Sand Wraith
کاربر سایت
سلام
اول اینکه منظور من از اون خبریکه مایکروسافت گارانتیشو تمدید کرده این بود که به نظر میاد کیفیت بالاتر رفته باشه.
.................
در ضمن در فروم های خارجی من اینو خوندم که 360 بیشتریها مشمول گارانتی میشه و تعمیر میشه ولی برای بعضی ها دوباره 3 چراغ می ده و دوباره میدن گارانتی تا تعمیر کنن(البته نمیدونم تا چه حدی درست باشه چون من تو خارج از کشور نیستم.
................
در ضمن خبر جدید اینکه از Peter Moore درباره اینکه شما چرا 360 را بصورت اساسی درست نمی کنید پرسیدند و اونم جواب داده که ما باید تمام اطلاعات درباره علل خرابی 360 را از سراسر جهان جمع آوری کنیم و بعد نسبت به تصحیح کنسولمان اقدام کنیم.
ميکروسافت انقد زرنگ هست که مطمئن باشيد کارشناس های خيلی خوبی دارن که برای چند سال آينده رو برنامه ريزی کردن.
اين کار ميکروسافت تنها برای اين هست که باز هم اين کنسول رو به خورد مردم بدن، و الی خبری از کيفيت بهتر اين کنسول وجود نداره.
عزيزان اين کنسول هست... قضيه سخت افزاری هست !!!!!!!!!!!!! نرم افزار نيست که با 4/5 تا Patch بر طرف بشه ... که اون مردک ميگه داريم اطلاعات رو جمع ميکنيم تا برای برطرف کردن اين مشکل ها رو تا اقدام کنيم !
اگر ميخواست برطرف کنه کلاً مشکل کنسول های قديمی رو برطرف ميکرد و يک کنسل 100% stable رو توليد ميکرد !
ميکروسافت بايد قبل از اينکه کنسول رو بده بيرون فکر کيفيت رو ميکرد.
حالا هم يا بايد کلاً يک کنسول ديگه با کيفيت بهتر رو توليد کنه ( که امکانش خيلی خيلی کم هست، پس اين کنسول های که تا به حال توليد شده چی ميشه ؟ )
يا بايد با اين قضيه گارانتی و حرف های 100 تا يک غاز همين کنسول رو به خورد مردم بده
من خيلی خوشبين تر به اين قضيه نگاه ميکردم ولی از 11 ميليون فروش کنسول, 2.5 از اين ها مشکل داشتن واقعاً وحشتناک هست.
اميدوارم کسانی که تو اين انجمن هستند اين مشکل خرابی پيش نياد براشون. چون ميدونم بخاطر اينکه پول ما ايرانی ها بی ارزس هست بايد مبلغ زيادی رو بپردازيم, و برای خريد يه همچين کنسولی کلی شوق و ذوق داريم.
همين !
آخرین ویرایش:

@@@@@
بزاره 

میکنه که بازی اون شرکت برای PC .X360 و حتی Wii تولید بشه(جالب اینجاست که فقط نمیذاره برای PS3 تولید بشه:laughing::laughing
بشناسید این مایکروسافت...
خیلی شرکت کلاهبرداریه
زشته بابا ول کنید این بحث های بی موردو