amir.movafagh
کاربر سایت
1.palبا سلام خدمت اساتید
من یک چند تا سوال داشتم از دوستان اگر کس اطلاعاتی داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه من می خوام یک دستگاه xbox 360 250gb بگیرم اما از خارج از ایران.
1.باید pal باشه یا ntsc
2.برای کپی خور شدنش چه نکته هایی را باید قبل از خرید توجه کنم مثل همین داستان 0225 و از کجا باید بفهمم؟
3.هزینه کپی خور کردنش و انجامش در ایران به سخت افزار نیاز داره و یا نرم افزاری است و آیا خودم برای بار اول می توانم انجام بدم یا خیر؟!
و به نظر شما به صرفه تر است که از ایران خرید بشه یا جای دیگر؟!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
2.درایوش lite on باشه روشش رو نمیدونم
3.بستگی به شخصش داره و به سخت افزار نیاز نداره اگر که درایوش هیتاچی باشه باید واسه کپیخور جیتگ کنی و یه 100 تومنی هزینش هست ولی اگر که لایت ان باشه بستگی داره سوراخ کاری بخواد یا نخواد 20الی 50 میشه
4.تو ایران که همشون کپیخورن باید دقت کنی که به شما نندازن چون میتونن وسایلش رو تقلبی بزارن اگر که دلار داری از این 1200 تومنیاش به تومن تبدیل کن و از اینجا بخر یا از اونور بگیر
---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------
1.رو جهبش نوشته که چه رجیونی داره - یه برنامه هست که با اون ها میشه چک کرد که بازی چه رجیونی داره حالا اسمش یادم نیستدوستان چند تا سوال دارم :
ایکس باکس ۳۶۰ ۲۵۰ گیگ slim خریدم--۳۶۰ قبلیم ۳ چراغ شده بود مدل fat بود elite 120 gig :
۱- از کجا بفهمم pal هستش یا ntsc ? دو عدد بازی کپی از مغازه دار خربدم که روی جعبش نوشته بود Pal و اون یکی ntsc هر ۲تا رو بازی کردم و راحت اجرا شد !چطوریه این؟همه نوع رو اجرا میکنه ؟ pal -ntsc-free؟؟
۲- این مدل Slime رو باید حالت افقی گزاشت موقع روشن بودن یا عمودی و خوابیده ؟
۳- این مدل slime مشکل ۳ چراغ بودن و داغ شدن نداره و باید بهش استراحت داد؟۳۶۰ قبلیم elite بود و ۳ چراغ شد !!
۴- فرق lt3 با lt2 فقط برای اجرای بازیهای جدیده و اینکه حتما به lt3 اپدیت کنم یا نه نمیخواد؟
۵- این پکی که خریدم روش نوشته بود limited Edition و عکس بازی رو هم روی پک کشیده !۲-۳ ساعته دستگاه رو خریدم! و اوردم خونه بازی ارجینال که جزو پک هست داخلش نبود ! این قضیه عادیه در ایران یا برم و به فروشنده بگم !(اومدم خونه متوجه شدم این قضیه Limited Edition روی جعبه رو !)
۶- یه دسته از ایکس باکس ۳۶۰ Elite قبلیم که ۳ چراغ شده بود دارم که کار میکرد تا روز اخر روی اون دستگاه ! الان چطوری میتونم روی این ایکس باکس slim که تازه گرفتم استفاده کنم اون دسته قدیمی رو ؟اصلا امکانش هست یا نه ؟چون ۴ چراغ دسته روشن میشه ولی کانکت نمیشه یه ایکس باکس و نمیشه ازش استفاده کرد ! باید معرفیش کنیم به نحوی یا نمیشه از دستش استفاده کرد؟
ممنون میشم دوستان عزیز پاسخ بدن ..
2.هرجور که عشقت میکشه بزار اصلا با میخ بکوبش به دیوار

3.هیچ مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد هرچی دوست داری میتونی بازی کنی
4.lt3 باید بازی ها به صورت 100 درصد واسش رایت بشن اگر که بخوای بری لایو هم باید lt3 بزنی
5.به به عجب فروشنده ی عزیزی بازی رو بلند کرده حالا چه پکی هست؟

6. بله میتونی از دسته قدیمیت استفاده کنی شما باید اون دکمه ای که کنار ورودی یو اس بی در جلوی ایکس باکس هست رو بگیری و بعد دسته رو هم روشن کن و دکمه بالای دسته رو نگه دار بعد هم دیگه رو میشناسن
good luck