راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون ازجوابتون>:d<
بعد لایو فقط با WI FI میشه رفت یا با سیم هم میشه به اینترنت وصل کرد:-/
بعد باید به فروشنده بگم مدل برنرمکس بهم بده :-/

بله با لن هم میشه وصل شد.برای بازی برنر مکس هم میگی فلان بازی برنر مکسشو بده.

نه با کابل لنم ميشه وصل شد من که نميگم ولى تا الان هرچى بازى گرفتم درست بوده رو هاردم نصب شده

ممنون>:d

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

برنر مکس هر دیسکش چنده

دوستان دیگه زحمت کشیدن جواب دادن دستشون درد نکنه . بازیم بین 5 تا 6 تومن میشه برنر مکس . موفق باشین .

دوستان من میخوام ایکس باکس و کینکت بخرم.. چند تا سوال داشتم..
1. بهترین مدل ایکس باکس چیه؟
2.قیمتش چنده؟
3.کجا میشه خرید؟ ( تهران ) مطمئن باشه..
4.دسته اضافی بخوام بخرم چقدر در میاد؟
5.کینکت خودش چقدره؟
6.بعد ایکس باکس دردسر نداره؟ قبلنا یادمه میگفتن زیاد باهاش نمیتونی کار کنی داغ میکنه..
7.کینکت ایکس باکس بهتر از Wii هست؟
8.بازی های حرکتیش مثل تنیس و بوکس و.. در حد Wii هست؟
9.بازی های اوریجینالش چنده؟ کپی خور راحت روش بالا میاد با باید قفلی شکست یا...؟ تو کپی خور ها میشه پوینت گرفت و..؟
10.کلا چیز دیگه ای باید دقت کنم؟
11. از کجا بدونم ایکس باکسی که یارو بهم میده کپی خوره کامله.. چون میگن بعضی کپی خور ها بازی های جدید رو اجرا نمیکنن..

شرمنده زیاد شد..

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام ایکس باکس و کینکت بخرم.. چند تا سوال داشتم..
1. بهترین مدل ایکس باکس چیه؟
2.قیمتش چنده؟
3.کجا میشه خرید؟ ( تهران ) مطمئن باشه..
4.دسته اضافی بخوام بخرم چقدر در میاد؟
5.کینکت خودش چقدره؟
6.بعد ایکس باکس دردسر نداره؟ قبلنا یادمه میگفتن زیاد باهاش نمیتونی کار کنی داغ میکنه..
7.کینکت ایکس باکس بهتر از Wii هست؟
8.بازی های حرکتیش مثل تنیس و بوکس و.. در حد Wii هست؟
9.بازی های اوریجینالش چنده؟ کپی خور راحت روش بالا میاد با باید قفلی شکست یا...؟ تو کپی خور ها میشه پوینت گرفت و..؟
10.کلا چیز دیگه ای باید دقت کنم؟
11. از کجا بدونم ایکس باکسی که یارو بهم میده کپی خوره کامله.. چون میگن بعضی کپی خور ها بازی های جدید رو اجرا نمیکنن..

شرمنده زیاد شد..
دوستان عزیز لطف کنن حداقل دو صفحه قبل رو بخونن بعد بیان سوال بپرسن شما از این یازده تا سوال فقط دوتاش شاید جوابش تو پستای قبلی نباشه

تقریبا جواب همه سوالام رو گرفتم..
فقط چند سوال خیلی مبتدی دارم :دی
این کینکت خودش دسته نداره.. یعنی مثل Wii نباید دسته بگیری دستت؟
بعد بازی های کینکت جالب هستن؟ مثلا Dance Central یا ... ؟
فروشگاه pinata.ir فروشگاه معتبری هست؟ البته میخوام حضوری برم پیششون.. اگر نه یه فروشگاه خوب معرفی کنید!!

تقریبا جواب همه سوالام رو گرفتم..
فقط چند سوال خیلی مبتدی دارم :دی
این کینکت خودش دسته نداره.. یعنی مثل Wii نباید دسته بگیری دستت؟
بعد بازی های کینکت جالب هستن؟ مثلا Dance Central یا ... ؟
فروشگاه pinata.ir فروشگاه معتبری هست؟ البته میخوام حضوری برم پیششون.. اگر نه یه فروشگاه خوب معرفی کنید!!
نه خیر کینکت هیچ گونه دسته ای نداره
اونم بستگی به علاقه خودتون داره مثلا تو زمینه دنس بازی های زیادی براش اومده

