کشور های جهان اول) فروش میره نمیتونه ای عیب بزاره روش و گارانتی را افزایش میده چون اونجا مثل اینجا نیست که دست همه کوتاه باشه اگر خراب شد اگر به علت استفاده نادرست نبوده باشه عوض میکنن ولی مثلا شما نشستس 15 ساعت یک پشت لایو بازی کردی طوری که برد دستگاه آب شده نه بیا بگو بیان تحویل بگیرن عوض کنن خیر اون مشکل از بازی کردن فردی هست که هنوز طرز استفاده از وسایل را نمیدونه و اینم بگم این بحثا اونور حل شده و اونجا از این اتفاقا نمیفته طرف خودش وقتی همچین گندی را بالا میاره خودش میدونه باید یک دستگاه دیگه بخره نکه هی بره فحش به ماکروسافت بده

عزیز این چه حرفیه که شما میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه همه میدونن که پی اس 3 کیفیت ساخت خوبی داره.الان توی سایت های خارجی یه مورد هم وجود نداشته که بگن پی اس 3 خراب شده یا هنگ کرده؟؟؟؟؟؟ من کاری به طرفداری از کنسول و این چیزا ندارم ولی باید قبول کرد که 360 کیفیت ساختش پایین هست.

اره بچه ها اين راست ميگه
يك مورد وجود نداشته بيشاز
يك مورد وجود داشته براي شركت سوني
خدا رو شكر ما اومديم يك هنديكم پارسال خريديم باتريش اتيش گرفت دوربين
به ملكوت اعلا پيوست :((@@@@@
و همه هم مي دونيد كه باتري هاي لپ تاب سوني شاه كاره وتا حالا بيش از يك
ميليون اتشسوزي در لپ تاب هاي توشيبا داشته!!!!!!!!!!!!!
_______***_______***_______***
نمي دو نم راسته يا دروغ
ميگن يك ps3هم اتيش گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
اگه اين خبر اخر هم راست باشه
به نظر من سوني بهتره بره اسم شركت رو به جاي سوني:sick: بزاره
چهارشنبه سوري بهتره:laughing:
خداييش سوني داره ميتركونه با اين لوازم اتيش بازي :biggrin1:
چند وقت ديگه كه نارجك و ترقه رو جمع كردن مي تونيد از
لوازم خانگي سوني استفاده كنيد:gunner::sniper:
الان اين شكل جلو نمايان گر كار هاي شركت سوني هست و يك نفر كه هيميزنه تو سرش
ولي سوني باز كار خودشو ميكنه و هي با پاش مياد كارهاي قبليشو درست كنه كه دوباره...................:horse:

اره بچه ها اين راست ميگه
نمي دو نم راسته يا دروغ
ولي سوني باز كار خودشو ميكنه و هي با پاش مياد كارهاي قبليشو درست كنه كه دوباره...................:horse:
اولا که اشتباه از شماست چون سونی تمامی اینطور باتریها رو عوض کرد و مثله مایکروسافت نیست!
در ضمن ps3 باتری نداره که بترکه:)
حالا به فرض که اصلا 100 تا ps3 آتیش گرفته(:laughing::laughing: اینگار از بنزین میسازنش) در عوض مایکرو همیشه از سونی جلوتره و تا حالا 3 میلیون کنسوله سوخته داشته:eek:
بیخودی میبینید وضع 360 خرابه برا ps3 شایعه نسازید و در ضمن بحث تاپیکو عوض نکنید
اینم که سیامک میگه مایکرو دبه در مییاره منظورش این نیست که !
مایکرو میگه مشکل از هاردته:laughing: بعد که یه هفته سر کارت گذاشت یکی بهت زنگ میزنه هی بهت راه و روش میگه که کنسولو زنده کنی(بابا gpu ترکیده :laughing:) بعد میگه مثله اینکه راهی نیست! باید کنسولو بیاری تعمیر کنیم(دقت کنید که تا جایی که بشه تعویض نمیکنن) بعده 1 هفته هم کنسولو میدن دستت که به قوله یکی 1 ماه بعدش 100% مشکل پیدا میکنه!
حالا سونی بهتره یا این؟ سونی حداقل اشتباهشو قبول کرد و همه باتریها رو عوض کرد!

اره بچه ها اين راست ميگه
نمي دو نم راسته يا دروغ

من تا حالا با لوازم سونی مشکل نداشتم! ولی با WINDOWS XP همیشه مشکل داشتم با اینکه اورجینال خود $M رو خریدم!

ولی بازم هرچی شما صلاح بدونی!:cheesygri

اره بچه ها اين راست ميگه
نمي دو نم راسته يا دروغ
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
-----------------------------------------
اول فكر كنيد ، بعد پست بزنيد ===> شعار هميشگي ما !! :laughing:

PS3 تا حالا هیچ مشکل سخت افزاری نداشته و ندارد...فروش پایین کنسول هم به دلیل قیمت بالای کنسول و کمبود بازی است(کمبود بازی هم به خاطر اینه که ماکروسافت با شرکت های ساخت بازی مذاکره( زد و بند...رشوه;)میکنه که بازی اون شرکت برای PC .X360 و حتی Wii تولید بشه(جالب اینجاست که فقط نمیذاره برای PS3 تولید بشه:laughing::laughing:(بشناسید این مایکروسافت...:mad:خیلی شرکت کلاهبرداریه:eek:...
الکی هم سعی نکنید بزنید تو سر PS3 (من نمیدونم اینا از مایکروسافت حقوق می گیرن اینجور میکنن;):-" زشته بابا ول کنید این بحث های بی موردو:((/:)

PS3 تا حالا هیچ مشکل سخت افزاری نداشته و ندارد...فروش پایین کنسول هم به دلیل قیمت بالای کنسول و کمبود بازی است(کمبود بازی هم به خاطر اینه که ماکروسافت با شرکت های ساخت بازی مذاکره( زد و بند...رشوه;)میکنه که بازی اون شرکت برای PC .X360 و حتی Wii تولید بشه(جالب اینجاست که فقط نمیذاره برای PS3 تولید بشه:laughing::laughing:(بشناسید این مایکروسافت...:mad:خیلی شرکت کلاهبرداریه:eek:...
الکی هم سعی نکنید بزنید تو سر PS3 (من نمیدونم اینا از مایکروسافت حقوق می گیرن اینجور میکنن;):-" زشته بابا ول کنید این بحث های بی موردو:((/:)
اینجا نه کسی از میکروسافت پول میگیری و نه چیز دیگه :-"
بلکه همه طرفدار حق و واقعیت هستند همین :laughing:
در مورد ps3 هم هنوز زوده قضاوت کنی پس فعلا بیخیال شو !
در ضمن بهتر این بحث رو همینجا دیگه تموم کنیم این تاپیک جای این حرفها نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or