Miiichka67
کاربر سایت
آره میشه . به نظره من یه کپی خور شده بگیری بهتره .دوستان من شاید بخوام یه 360 اسلیم 4 گیگ بخرم ...
میخوام بدونم با 4 گیگ میشه فعلا بازی کرد ؟ یا اصلا به درد نمیخوره
بعد هزینه کپی خور کردن دستگاه هم بگید ؟
آره میشه . به نظره من یه کپی خور شده بگیری بهتره .دوستان من شاید بخوام یه 360 اسلیم 4 گیگ بخرم ...
میخوام بدونم با 4 گیگ میشه فعلا بازی کرد ؟ یا اصلا به درد نمیخوره
بعد هزینه کپی خور کردن دستگاه هم بگید ؟
اگر بازی هاتون به روش برنر مکس رایت شده باشن بله میتونید انلاین بازی کنید در مورد بازی های قدیمی هم بله میشهبا سلام خدمت اساتید
من یک سوالی داشتم،من می خواهم یک xbox بگیرم کپی خور شده می خواستم بدونم با lt3 میشه بازی های خیلی قدیمی این کنسول را بازی کرد ؟منظورم اینه که همه بازی ها را میشه پچ کرد برای lt3?
با دستگاه کپی خور شده میشه توی اینترنت بازی کرد یا خیر؟!ممنون میشم من را اهنمایی کنید.
خیلی ممنون از جوابتون فقط یک سوال دیگر - با این روشی که گفتین داستان بن شدن به کجا می رسه؟!اتفاق می افته یا خیر؟!و آیا همه بازی ها را میشه را با روش برنر مکس پیدا کرد؟!اگر بازی هاتون به روش برنر مکس رایت شده باشن بله میتونید انلاین بازی کنید در مورد بازی های قدیمی هم بله میشه
همون شما اگر بازی هایی که میخرید برنر مکس نباشه بن میشید ولی اگر برنر مکس باشه مشکلی پیش نمیاد و بله گیر میاد ولی قیمتش نسبت به رایت عادی گرونتر هستخیلی ممنون از جوابتون فقط یک سوال دیگر - با این روشی که گفتین داستان بن شدن به کجا می رسه؟!اتفاق می افته یا خیر؟!و آیا همه بازی ها را میشه را با روش برنر مکس پیدا کرد؟!
ایکس باکس های اسلیمی که تو ایرانه همش کپی خوره هست یا نه؟
نه باید برای lt3 دوباره پچ بشنمن میخوام یه xbox بگیرم ولی یه سوال برام پیش اومده؟
اگه کنسول lt3 باشه دیگه بازیهای lt2 رو اجرا نمیکنه؟
اول که مبارک باشه :excited:من میخوام یه xbox بگیرم ولی یه سوال برام پیش اومده؟
اگه کنسول lt3 باشه دیگه بازیهای lt2 رو اجرا نمیکنه؟

:excited: دوم اجرا میکنه فقط بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه که شما باید پچ شده رو خریداری کنی . 
با سلام خدمت اساتید
دوستان راهی وچود داره که زمانی که دستگاه را می خری بشه آکبند بودن و دست و دوم بودنش را تشخیص داد ؟ممنون میشم اگر راهی است به من بگید.
ممنون از راهنماییت ،بنابراین راهی هم نیست که فهمید از یک دستگاه چقدر استفاده شده .اصلا استفاده شده یا فقط بازش کردن و کپی خورش کردن؟راستش دوست عزیز چون همه اینا باز میشن و تستشون میکنن و از طرفی کپی خور میشن خود کنسول باید تا درایو بازشه پس اصلا نیست تو ایران که اکبند باشه نگرد نیستش مگه اونور اب بخری . موفق باشین .
ممنون از راهنماییت ،بنابراین راهی هم نیست که فهمید از یک دستگاه چقدر استفاده شده .اصلا استفاده شده یا فقط بازش کردن و کپی خورش کردن؟
:cheesygri چون تو لایو اگه سخت افزاری کپی خور شده باشه می فهمن عین هولو
ops: یکی یه الایت داره که سوکت هاردش خرابه می خواستم ببینم قیمتش اگه سوکتو درست کنه و ریسیتش کنه(یعنی کپی خور و هر اثری از بازی کپی رو بپرونه) چقدر باید کیسه ی مبارکو شل بفرمایم