سلام دوستان یک ایکس باکس 360 اسلیم میخوام بگیرم اما این قضیه کپی خور شدنش اذیتم میکنه که کپی خور شده بگیرم میترسم دستکاری باشه و تصمیم گرفتم کپی خور نشده بگیرم چه درایوی بگیرم که کپی خور شه و از کجا بفهمم مدل درایو عکس بذارین ممنون میشم.هنگامی که درایو تعویض میکنن درایو اصلو تحویل میدن دیگه اخه مال یکی از دوساتمو نداد=))
2.از کجا بفهمم L3 هست؟
3.و وقتی بخوام داشبورد رو اپدیت کنم امکان بن شدن هست نمیشه از طریق کامپیوتر اپدیت کنم بریزم رو فلش بعد بریزم رو ایکس باکس؟زیاد سر در نمیارم.
4.اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
یک دونه باشین

سلام دوستان یک ایکس باکس 360 اسلیم میخوام بگیرم اما این قضیه کپی خور شدنش اذیتم میکنه که کپی خور شده بگیرم میترسم دستکاری باشه و تصمیم گرفتم کپی خور نشده بگیرم چه درایوی بگیرم که کپی خور شه و از کجا بفهمم مدل درایو عکس بذارین ممنون میشم.هنگامی که درایو تعویض میکنن درایو اصلو تحویل میدن دیگه اخه مال یکی از دوساتمو نداد=))
2.از کجا بفهمم L3 هست؟
3.و وقتی بخوام داشبورد رو اپدیت کنم امکان بن شدن هست نمیشه از طریق کامپیوتر اپدیت کنم بریزم رو فلش بعد بریزم رو ایکس باکس؟زیاد سر در نمیارم.
4.اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
یک دونه باشین
سلام
درایو های Lit-on راحت کپی خور میشن، به نظر من حساسیت زیاد نشون نده و برو یه Xbox Slim بخر فقط جای مطمئن بخر
2- یکی از بازی های جدید، مثلا Max payne رو روش تست کن، نهایتا هزینه آپدیت هم 20-30 تومانه دیگه

دوستان یکی از دوستانمن سوال داشت معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم JTAG کردن دستگاه تمام بازی ها رو میاره بدون اپدیت کردن و هیچ چیز دیگر؟!!!؟؟؟قیمت بدین هم ممنون میشم؟یک سوال دیگه هم دارم XBOX360 SLIM 4GB چه قدر بازی رو هاردش میشه ریخت اخه تو یکی از پست ها زده بود از 120 گیگ 114 گیگ قابل استفاده است این 4GB قضیه اش چیه؟این جواب خودمم بدین مخضوضان سوال 3.و4 بدین که تو پست بالا هست ممنون میشم به خدا او رو خدا یکی جواب همه این سوال های منو بده چون میخوام برم بخرم 1 روز دیگه بازم ممنون

آخرین ویرایش:
jtag بکنى همه ى بازى ها رو بدون آپديت مياره ولى ديگه xboxlive نميتونى برى بازى ها رو از رو هارد اجرا ميکنه بعد تو چهار گيگ فک نکنم يه بازى هم جا بگيرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*^▁^**^▁^*

دوستان تو رو خدا همه سوال های منو پاسخ بدید ممنون میشم به خدا زیاد سوالام سخت نیست من الان این چند تا سوالو موندم ممنون میشم پاسخ بدید؟1.واقعان یک بازی هم نمیشه ریخت دوسته عزیز و اینکه منظورتون از رو هارد اجرا میکنه یعنی دیگه از رو سی دی اجرا نمیکنه مگه وقتی ایکس باکس رو JTAG نکردی نمیشه بازی رو ریخت تو هارد من اصلان اهل لایو نیستم فقط افلاین هستم و اینکه داشبورد هم نمیشه دیگه اپدیت کرد و تمام بازیا رو بدون هیچ مشکلی میاره حتی بازیا قدیمی و یا بازی هایی که در اینده میان؟..2اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
3.هارد 120 gb بخرم بعد چه فرقی با 250 گیگ داره فقط حاقظشون تفاوت دارد اینجوری که slim 4gb بخرم ارزون تر میاد با یک هارد قیمت هارد 120 چنده و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد هارد 120 بندازی اخه اینطور باشه هیچ فرقی با 250 نداره که فقط حافظش بیشتره؟ سوالام زیاده ولی دمتون گرم یکی جواب بده ایشالاه ایکس ساکس بخرم جواب همرو میدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or