ممنونم هومن جان تشکر . من جدا نمیدونستم که میشه باز ممنون خیلی پستتون مهم بود برام تشکر پس ببینم چیکار میتونم کنم بریم تو کار جی تگ این یکی کنسولو بعد سوئیچ کنیم . مرسی باز داداش هومن .معین جان، برای حل این مشکل میشه یه چیپ NAND اضافی روی دستگاه نصب کرد و با کلید Sync بین JTAG و معمولی سوئیچ کرد. اینطوری میتونی هردو رو داشته باشی.
------------------------?????????????سلام .چجوری میشه فهمید که یه هاردی رو که برا slim میخریم اصله یا نه.کلا چند نوع هارد برا slim موجوده؟ با قیمتاشون.راستی فقط باید jtag بکنیم تا بتونیم روش فلش بزنیم.
دوست عزیز شما یه اسلیم 250 گیگ با رایتر لایتوان بخرین که 0225 و pal باشه همین موفق باشین .با سلام میخوام یه ایکس باکس اسلیم بخر باید به چه نکاتی توجه کنم رجینش باید چی باشه
دوست عزیز ما تو ایران هارد اصل خود xbox که برا ماکروسافت خیلی خیلی کم داریم و کلا راحت از رو پکش که برا ماکروسافت خریدنی خیلی تابلو هستش که اصله یا نه و اصلشم الان 160 اینا میشه تو این وضع ایران یا شایدم 180 .سلام .
چجوری میشه فهمید که یه هاردی رو که برا slim میخریم اصله یا نه.
کلا چند نوع هارد برا slim موجوده؟ با قیمتاشون.
راستی فقط باید jtag بکنیم تا بتونیم روش فلش بزنیم.
دوستان من فردا میخوام برم برای یه بنده خدایی بخرم !
میشه بگید که الان همه slim ها هک میشن ؟
کلا من برم چی بخرم واسش ؟ منظورم اینه که نکته ایی هست که باید مد نظر داشته باشم ؟
این برد ماتریکس روش نصب شده پس احتمالا جیتگ شده و درایوشم مشکلی نداره حتما که نباید 0225 باشه . 0225 و 0272 از یه مدل درایو هستن فقط فرقایه جزئی دارنمیگم ایکس باکس اسلیم با درایو لایتون و برد ماتریکس روش نصب شده و ال تی 3 همست . و 4 گیگ. مشکلی داره که 0225 نیست؟ چون اینه : 0272
فرق 4g و 250g فقط تو ظرفیت هارد و شکل ظاهری هست . که از لحاظ ظاهری هم 250 مشکی متالیک هست ولی 4 مشکیه مات و هی فرق سخت افزاری باهم ندارنxbox slim فیلم یا اهنگ . عکس مثل ps3 پخش میکه؟
فرق xbox 4 gb با 250 توی ظرفیت شون هست یا سخت افزاری هم هست یا ...؟
---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------
دسته سیم دار براش هست یا فقط بیسیم هست؟
این برد ماتریکس روش نصب شده پس احتمالا جیتگ شده و درایوشم مشکلی نداره حتما که نباید 0225 باشه . 0225 و 0272 از یه مدل درایو هستن فقط فرقایه جزئی دارن
---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------
فرق 4g و 250g فقط تو ظرفیت هارد و شکل ظاهری هست . که از لحاظ ظاهری هم 250 مشکی متالیک هست ولی 4 مشکیه مات و هی فرق سخت افزاری باهم ندارن
دسته هم با سیم هست هم بدون سیم
در مورد سوال اول هم من تا حالا با PS3 کار نکردم
250 گیگ لایتونبا سلام میخوام یه ایکس باکس اسلیم بخر باید به چه نکاتی توجه کنم رجینش باید چی باشه
میشه x-box 4gb روش هارد گذاشت؟